CATEGORIES

Kuuma trendi: Metallinen vekkihame

19.12.2016

metallinenvekkihame

Metallivärit ovat olleet kuuma trendi jo jonkin aikaa, mutta nyt olen huomannut silmäileväni erityisesti metallinhohtoisia vekkihameita. Käytän niin paljon muhkea neule + housut yhdistelmää, että hame toisi siihen mukavaa vaihtelua. Suuri villaneule yhdistettynä midimittaiseen vekkihameeseen näyttää upealta ja sopii loistavasti tähänkin vuoden aikaan, jos ei pitkiä matkoja joudu ulkona tarpomaan. Kerrassaan ihana asu myös joulupöytään ja joulun välipäivien muihin rientoihin. Juhlava, mutta samalla ihanan mukava. Alle poimin muutaman vaihtoehdon *Zalandon valikoimasta, mistä löytyy näiden kahdeksan lisäsi vielä pitkä lista lisää. Itse en osaa edes päättää pidänkö eniten kultaisesta, hopeasta vai tuosta roosasta vaihtoehdosta. Kaikki kauniita perus mustien ja harmaiden neuleiden parina. Lisäinspistä vekkihameen pukemiseen voit katsoa Pleated skirt -Pinterest taulultani.

metallisetvekkihameet

1.*Warehouse 89,95e
2.*Tommy Hilfiger 143,95e (179e)
3.*Ted Baker 174,95e
4.*mbyM 89,95e
5.*tfnc 38,47e (69,95e) SUOSIKKI!
6.*Mint & Berry 43,95e (54,95e)
7.*Club Monaco 249,95e SUOSIKKI!
8.*Glamorous 54,95e SUOSIKKI!

All pictures from my Pleated skirt Pinterest board

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sama juttu! Metallivärinen hame houkuttelisi tosi paljon ja ne näyttää ihanalta just isojen neuleiden kanssa varsinkin joulun ja uudenvuoden juhlien aikaan. Samalla kuitenkin mietin, että tuliskohan kuitenkaan montaa kertaa käytettyä…

  http://www.annimarian.com/home-for-the-christmas

 • Mikaela

  Munkin silmä on alkanut lämpenemään tälle trendille. Mutta vitsit, en mäkään osais valita noista väreistä! :D Varsinkin, kun kattoo noita kollaasin kuvia ni ah, kaikki tosi kivoja!!

  • Ihan sama juttu! Oon kultaihmisiä, mutta jotenkin tuo harmaan ja hopean hameen yhdistelmä viehättää! Ja käypä kattoo vielä mun pinterest taulu – sieltä löytyy vaikka mitä ideoita!

 • Maribel

  Näyttää siltä että mummo lähtee discoon! En tarkoita siis sinua, vaan tämä tuli siis ensimmäiseksi mieleen tuosta hame+neule-kombosta :D mun mies hekottaa tuolle heitolle tässä vieressä!! Hehe

  • Minusta tää on taas aivan ihana trendi! That’s one stylish grandma! :D

 • Anonymous

  juuri viime viikolla sain zalandolta tilaamani shampanjanhohtoisen vekkihameen! yhdet juhlat viikonloppuna mentiin jo kyseisellä hameella ja suunnittelin pitäväni sitä seuraavan kerran uutena vuotena;)

  • OOooooooh! Kuulostaa todela kauniilta! Varmasti keräsit ihailevia katseita!

 • Haidi

  Ooi ihania! Tuollaisen hopeisen kotiuttaisin omaan kaappini oikein mielelläni ;>

  • Niiiiin nätti just harmaan neuleen parina! <3