CATEGORIES

5 upeinta trenssiä

15.2.2017

1. Burberry 1495e
2. *Mint & Berry 94,95e
3. *Bik Bok 49,95e
4. *Morgan 109,95e
5. *Bally 5249e

Aurinko paistaa ja linnut laulaa. Vasta helmikuussa mennään, mutta ulkona pärjää jo muullakin kuin paksulla toppatakilla. Trenssikelit ovat melkein täällä! Kyseinen klassikkotakki näyttää ja tuntuu hyvältä joka kevät, mutta tänä vuonna se nauttii myös trendivaatteen roolista. Trenssit liihoittelivat monien huippusuunnittelijoiden kevät / kesä 2017 muotilavoilla, joten tänä vuonna tarjontaa tulee olemaan poikkeuksellisen paljon. Jos et vielä tätä klassikkoa omista, on nyt hyvä hetki toimia. Trenssi kun ei ole pelkästään trendikäs valinta tulevana sesonkina, mutta erinomainen peruspilari ajattomaan ja toimivaan vaatekaappiin. Täydellinen ryhdistäjä merimiesraidoille, rennoille farkuille ja muille klassikoille. Itse suosin Burberryn trenssejä, mutta kauniita vaihtoehtoja löytyy nyt melkein jokaiselta merkiltä. Ylle kokosin muutaman suosikkini hetken valikoimasta jokaiselle budjetille.

Style pictures from my Trench coat -Pinterest board

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Heidi

  Trenssi on pitkään ollut hankintalistalla, mutta pohdin kovasti tämän värin ja mustan välillä.. Osaatko antaa tähän vinkkiä kumpaan kannattaisi kallistua?

  • Minulla on mustia ja beigejä. Molemmat kauniita… Mutta sanoisin, että beessi on vielä klassisempi. Sitä mustaa kun on niin paljon, niin tässä olisi helppo tuoda asuun vähän vaaleutta ja raikkautta! :)

   • Heidi

    Kiitos tästä :) Se on ihan totta, että raikastaisi kyllä kivasti monia asuja. Ja klassinen aikaa kestävä trenssi tosiaan olisi hakusessa niin varmasti beessi olisi moneen tilanteeseen oiva. Kiitos!

 • Janina

  Luin ensin”5 upeinta stressiä” ja pohdin mielessäni, että jee stressikin voi näköjään olla upeaa ehkä voin lopettaa stressaamisen stressaamisen. Pieni pettymys, kun avasin postauksen ja puhe olikin trensseistä. Onneksi trenssitkin kiinnostaa ja pettymys väisty tieltä sadasosasekunnissa. Tosi kauniita trenssejä!

  • Voi ei! :D Mutta hei kiitos postausideasta! Koska mä olen ollut melkoinen stressaaja! Stressaan mä vieläkin, mutta en lähellekään niin paljoa mitä ennen. Voisin muutaman ajatuksen tähän jakaa! :) Mukavaa, että pettymys ei kuitenkaan ollut liian suuri! :D