CATEGORIES

Samsoe & Samsoe -neulemekko

25.10.2016

samsoe-4736 samsoe-4741 samsoe-4745

Neulemekosta olen tovin haaveillut ja löysin nettikauppojen uumenista täydellisen yksilön tanskalaisen Samsoe & Samsoe -merkiltä. En sitä suoraan uskaltanut netistä tilata, sillä oikean koon valinta arvelutti. Olen normaalisti S-kokoa, mutta nyt kun omiin mittoihin on vielä matkaa mietin olisiko S-koko silti tarpeeksi pitkä. Kovasti halusin sitä päästä ensiksi sovittamaan. Kiitos teidän, sain taas hyvän listan helsinkiläisiä kivijalkaliikkeitä, joista kyseistä mekkoa saattaisi löytyä. Pienen soittoringin jälkeen sain kuulla, että kyseinen mekko oli myyty kaikkialta loppuun saman päivän aikana, mutta lisää oli tulossa. Sain kuin sainkin omani sitten Beamhillistä, minne tuli pieni erä neulemekkoa lisää viime viikon lopussa. Mieleni sai rauhan kun sain todeta S-koon olevan minulle juuri sopiva. Beamhillissä mekkoa oli vain beigenä, joten valinnanvaikeutta värin takia ei sentään syntynyt. Mekkoa kun saa myös vaaleanharmaana ja tummansinisenä. Loistavan monikäyttöisiä värejä nekin.

Joten nyt voin pian toteuttaa syysvisioni ylipolvensaappaista ja neulemekosta. Jos sinäkin ihastuit, kurkkaa Samsoe & Samsoe -merkin jälleenmyyjät kuten Beamhill, Stockmann, By the way ja Urban A.

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • ullapulla11

    Aivan ihana neulemekko! Olisin vain kysynyt tuon pesuohjeista – pystyykö pesemään edes villavaatteiden tms käsinpesuohjelmalla koneessa vai vaatiiko kuivapesun?

    • Voi kiitos! Minustakin ! <3 Neuleeseen on merkitty kylmä käsipesu! :)

  • Anna

    Moi!
    Ihana tuo mekko, ihan pakko hankkia itsellekin samanlainen. :) Harmi vaan, että ei tuota taida ihan täältä Oulusta asti löytyä mistään. :( Onko mekko kovin reilun kokoinen, jos yleensä käytän M koon vaatteita niin pitäisikö tästä kuitenkin varmuuden vuoksi ottaa S, jos on kamalan iso? :)

    • Hei katsoppa Samsoe & Samsoen oma verkkokauppa! Nyt kun äsken katsoin niin enää sinistä löytyi S:nä ja beigeä M ja L koossa! Kaikki muut värit ja koot menneet, vaikka niitä kaikki oli vielä viikko sitten! :o On tosiaan suosittu! Ja se on reiluhko. Mä olen kooltani M- ja S-koon välistä mielestäni nyt ja tilasin S-koon. Se on ihan täydellinen koko ainakin mulle tässä neulemekossa! :)

      Tossa vielä linkki verkkokauppaan:
      http://www.samsoe.com/shop/shop-woman/knit/nor-o-n-dress-7355-f00022153/grey-mel/

      • Anna

        Oho! No jopas on suosittu! :D Himoitsin tota beigeä tai harmaata itselleni ja päädyin beigeen kun harmaita neuleita on muutenkin jo niin paljon. :) Päätin nyt ottaa tuon M koossa, vähän vieläkin mietityttää että onkohan se sitten ihan valtava. :’D Noh, toisaalta iso ja löysä sen kuuluukin olla. Jos on ihan liian iso niin ei auta kuin palauttaa ja tilata joskus uudelleen pienempänä, jos sitä vielä tulisi lisää. :/

  • Silja

    Mulla kanssa postissa odottelee paketti mistä paljastuupi tuo samainen neulemekko mutta turvallisen harmaan värisenä! :D

    • Voi ihanaa! Toivottavasti se täyttää kaikki odotuksesi!

  • Elvira

    Mitä materiaalia mekko on? :)

    • Se on 32% alpacaa, 32% merinovillaa ja 30% polyamidia :)

  • Uih! Tuo puuteriroosa on kanssa ihana, hipelöin sitä ja harmaata vastaavaa tänään Ison Omenan jossain liikkeessä. Yllättävän reilua kokoa tuo, itsellä lähti mukaan sama vaaleanharmaana koossa S. Hitto vie tässä on nyt tullut inspiroiduttua tästä blogista ja omasta kollaasista harmaiden ylipolvensaappaiden ja samsoen neuleen verran! :-O

    • Hei olikohan Moda Laakso? Vai myyköhän joku muukin merkkiä naisille Isossa Omenassa? :)
      Ja se tosiaan on melkoisen reilu (mikä hyvä koska sellaista etsinkin). S-koko oli enemmän kuin hyvä :) Ja hei nyt syksyyn tuo neule ja ylipolvensaappaat ovat just täydelliset! :D Ja molemmille löytyy varmasti käyttöä moniksi vuosiksi eteenpäin!

  • Moi Hanna! Kiitos insoiroivasta blogista, jonne olen hiljattain eksynyt! Todella ihana mekko! Odotan myös kolmatta lastamme saapuvaksi tammikuussa ja itse olen jälkeen jotenkin hukassa sopivien imetysvaatteiden kanssa.. Mietin siis juuri satsatakko mekkoihin, kun ne ovat liikenteessä todella hankalia imetyksen kannalta. Miten olet itse ajatellut ratkaista ongelman ja onko sulla suositella kivoja vaatteita, joille olisi käyttöä imetysajan jälkeenkin?

    • Hei Maaret ja tervetuloa! :) Hei olen tehnyt muutaman postauksen aiheesta! Suosittelen hakemaan hakusanoilla strictly style raskausajan pukeutuminen niin löytyy pari postausta. Ainakin DVFn kietaisumekot, DKNYn cozy shaalit ja Gina Tricotin perustopit ovat loistavia yhdessä juurikin imetykseen. Tuo neulemekko ei imetyksen kannalta ole todellakaan järkevin asu. Jos on niin pitkään sen ja vauvan kanssa liikkeellä (niinkuin usein on) niin kannattaa pukea se housujen kanssa ja alle toppi niin helman voi vetäistäkin huoletta ylös.

  • Haidi

    Hei ihan mahtavaa, että sinäkin sait oman mekon kaappiin <3 itse kävin Beamhillistä kysymyssä kun mekko oli vasta tulossa ja sainkin tekstarin mekon saapuessa ja ampaisin töistä suoraan mekkoa testailemaan. Mekko jäi varaukseen ja seuraavana päivänä mekkoa noutaessa oli mekko jo loppuunmyyty?! Sehän meni kuin kuumille kiville :D mutta onneksi on oma yksilä nyt kaapissa ja ihana, että sinullekkin löytyi oma! Onneksi ei tarvinnut värejä arpoa kun vaihtoehtoja oli yksi ;)

    • Joo!! Kiitos niin paljon vinkistä. Soitin beamhilliin sitten myös ja he tosiaan soittivat heti takaisin kun mekkoa tuli pari lisää! :) Joo se meni kuulema tuolta stadinkin beamhillistä heti. Nyt kun googlettelin mekkoa niin huomasin, että se taitaa olla bloggaajienkin keskuudessa tämän sesongin hitti. Bongasin sitä mm. ihanan Jonnan (Jonnamaista), Piian (muotikuiskaaja) ja Sofian (Sofia Ruutu) päältä myös! Ja onhan se mekko juuri niin ihana, että ei ihme! Muilla en tosin nähnyt tuota puuteria vielä, suurin osa valinnut harmaan. Minua tosin himottaa vielä tuo tummansininen ehkä enemmän juurikin tuon harmaan ylipolvensaappaiden kanssa! :D

      • Haidi

        Ihana, että vinkistä oli hyötyä! :) ja mullakin tuo tummansininen jäi vielä vähän haaveisiin, näin meinaan lyhyen version ja vitsi miten kivan värinen se on. Ja Sofian päällä taisin mekon ihan ekana bongatakkin, niin perfect neulemekko <3