CATEGORIES

4 klassikkovaatetta, joilla olet trendikäs tänä keväänä

30.1.2017

Uusi vuosi vierähti tovi sitten käyntiin, joten eiköhän ole aika kurkistaa tulevan sesongin trendeihin. Seuraavien kuukausien aikana tulen käymään kattavasti läpi saapuvan kevään trendikkäimmät materiaalit, värit, kuviot, leikkaukset, tyylit ja vaatekappaleet. Tänäkin sesonkina muoti tarjoaa inspiraatiota kaipaaville paljon uutta, mutta myös paljon vanhaa. Muoti on minusta silloin parhaimmillaan, kun keksit käytää jotain vanhaa vaatettasi ihan uudella tavalla. Huippusuunnittelijoiden lavoilla näkyi paljon pinnalla jo tovin olleita trendejä, joten lisäinspiraatiota viime sesongin trendivaatteille on luvassa. Näiden lisäksi saapuvan sesongin trendikimaraan mahtui kasa klassikoita, jotka monen vaatekaapista jo valmiiksi löytyvät. Tässä seuraavaksi neljä tyylikästä klassikkoa, jotka ovat poikkeuksellisen muodikkaita kevät / kesänä 2017.

Michael Kors Collection, Tibi,Lacoste

Trenssi kuuluu monen tyylioppaan “must have”-vaatekappaleisiin. Beige trenssi on ajaton klassikko, joka näyttää hyvältä kaikilla. Tänä keväänä trenssi on trendikkäimmillään beigenä ja liehuvasta kankaasta tehtynä. Viime vuoden “itsensäpaljastelijatakit” saavat siis jatkoa. Omat trenssisuosikit valmistaa englantilainen Burberry. Hyvin tehtynä ja huollettuna ikoninen trenssi säilyy käytössä vuosikymmenet.

Rag&Bone, Proenza Schouler, Carolina Herrera

Tämä kevät tulee olemaan täynnä raitaa. On klassista liitturaitaa, kuin myös paksuja ja näyttäviä väripalikoita. Joten kaipasit työpaikalle sitten hienostuneen pientä tai räiskyvästi rohkeampaa suoraviivaisuutta, on tänä vuonna varaa mistä valita. Näiden joukosta jokainen löytää varmasti sen omaan tyyliinsä sopivimman trendiraidan. Klassisin pukeutuja valitsee hillityn liituraidan tai sinivalkoisen seilorin.

 Rag&Bone, Michael Kors Collection, DKNY

Valkoinen kauluspaita on klassikko, joka on omiaan ryhdistämään ja raikastamaan asua kuin asua. Nyt se on trendikkäimmillään niin pitkänä, että se käy vaikka mekosta. Kyseinen vaatekappale on ollut minullakin etsinnän alla. Mielelläni käyttäisin sitä jo talvisäillä muhkeiden Samsoe & Samsoe neulemekkojeni kanssa. Ylisuuri kauluspaita raikastaisi neuleita ja toisi helmaan lisäpituutta.

Marni, Balmain,Kenzo

Tasaisin väliajoin khaki ilmestyy trendien metsästäjien aarrekartalle. Muutamaan vuoteen sitä ei ole muotikansan kiikareissa näkynyt, mutta nyt klassikkoväri singahti näkyvästi taas esiin. Haalea kellertävänruskea väri muistuttaa tyylitietoisesta armeijasta ja safariseikkailuista. Erityisen hyvältä khaki näyttääkin metsänvihreän ja beigen eri sävyjen kanssa yhdistettynä. Tässä lämpimän tyylikäs väriyhdistelmä, mitä käytän varmasti paljonkin tulevan kevään aikana.

Joten nyt hinta-alennuksien käydessä kiivaimpana, pidä silmällä näitä klassikoita. Nämä ajattomat vaatekappaleet saattavat olla kevään kuumimpia trendejä, mutta varman tyylikkäitä valintoja ne ovat joka vuosi – hetken muodista riippumatta.

All runway pictures from vogue.com

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Itsellä tavoitteena olisi keväällä löytää trenssi! Vanha trenssi oli valkoinen ja lensi kirppikselle vaihtoon :) tillalle tulisi saada klassikko joka kestäisi aikaa!

  • Hei käy Haidi kurkkaamassa Burberryn osasto Stockalla. Mun ikuinen kuolaus osasto :D Varmasti käytät paljon! Mutta kaikki ketjuliikkeetkin täyttyvät varmasti kevään edetessä trensseillä :)

   • Haidi

    Heh samalla osastolla on täälläkin käyty kuolaamassa :D yksi villakangas takki merkiltä jo löytyykin! ;)

 • mm

  Heippa, kiva kun kirjoitit sisarussuhde-postauksen, josta joskus oli puhetta! Muutenkin iso peukku täältä sille lapsiperhe arjen vilauttamiselle.. :)

  Ihan pakko hehkuttaa, sillä varasimme juuri kevääksi lennot Los Angelesiin! Luin/luen kyllä kaikki sen ajan postaukset, mutta jos jaksaisit vielä muutaman tipsin heittää.. 10 parasta paikkaa luinkin ja laitoin matkasuunnitelmaan suurimman osan :) Tarkoitus majoittua Santa Monican alueelle, jota kovasti kehuttu. Osaatko vinkata hyvää majoitusta? Lennot jännittävät myös, meillä 1v 11kk “sylivauva” ja itse olen vielä raskaana :D :D No, lento menee miten menee, eiköhän kohde palkitse kuitenkin.. Kiitos jos jaksat vastata! :)

  • Voi kiitos kovasti Milla! :) Ihanaa, että pidät! Tätä yritän koko ajan jotenkin kehittää ja hioa :)

   Ja aaaah! ihanaa! mekin varmaan olemme loppu vuodesta lähdössä sinne pidemmäksi aikaa ystäviä tapaamaan! Ikävä kyllä en Losin alueella ole koskaan hotellissa yöpynyt (tai no yksi yö Mondrianissa) kun meillä oli oma talo, mutta kaverit kehuivat SriLata, rannassa. Siinä ihan rannassa on ymmärtääkseni kivoimmat hotellit! Ja hei hyvin se lento menee! Tuo tosin kaikista vaativin ikä, mutta toivottavasti ainakin osa menee nukkuessa! :D
   Mutta hei ajatuksena minulla on tehdä vielä postaus 10 parasta paikkaa Losissa lasten kanssa postaus! Minne listaan tehtävää / nähtävää lasten kanssa! :)