CATEGORIES

Röyhelöissä

15.12.2016

kuusilinna-0032 kuusilinna-9917 kuusilinna4 kuusilinna-9910 kuusilinnab kuusilinna-0060 kuusilinna2 kuusilinna-0081kuusilinna-0043

coat FILIPPA K
scarf BALMUIR / saatu
bag YSL
shirt H&M / siskolta lainassa
jeans GINA TRICOT
boots CHRISTIAN LOUBOUTIN

Röyhelöistä puheen ollen, tässä minun! Tai no lainaröyhelöni. Muutamat teistä ehtivätkin kysellä tämän sinivalkoisen puseron perään, mikä minulla oli ylläni viime viikolla Ylen Aamu-tv:ssä. Tämä Suomen väreissä loistava vaatekappale ei löytynyt omasta vaatekaapistani – vaan siskoni! Hän lainasi sitä minulle, jotta saatoin muistuttaa mahdollisimman elävästi liehuvaa Suomen lippua. :D Jos raidat ja röyhelöt yhdessä ovat sinulle liikaa, niin samaista paitaa löytyy myös kokovalkoisena ja -mustana.

Pictures / Alexa Dagmar

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Riikka

  Katsoin kuvat ensin ja kahdeksannessa kuvassa, jossa heilautat päätä sivulle, huomasin ensimmäistä kertaa sinussa ja Kirassa samaa näköä. Ja lopulta, kun luin, että paitakin on siskoltasi lainassa niin alkoi hieman hymyilyttää. Ihania kuvia!

  • Eihän! :D Et ole ensimmäinen joka ei näe meissä välittömästi yhtäläisyyksiä :D Mutta mikä hassua, meillä on siskon kanssa aivan saman muotoiset silmät ja silmien väri on lähes identtinen :D

 • Lena

  Ihanat kuvat upeissa maisemissa.Raskauskiloista ei ole enaa mitaan jaljella,wautsit sun kanssa, Hanna.Mulla loytyy samanlainen royhelo-unelma valkoisena.Ostin sen 80-luvulla mutta fiksuna naisena tiesin etta se tulee taas muotiin joskus.Nyt on se joskus. Sulle sopii toi poninhanta niin hyvin kun sulla on niin kauniit kasvot! Ihanaa Joulua USAsta!

  • Voi kiitos Lena – mutta kyllä niitä kiloja vielä löytyy, mutta niistä en ole ottanut mitään stressiä. Tässä nyt syön mitä mieli tekee jotta imetys sujuisi yhtä mallikkaasti kuin ennen ja sitten viimeistään vuonna 2018 voidaan katsoa miltä se oma kroppa nyt sitten näyttää :D Ja hei olet toiminut fiksusti, koska tuollainen paita toimii vuodesta toiseen – varsinkin valkoisena. Täydellinen toimistollekin! Ja voi kiitos vielä kauniista sanoista<3

 • a

  ??? ounouuu!!! Ollessani lähihoitajaopiskelijana oli tollasia “lainavaatteita” eli niitä järkyimpiä lumppuja mitä opiskelijat sai työpäiväksi päälleen!! ? paita oli juurikin väritykseltään sama. Tämä sinun versiosi on modernisoitu hoitajan työpaita…? eli mulle big no no ?

  • Eikä! :D Jenkeissähän niillä on tuollaisen punavalkoiset ja siitä tuleekin hoitajien leikkimielinen kutsumanimi “candy stripers” :D

 • J / World by J

  Voi että olet upea! Niin raikas ja kaunis asu päästä varpaisiin!
  Muutenkin ihailen sun draivia. Itse olen myös äitiyslomalla, sain esimmäisen lapseni juhannuksena ja ihana tyttöni täyttää kohta 6kk. Tätä aikaa en vaihtaisi mihinkään <3 Se että sä vedät 3 lapsen äitinä blogia; oot ihan supernainen!! Oot inspiraatio mulle ja varmasti monelle naiselle!
  Onnellista ja rakkauden täyttämää Joulua sinulle ja perheellesi!
  xx J

  • Voi kiitos paljon <3 Olen iloinen, että te näette yritykseni ja panokseni blogia kohtaan ruudun toiselta puolen. Koska paljon on päivittäin tehtävää, mutta kun tykkää kaikesta siitä mitä tekee, niin tämä on silti hyvästä <3
   Ja niin paljon onnea vielä teidän ihmeestä! <3

 • Nette

  Sulle sopii tiukka ponnari ihan älyttömän hyvin! Todella kauniisti tuo kasvosi esiin :) Jännä myös huomata miten silmä tottuu eri trendeihin. En olisi ennen voinut kuvitellakaan laittavani itseni päälle röyhelöistä “kauluspaitaa”, mutta nyt kun olen nähnyt kuvia siitä toisten päällä, niin omakin himoitus paitaa kohtaan kasvaa! :D Näyttää todella hyvältä!

  • Voi kiitos kovasti Nette. Näin äitini aina on sanonut, että pitäisi käyttää enemmän ponnaria, mutta jostain kumman syystä menen silti pääsääntöisesti tukka auki :D Ja juuri kommentoi eräs ihana, että ostanut omansa jo 80-luvulla ja edelleen käytössä. Eli hyvin voi löytää käyttöä yli vuosikymmeniksi! :)

 • emmi

  Wou näytät upealta näissä kuvissa! Hymysi kruunaa vielä kaikki kuvasi ja saa blogiin niin positiivisen tunnelman, samoin kuin ihanat tekstisi ja kommenttisi :)
  Hyvää joulunaikaa sinne!

  • Voi kiitos kovasti <3 Minun on vaikea olla hymyilemättä kuvissa, jotenkin ei vaan tunnu yhtään omalta, joten mukavaa, jos hymykuvat ovat mieluisia! :)

 • Äh, mä oon koittanut saada tota paitaa käsiin siitä lähtien kun se tuli! Ne vaan on aina netistä loppu ja omalta paikkakunnalta ei valikoimista löydy. Tos on vaan sitä jotain vaikkei röyhelöille muuten ole aiemmin lämmennyt.

  http://so-up.fi/sinimustonen

  • Ah voi harmi! Toivottavasti saat vielä jostain käsiisi! Minustakin tuo on ihana paita! :)

 • Saara

  Mutta nuo kengät! Niin kauniit.

  • Niin minustakin :)

 • Haidi

  Ihana paita ja sopii sulle kyllä mielettömän hyvin :) röyhelöt on kyllä kiva lisä perus kauluspaitaan tuomaan vähän eloa ja naisellisuutta!

  • röyhelöt on ihania! :) Ja tosiaan – kaunista naisellisuutta muuten ehkä maskuliiniseen paitamalliin :)