CATEGORIES

Massimo Dutti aukeaa tänään Helsingissä!

14.10.2016

massimo-dutti-helsinki-4632 massimo-dutti-helsinki-4605 massimo-dutti-helsinki-4599 massimo-dutti-helsinki-4580 massimo-dutti-helsinki-4592 massimo-dutti-helsinki-4590 massimo-dutti-helsinki-4619 massimo-dutti-helsinki-4625 massimo-dutti-helsinki-4615 massimo-dutti-helsinki-4616 massimo-dutti-helsinki-4606 massimo-dutti-helsinki-4598 massimo-dutti-helsinki-4617 massimo-dutti-helsinki-4618

Tänään Helsingissä aukeaa Massimo Dutti! Olin eilen illalla liikkeen avajaisissa tutustumassa merkin tarjontaan, joka ei pettänyt. Mikä määrä kauniita klassissia vaatteita ihanilla materiaaleilla! Niin kaunis ja tyylikäs liike, jonka alakerrasta löytyy iso miesten osasto ja ylhäältä naisten taivas. En ihan äkkiseltään edes keksi toista vaateliikettä Helsingissä, joka istuisi omaan tyyliini yhtä saumattomasti. Onhan kyseessä Zaran “isosisko”. Voin ilokseni kertoa teille, että merkin hinnat Helsingissä ovat edullisemmat, kuin vaikka Ruotsissa! Esimerkiksi heidän pehmoiset cashmere-neuleet ovat Suomessa 99 euroa, kun länsinaapurissamme maksat samasta neuleesta reilu 130 euroa. Mahtavaa! Ja koko malliston ilme tuntui olevan astetta trendikkäämpi, kuin aikaisemmin. Kuulin tilaisuudessa, että Carolina Herreran entinen suunnittelija on nykyään Massimo Duttilla, joten hänellä lienee osuutensa merkin raikkaaseen tuulahdukseen. Joten jos sinä laillani fanitat Massimo Duttin vaatteita, suuntaappa tänään heidän upeaan uuteen liikkeeseen. Löydät sen Helsingin keskustasta Aleksanterinkadun ja Mikonkadun kulmasta.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maribel

  Hei Hanna, aiotko pitää äitiyslomaa ollenkaan vai onko vastasyntynyt mukanasi kaikissa näissä tilaisuuksissa? Ystävälliseen sävyyn kysyn, kun itse odotan esikoistani ja kaikki ovat sanoneet minulle että ei saa lähteä sitten vastasyntyneen kanssa ainakaan kahteen viikkoon minnekään tartuntariskin vuoksi. tms… Nyt olen hämilläni.

  • Ikävä kyllä en voi pitää tässä työssä oikein äitiyslomaa kun ei kukaan muu työtäni voi puolestani tehdä, mutta kuten aikaisempieni lasten kanssa, he ovat mukana ja heidän ehdoilla mennään :) Tuo Massimo Dutti oli ensimmäinen tapahtuma ja pieni mies oli mukanani sen tunnin kun käväisin :) Hän nukkui tyytyväiseen tyyliinsä koko ajan omassa mukavassa vaunukopassaan <3 Nämä suositukset varmaan vähän heittelevät antajan mukaan, meille taas sanottiin tuosta viikosta. Mutta varmaan jokainen tietää itse koska itselle ja omalle pienelle on paras aika mennä ja missä on ja miten pitkään liikkeellä. Meillä kun nuo suurimmat taruttajariskit taitaa olla isoveljet :D Joten kuuntelet vaan omaa vaistoasi, se on yleensä oikea, sillä neuvoja tulee olemaan vielä miljoonia erilaisia joka asiaan :) Onnea kovasti esikoisesi johdosta! <3

   • Maribel

    Ymmärrän kyllä :) kiitos ja onnittelut myös teille! Kyllä neuvojia on joka lähtöön…Meille tämä on ensimmäinen niin kaikki on uutta. Meille tuli kutsu häihin 14pv lasketun ajan jälkeen. Mietin tässä vaan että jättäydynkö suosiolla juhlista pois vai ymmärtäisikö morsiuspari jos odotan viimeiseen hetkeen saakka kutsun kanssa, uskallanko tulla pienen kanssa vai en. Sen varmaan näkee vasta sitten :)

    • Voi kuule ymmärrän niin hyvin. Tuo kaikki kuuluu tuohon koska sitä tosiaan haluaa tehdä kaiken mahdollisen sen pienen eteen niin hyvin kuin vain pystyy. Sit kun niitä tulee lisää niin sitä on pakko olla itselleen jo vähän armollisempi :D Muuten hajiaa pää. Mutta siis kaikki tuo infotulva ja mitä uskoa kuuluu niin äitiyteen ylipäänsä. Ei sitä oikeaa tai väärää ole. Kaikki varmasti tekee niin, mikä omalle perheelle ja tilanteelle paras. Tulet varmasti olemaan loistava äiti – usko vain luottaa itseesi ja siihen omaan fiilikseen. Se on yleensä se oikea. Ja keskustelisin heti suoraan morsiusparin kanssa ja kysyisin, että kuinka mahdollista on, että annat varman vastauksen vasta vähän ennen päivää? Koska koskaanhan ei voi tietää meneekö lapsi niin yli, että hän tulee vasta hääpäivänä? Ja vaikka ei tulisikaan niin voihan olla, ettet itse pysty kovinkaan paljoa liikkumaan ensimmäisiin viikkoihin, joten vaikea antaa vastausta vielä. Juttele juhlaparin kanssa ja varmasti löydätte ratkaisun, koska tuota ei voi tietää ennen kuin hän on täällä! :) Onnea vielä!

 • Ihanaa! Vaikka täältä Tampereen kupeesta tuota shoppailumatkaa tuleekin, on liike nyt paljon helpommin saavutettavissa kuin että joutuisi lähtemään Tallinnaan tai Tukholmaan.

  • No kyllä! :) Lyhyt automatka vain, auto parkkiin ja shoppaamaan! :D

 • Aura

  Tätä on odotettu! Pakko päästä sinne heti tänään, mikäli on jo auki ;)

  • On auki! Kävin aamulla asioita hoitaessani siellä pyöröhtämässä. Halusin varmistaa, etten vaan saanut vääröö tietoa ja nyt jakamassa sitä iloisesti eteenpäin :D Mutta auki on, kuten he eilen liikkeen avajaisissa sanoivat! :)

 • S

  Massimo Dutti Finland -sivuilla lukee että aukeaisi lauantaina (15/10). Pakko kyllä käydä sitten kääntymässä. Ne cashmere -neuleet ovat ihania!

  • Eilen henkilökunnalta kun kysyin niin sanoivat, että tänään! Joten toiv nyt en ole saanut heiltä väärää tietoa! :D Jos käännyt niin hihkaisehan että olihan auki? :D

 • Haidi

  Hei ihan mahtavaa, että hinnat ovat täällä hieman edullisemmat! Täytyykin sunnuntaina päästä pyörähtämään liikkeeseen Helsingissä käydessä :) aloinkin jo kaivata uusia neuleita vanhojen kaveriksi ja mistäpä muualtakaan kun heidän mallistostaan löytyisi yhtä ihania!

  • Siis niin ihania vaatteita, että mä tuun pyöröhrelemään siellä todella usein! :D ja edullisempaa kuin Ruotsissa? oh yeah! :D