CATEGORIES

Toppatakki on top

27.10.2016

puffer

Tänä talvena muodikkaiden vilukissojen ei tarvitse hytistä karvoissaan, sillä talven yksi kuumimpia trendejä on ylisuuret toppatakit. Muhkeita toppauksia nähtiin mm. Balenciagan, Marc Jacobsin, Stella McCartneyn ja Vivienne Westwoodin syystalvi’16 näytöksissä ja nyt ilmojen kylmetessä ne ovat nousseet kesäuniltaan kaupunkikuvaan. Jos sinäkin kaipaat talveksi trendikästä lämmittäjää on vaateketju Zara taas vahvasti muodissa mukana. Heidän valikoimastaan löytyy hyvä kirjo toppatakkeja: pitkiä, lyhyitä ja monissa eri väreissä. Lisää inspiraatiota toppatakin pukemiseen voit käydä katsomassa Puffer coats Pinterest-taulultani.

All style pictures from my Puffer coats Pinterest board

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mila

  Moi! Onks toi Zaran vihreä (79,90€) takki löydetty liikkeestä, ko nettikaupasta en sitä löydä :/

  • Ei kun kaikki on suoraan pomittu tähän Zaran omasta nettikaupasta!

 • Veera

  Tämä ei nyt liity postaukseen oikeen mitenkään. Ekaa kertaa kommentoin, mutta tuli tarve kiittää tämän blogin välittämästä hyvästä fiiliksestä. Aloitin lukemaan blogias kun olin 16-vuotias, nyt ollaan jo parikymppisissä. Olen siis oikeastaan aivan eri elämän tilanteessa kuin sinä, nuoruutta koitetaan elää mahdollisimman täysillä.

  Kuitenkin tänne blogiin palaan joka kerta. Sulla on upea tyyli jota ihailen, mutta kaikista eniten ihailen sitä miten hyvän fiiliksen välität tällä blogilla meille lukijoille. Tästä blogista paistaa läpi että sulla on hyvä sydän. Mä toivon että musta tulee joskus yhtä rakastava (ja kaunis!!!) vaimo ja äiti mun lapsille mitä sinä olet sinun perheellesi.

  Joten kiitos, että olet kirjoittanut tätä blogia ja välittänyt onneasi myös ruudun toiselle puolelle. Jollain tapaa olet saanut tän sinkkutytön unelmoimaan, ei vaan hyvännäkösistä miehistä, vaan onnellisesta perheestä :)

  • Voi miten kaunis kommentti! <3 Olen niin älyttömän otettu ja iloinen, jos te ihanat ihmiset, jotka olette melkoisen eri elämäntilanteessa, saatte blogistani paljon irti! <3 Ja oma perhe on tosiaan aina ollut prioriteetti numero yksi ja se, että he voivat olla prioriteetti numero yksi on se, että te ihanat tälläkin hetkellä mahdollistatte minulle tämän blogin tekemisen työnä. Voin täysin pyörittää omat menot ja työnteon pienten lasten ehdoilla <3 Nyt heitä on tosiaan jo kolme ja tehtävää taas asteen enemmän, mutta arki löytää varmasti pian taas omat uransa <3 Olen todella iloinen, jos kaiken tämän pinnallisen hömpän keskeltä kuitenkin se elämän ydin ja tärkeimmät asiat paistavat läpi.

   Kirjoitit minulle niin kauniisti, joka kertoo sinun hyvästä sydämestä enemmän, kuin mistään muusta. Minulla ei ole epäpilystäkään, etteivätkö kaikki toiveesi toteutuisi <3 Kiitos ja ihanaa viikkoa! <3

 • Haidi

  Itselle ylisuuri takki ei uppoa, mutta pitkän kevyt toppiksen tyyppisen takin nappasin viikonloppuna Luhdalta matkaan :) Luhdalta muuten löytyy paljon kivoja toppiksia aika lailla jokaiseen budjettiin!

  • Mulla ollut vähän sama… Mutta jotenkin nyt tuolla esikoisen futistreenien/pelien kentänlaidalla roikkuessa tuollainen ylisuuri untuvapeitto kiedottuna ympäri on alkanut houkuttaa… :D

 • Sini

  Hei kommentoin nyt ihan out of topic ja sun ei tarvitse tätä kommenttia julkaista jos tää on liian hlö.kohtainen. mutta oletko koskaan kirjottanut siitä teidän “lapsettomuudesta” ennen kun tulit ekaa kertaa raskaaksi? Muistan kun joskus vaan mainitsit asiasta. Musta olis nimittäin hienoa jos haluat/rohkenisit asiasta tehdä postauksen. Mun rakas siskoni on yrittänyt lasta puoltoista vuotta tuloksetta ja mä niin toivoisin heille omaa pikkusta ja mua ärsyttää kun ihmiset on niin hölmöjä ja ajattelemattomia että koska meille mun miehen kanssa syntyi juuri esikoinen niin nyt mun siskoa pommitetaan kysymyksillä: “millos teille tulee” onko yhtään vauvakuumetta” “eikös teillekkin tällanen olis kiva” ja jotkut totee että “no pikkusiskosi ehti ensin”. Ja mä tiedän kuinka nää niin satuttaa häntä, kun ne tuntuu mustakin pahalta. Liikaa kuitenkaan toivoa luomatta, musta olis silti hienoa ja ihanaa lukea (ja vinkata siskolle) niitä onnistumisia kun se vauva on sitten lopulta saatukin alulle <3

  • Moikka! En ole sen tarkempaa postausta tehnyt suoraan siitä että miten meillä kaikki meni, mutta kommenteissa olen kyllä siitä paljon toisten kanssa puhunut, sekä postauksissa kuten “odota aina 9 kuukautta” ja “lapsen sukupuolen merkitys” olen aiheesta kirjoittanut. Meillä kun ei ollut koskaan mitään hoitoja yms. raskaampia metodeja joita olisimme tarvinneet. Meillä vaan kesti (juurikin tuo sama) 1,5v, että vihdoin esikoistamme odotimme. Mutta lähipiirissä hyvin pitkiä ja kivisiä rankkoine hoitoineen on enemmänkin, joten tiedän asiasta paljon ja voin niin täysin ymmärtää sen kaiken tuskan ja surun… Mutta suosittelen siskollesi, että lukee ainakin nämä postaukseni alkuun ja lukee varsinkin kyseisten postausten kommentit. Siellä on niin paljon ihanaa vertaistukea ja mitä ihanimpia ja onnelisimpia tarinoita juuri hyvin pitkistä unelman yrityksistä, jotka ovat käyneet toteen.<3