CATEGORIES

Inspiroitunut: Talvinen ballerina

4.1.2017

le-21eme-adam-katz-sinding-charlotte-groeneveld-paris-fashion-week-spring-summer-2016_aks0024 pinkpleatsgetthelookvelvet

Vekkihame *TBTS
Neule SAMSOE & SAMSOE
Olkalaukku *REBECCA MINKOFF
Nilkkurit *GUESS

Style picture by The Fashion Guitar

Vekkihameet ovat hetken kuuma trendi. Erityisesti metallinhohtoiset helmat ovat olleet tämän juhlakauden juttu, mutta nyt minä menin ja ihastuin hempeään pinkkiin. Ihastuksesta kunnia menee hollantilaiselle bloggaajalle nimeltä Charlotte Groeneveld. Hänen päällään näin talvisen balleriina-asun, joka pysäytti. En tiedä mikä siinä on, että tällaiset vähän erikoisemmat yhdistelmät saavat pääni välillä pyörälle. Juuri sellaiset, jotka takuulla jakavat mielipiteitä. Mutta minua tämä inspiroi ihan huimasti – niin paljon, että pinkki vekkihame menee nyt himotusten listalle. Charlotten balleriinatyyliset korkokengät ovat ihastuttavat, mutta Suomen talvisäässä epärealistiset. Jos todella haluaa kenkiinsä ripauksen balleriinahenkeä, niin voisihan mustiin nilkkureihin yrittää kieputtaa vaikka vaaleanpunaista nauhaa? Onkohan tuhoon tuomittu idea? :D

Pinkki on tänä syystalvena trendiväri monen perusvärin rinnalla ja trendiennusteiden mukaan se pitää pintansa tänä keväänäkin. Niin herkullinen väri, joka tuo raikasta tyttömäisyyttä niihin muuten harmaisiin asuihin.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanna

  Itse tykästyin Pretty Ballerinaksen ballerinoihin nauhoilla, http://www.prettyballerinas.co.uk/women/ballerinas/audrey-49.html. Tosin en tiedä kuinka jaksaisin näitä aina solmia, ainakaan lasten kanssa ulos mentäessä. :)

  • IHANAT!!!! :O Tahtoo ton asun kanssa! :D

 • primrose

  Minäkin olisin vinkannut H&M:n vaaleanpunaisesta vekkihameesta bongattuani sen juuri eilen kuvastosta. :) Onneksi muutkin olivat huomanneet saman ja ehtineet jo vinkata. Aiheesta ihan toiseen: olisin kysellyt, millaiseen laukkuun olet pakannut vauvan tavaroita mukaan? Onko sulla erityinen hoitolaukku sitä varten vai oletko käyttänyt jotain “tavallista” laukkua? Asia on itselleni keväällä tulossa ajankohtaiseksi ensimmäistä kertaa ja mietin, mikä olisi käytännöllistä. Hoitolaukut maksavat pienen tutkimisen jälkeen aika reippaasti (jos siis haluaisi esim. siistin nahkaisen yksilön) ja kovasti pohdin, olisiko esim. sulla suositella jotain? :)

  • Meillä ei olla ostettu erillistä vaippakassia vaan käytössä on Luikkarin keepall kassi, jossa on liikkunut mukana vaihtovaatteet, vaipat, wipesit ja muu tarpeellinen :) Eli siis ihan tavallisella laukulla pärjännyt mainiosti. Autossa meillä on aina mukana sellainen “hätävara” pikkulaukku, missä on muutamat vaipat ja wipeseja hätäilanteita varten jos vaippja menee odotettua runsaammin tai jostain syystä jäänyt matkasta :)

 • Kiitos ideasta! Minulla on tuo hame ja yhdistin viime viikonloppuna siniseen pitsiin, josko ensi viikonloppuna neuleeseen. :)

  • Oih! Oletko pitänyt? Minä niin pitäisin tuota hametta neutraalien neuleiden parina nyt alituiseen!

 • Pumetta

  Olet ihastuttanut minutkin vekkihameisiin! H&M:llä oli kiva pinkki uutuuksissa http://m.hm.com/fi/product/57454?article=57454-D

  • Huomasin saman eilen!! Ihana!!

 • Anni

  Just uusimmassa h&m kuvastossa oli tuollainen vaaleanpunainen Häme;)

  • Joo katsoin just eilen samaa! Ja juurikin valkoiseen t-paitaan sekä harmaaseen neuleeseen yhdistettynä!

 • Haidi

  Ihana asu! Muakin tämä kyllä viehättää, vaikka itseni päällä en tätä välttämättä näkisi :) väriyhdistelmä on kyllä kaunis!

  • Kovin viehkeä yhdistelmä! :) Mä vetäisin tän asun päälleni hetkessä jos vaan kaapista löytyisi vekkihame! :) Minulla on ollut beige vekkihame mutta nyt en löydä sitä millään?!