CATEGORIES

Parhaat raskausajan vaatteet 2/7

18.10.2016

Aloitin keskimmäisen loppuodotuksen aikaan postaussarjan nimeltä parhaat raskausajan vaatteet. Se ikävä kyllä jäi hyvin lyhyeen, kun isompi muutto vei meidän koko perheen alkuvuodesta rapakon taakse. Mutta nyt kolmannen raskauden jälkeen voin entistä syvemmällä kokemuksen rintaäännellä jatkaa siitä mihin jäin.

Sarjan ensimmäisessä postauksessa kehuin DVF:n kietaisumekkoja. Kietaisumekanisminsa vuoksi ne eivät veny käytössä, vaan mukailevat mukavasti kasvavaa vatsaa ja käyvät näin loistavasti käytettäväksi raskauden jälkeenkin. Toinen yhtä kätevä klassikko on DKNY:n Cozy-shaali. Se on upean monipuolinen neule ilman raskauttakin. Näillä youtube-videoilla listataan jopa 12 tapaa sitoa kyseinen neule, millä saat hyvin erinäköisiä lopputuloksia samaisesta vaatekappaleesta.

dknycozyshaali

Ensimmäisen cozy-neuleeni ostin jo reilu 10 vuotta sitten. Se on tuo samainen musta kashmir- ja silkkisekoitetta oleva musta neule, joka näkyy yllä olevissa kuvissa. Se on saanut niin paljon käyttöä, että ostin aikanaan sen rinnalle toisen samanlaisen. Hyvä ostos. Naureskelin huvittuneena sille, kun 12 käyttötavan listauksessa oli pitää neuletta huivinakin. Mutta sitten muistin, että käytin minäkin sitä Abu Dabissa pään ja hartijoiden peitteenä, kun kävimme Sheikh Zayedin moskeijassa. Pääsääntöisesti käytän neuletta vain kahdella tavalla: neuleen molemmat helmat sivuilla roikkuen tai toinen helma olkapään yli rennosti heitettynä. Sopii erinomaisesti kasvavalle raskausmahalle. Mutta erityisen hyvä tämä neule on imettäville äideille. Saat itsellesi mukavasti ja helposti suojaa imettäessä. Viima pääse koettelemaan, sekä saat lapsen helposti aseteltua rinnalle, kun ei tarvitse olla paitoja nykimässä ylös. Alla olen käyttänyt pääsääntöisesti perus mustia toppeja, esim. Gina Tricotista.

Ainakin Stockmann on myynyt DKNYtä ja valikoimasta on löytynyt myös kyseisiä cozy-shaaleja. Niitä saa monissa eri väreissä ja materiaaleissa. Oma suosikkini on ehdottomasti tuo kashmirin ja silkin sekoite, joka on ihanan kevyt, pehmeä ja lämmin päällä.

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Pauliina

  Niin kauniina gaalassa ja kaunis puku!

  • Kiitos kovasti ihana! <3

 • suklaamuru

  Hei olisiko sinulla muita vinkkejä imetysajan pukeutumiseen? Olisin kiitollinen vinkeistä, etenkin näistä joissa vaate on imetysvaatetta monikäyttöisempi :) Täällä kirjoittelee kohta 3kk ikäisen pojan äiti <3

  • Hei on! Tulossa on joitain raskausajan vaatteita, mitkä ovat myös imetykseen loistavia! <3

 • Saara

  Cozy on kiva. Olen joskus käyttänyt sitä huivina, jos on ollut sen verran lämpöinen päivä, ettei aivan tiedä tarvitseeko pitkähihaista vai ei ja asuun sopiva laukku on ollut niin pieni, ettei sinne mahdu ylimääräistä vaatetta. Silloin vaan cozy huiviksi niin on vilun varalle neulekin mukana. ?

  • Cozy on siitäkin juuri loistava! Kun se on sen verran kevyt juuri tuossa materiaalissa, että taittuu kauniisti laukkuunkin mukaan! :)

 • amy

  Kiitokset vinkistä! Pistin heti tilaukseen :)
  Cozy on muuten The Outnetissä ihan kivassa tarjouksessa – vinkkinä, jos on joku muukin lisäkseni siitä kiinnostunut :)

  • Eva

   Täydellistä, kiitos vinkistä, amy! Meni heti tilaukseen :)

  • Et varmasti tule katumaan! Se on ihan suosikkejani monen vuoden takaa! Nauti! Ja tulehan jakamaan ensivaikutelmasi kun ihanuus saapuu! <3

 • Marianne

  Olen itseasiassa harkinnut tätä matkustusasuksi erityisesti lentokoneeseen. Ja varmaan muutenkin voisi olla kätevä matkalla, kun menee ilmeisesti kuitenkin suhteellisen pieneen tilaan? Oletko muuten pesettänyt omaasi vain pesulassa, kun hoito-ohjeena on dry clean only? Se on ainoa asia, mikä vähän mietityttää, kun se tietysti vähän heikentää vaatekappaleen helppohoitoisuutta ja kätevyyttä. Ja ihanat nuo valitsemasi kuvat! Näkyy hienosti vaatteen monikäyttöisyys. :)

  • Siis se on ihan loistava matkoilla! Käytän sitä ihan älyttömän usein juuri matkustaessa! Kokomustissa kun on usein matkustettava tän lapsikatraan kanssa :D Olen pessyt ihan itse villaohjelmalla tai käsin… Noissa tuppaa olemaan aina aika varovaiset hoito-ohjeet juurikin reklamaatioiden varalle…

 • Eva

  Aivan aluksi valtavasti onnea pienen ihanuuden syntymästä! <3 Itse olen opetellut hiljalleen uutta yhteistä elämää 2,5 kk ikäisen pienen poikamme kanssa. Tästä on alkanut uusi ihmeellinen osa elämää ensimmäisen lapsemme myötä.
  Joten tämä neulevinkki tuli kuin tilauksesta! Tuntuu, että olen viime viikot mennyt vain parilla eri vaatekerralla, kun kaappini tuntuu olevan pullollaan vain korkealle kaulaa kohti tulevia mekkoja ja paitoja. Tai no lähinnä venepäänteitä yms., mutta kun nyt tarve olisi hiukan muulle ellen halua nostella aina helmoja, hih. Kiitos siis loistavasta vinkistä! Ja samoin vielä kiitost ihanasta blogista, jota olen vuosia seurannut, mutta kommentoinut en ole kuin kerran ihan alussa. Lämpö ja rakkaus huokuu teksteistäsi tuoden joka kerta hyvän mielen.

  • Voi kiitos paljon ja ihanaa, että tästä oli apua! Ja paljon onnea teille uudesta tulokkaasta! <3 Niin ihanaa! Tuosta se elämä todella alkaa! <3 Ja valtavat kiitokset siitä, että olet jo vuosia kanssani ollut. Valtava asia minulle – varsinkin kun loistavia tyyli/muoti/lifestyle blogeja on niin älyttömän paljon tänä päivänä. Kiitos <3

   • Eva

    Kiitos <3