CATEGORIES

Samsøe & Samsøe avaa liikkeen Helsingissä

19.1.2017

Tänä talvena olen ihastunut palavasti tanskalaisen Samsøe & Samsøe -merkin neuleisiin. Asukuvien puolella harmaata Nor o-n long neuletta on näkynyt melkein joka toisessa asukuvassa. Rakastan sen muhkeutta, mutta samalla se on päällä ihanan kevyt ja lämmin. Kyseisen neuleen sekoite (32% alpakkaa, 32% merinovillaa, 30% polyamidia, 6% elastaania) on onnistunut erinomaisesti. Ei ihme, että se on tänä vuonna myynyt loppuun kaikkialta. Ihastuin neuleeseen niin kovin, että omistan samasta materiaalista olevat neulemekotkin tummansinisenä ja puuterisena.

Suomessa Samsøe & Samsøe -merkkiä on myynyt mm. Stockmann, Beamhill, Urban A sekä Moda. Myös merkin oma nettikauppa toimittaa Suomeen tuotteitaan.  Samsøe & Samsøe on selvästi nauttinut melkoisesta nosteesta viime aikoina, sillä näistä kaikista paikoista suosituimmat neulemallit ja koot on myyty heti loppuun. Miten paljon ilahduinkaan eilen, kun keskustassa kulkiessani huomasin Galleria Esplanadin ikkunoissa tämän tanskalaisen merkin logot! Nopealla googlettelulla löysin työpaikkailmoituksen mistä kävi ilmi, että Samsøe & Samsøe -liikkeen olisi määrä avata Helsingissä helmikuussa! Toivottavasti merkin lippulaivassa tullaan näkemään huomattavasti laajempi valikoima ihania neuleita ja muita huipputuotteita. Plussaa olisi myös suuremmat tilat ja varastot, etteivät hittituotteet heti pääsisi loppumaan.

Tämä oli itselleni aivan mahdottoman huikea uutinen. Ensin saapui Massimo Dutti, kuun vaihteessa & Other stories ja nyt vielä Samsøe & Samsøe! Mahtavaa miten Helsingin tarjonta täydentyy!

 

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Saturnur

  Ihanat värit ja yhdistelmät. Mistä löytyy nuo harmaat saappaat?

  • Ne ovat jenkkiläisen stuart weitzmanin kengät! :) Ostin ne jenkeissä asuessani sieltä. Niitä saa myös tilattua suomeen nettikaupasta!

 • Jonna

  Onko sinulla tuo sekoite nyppyyntynyt? Minulla on ollut merkin ohut neulemekko 100%merinovillaa käytössä silloin tällöin syksystä ja mennyt hyvin nuhruiseksi. Mallit olisivat kyllä ihania!

  • Minulla ei ole vielä ainakaan mekko nyppyyntynyt, mutta samaa kangasta oleva neule on jo vähän (käytänkin sitä ihan älyttömän paljon). Mutta siltikään se ei ole nuhruisen näköinen :O Mutta nypyt otan yleensä varoen ja kokeillen pois nypynpoistokoneella. Toiminut todella hyvin. Vaan ohuimpiin ja herkimpiin kankaisiin en sitä käyttäisi. Kannattaa kokeilla todella varoen ensiksi – ettei vaan tule reikää.

 • Kyllä ne tanskalaiset osaa ihanien ja laadukkaiden vaatteiden suunnittelun.

  • Minimalismi ja neutraali yksinkertaisuus kiehtoo! Loistavia perusvaatteita.

 • Emilia

  Moikka Hanna! Itseänikin himottaisi kovasti panostaa muutamaan upeaan, hyvälaatuiseen neuleeseen, mutta neuleiden pesuasiat ja huoltaminen hieman huollettavat. Näitä neuleita ei varmastikaan voi heittää pesukoneeseen, ei edes pesupussin sisällä? Millä tavalla itse olet huoltanut niitä, oletko vienyt esim. kylmään tuulettumaan taikka käyttänyt pesulassa? Onkohan sellainen hirveän kallista Suomessa? :) Kiitokset vastauksesta jo etukäteen ja ps. Olet kyllä valopilkku ihan ilman ihanaa vaaleanpunaista vekkihamettakin!

  • Minun neuleet eivät ole vielä likaantuneet, joten niiden hoitoon on riittänyt vielä tuulettaminen parvekkeella. SIksi pidän kovasti villasekoitteista, kun niissä yleensä pärjää melkoisen pitkälle ihan vain tuulettamalla. Mutta ainakin oman neuleen ohjeissa lukee, että kestää kylmän käsipesun. HArmaa neuleeni joutunee hyvin pian pesuun, joten katsotaan mitä tulee! Ja kiitos mitä kauneimmista sanoista!:)

 • Haidi

  Oooo jipiii miten ihana uutinen! :) onneksi itsellä tuo Beamhill on tossa vieressä, mutta omassa liikkeessä varmasti taas laajempi valikoima!

  • Niin mahtavaa! Mä oon siellä ensimmäisten joukossa katsomassa jos vielä löytyisi tuota ruskeaa neuletta S-koossa! :D