CATEGORIES

Tyylikäs trendi, joka sopii töihin ja vapaalle

14.12.2016

Joulukuu on juhlan aikaa. Joka vuosi tähän aikaan pukeutumisessa alkaa näkyä enemmän metallin hohdetta ja häikäisevää kimalletta. Onhan uuden vuoden juhlatkin kulman takana. Jos säihkyvät discopallot eivät kuitenkaan ole sinun juttusi pukeutumisessa, löytyy hetken trendeistä paljon maltillisempaakin inspiraatiota. Itse olen ihastunut villitsevään röyhelötrendiin, jossa klassiset paitapuserot saavat uutta muotoa ja mielenkiintoa romanttisella runsaudella. Röyhelöitä löytyy nyt jokapuolelta. Isot kellohihat ovat olleet pinnalla jo pitkään, mutta nyt runsautta löytyy paitapuserosta kauttaaltaan. Arjessa röyhelöpaita näyttää tyylikkäältä rentojen farkkujen parina. Yhdistämällä sen vaihtoehtoisesti suorien pukuhousujen kanssa, nousee yleisilme välittömästi uskottavan ryhdikkääksi. Tyylikäs trendi, joka sopii niin toimistoon, kuin vapaallekin.

romanttinenroyhelo

1. *Navy London 69,95e 
2. Hennes & Mauritz 39,99e
3. *Yas Yasloo 31,95e

All pictures from my Ruffled shirt Pinterest board

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Johanna

    Sulla taisikin olla juuri tuollainen röyhelöpaita yllä Aamu-TV:ssä. Katsoin jo silloin, että se näytti todella hyvältä! Pakko muuten mainita, että olet mielestäni kehittynyt näinä vuosina kirjoittamisessa todella paljon ja tekstejäsi on todella ilo lukea! Itse kiinnitän blogeissa teksteihin todella paljon huomiota ja runsaat kielioppivirheet ärsyttävät, vaikkei se niin vakavaa aina olekaan :)

    • Herttinen miten kaunis kannustus! <3 Kiiiiiitos. Koska kirjoittaminen / oma äidinkieli on aina ollut minun heikoin kohta niin olen todella iloinen, jos olen tässä parantanut. Haluan nimittäin ehdottomasti yrittää vaalia suomen kieltä. Niin iso iso ilo, jos joku kokee minun tässä vuosien saatossa parantuneen. Kiitos <3 Ja kyllä – sama röyhelöpaita kyseessä! :)