CATEGORIES

Kashmiria ja kukkia

17.2.2017

Mini’s outfit
shirt LINDEX / saatu
jeans GAP
shoes UGG

My outfit
shirt ZARA
blouse BANANA REPUBLIC
jeans GINA TRICOT
shoes AF KLINGBERG

Eilen otin osaa Soft Goat Cashmere-merkin tapahtumaan, missä pääsimme tutustumaan heidän kevät/kesä ’17 mallistoonsa. Tämä ruotsalainen merkki on nimensä mukaisesti erikoistunut kashmirvillaan. Valikoimista löydät laajan valikoiman eri mallisia ja värisiä luksusneuleita, asusteita ja aamutakkeja. Soft Goatilla on aina laaja valikoima neutraalin sävyisiä tuotteita, mutta nyt keväällä nähdään trendien mukaisesti myös hempeää vadelmaa ja suloista vaaleansinistä. Erityisesti ihastuin vadelmaiseen röyhelöneuleeseen (sapuu pian nettikauppaan), klassiseen oversize-neuleeseen harmaana sekä valkoiseen selän avonaiseksi jättävään malliin. Wau. Kashmir on materiaalina niin ylellisen pehmeä ja ihana, että sitä ei koskaan voi olla vaatekaapissa liikaa. Varsinkin kun asutaan täällä kylmässä pohjolassa. Meidän pienimmälläkin on joka päivä käytössä hänen vaaleansininen kashmirvilttinsä, jonka sain Soft Goatin tytöiltä lahjaksi hänen syntymänsä johdosta. Sen alla hän veteli tuollakin tyytyväisenä unta palloon. <3

Tilaisuudessa pääsimme myös harjoittelemaan kukkasidontaa osaavan inbloom-tiimin ohjeistuksella. Kukat oli kauniisti valittu kauden kukinnan ja neuleiden värimaailman mukaan. Minulla oli kaksi nuorinta poikaani mukana tilaisuudessa, joten ihan niin pitkäksi aikaa en saanut käsiä vapaaksi, että olisin pystynyt kimpun itse sitomaan. Kiitos siis vielä upeasta kimpustani inbloomin ihastuttavalle henkilökunnalle! Sen ihastelu sai vilkkaan keskimmäisenikin hetkeksi hiljentämään vauhtia. <3

Kuvat minä ja Metti Forssell

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Voi hitsi, itsekin olen kuolannat cashmir- paitoja koko talven, mutta hinnan takia en ole raaskinut ostaa. Osaatko sanoa mitään merkin hinta-laatu- suhteesta?
    https://byveera.blogspot.fi/

    • Kashmir on aivan ihana materiaali, mutta kaipaa aina hieman huoltoa. Se pitää pestä ohjeiden mukaisesti tasaisin väliajoin ja kammata harjalla nukat pois. Mutt akun tämän tekee, niin paita säilyy hyvänä käytössä niin pitkään, että maksaa itsensä takaisin. Minulla on merkiltä neule ja pojallani viltti. Käytän molempia melkein päivittäin – rakastan niitä!Suosittelen lämpimästi ostamaan yhden klassikkoneuleen ja pitämään siitä huolta – et varmasti kadu! :)

  • Haidi

    Voi miten kaunis kimppu! Kukat on vaan aina niin ihana piristys arkeen ja tuo kotiinkin sellaista extraa ? Ja neuleita, etenkin siistejä työkelpoisia, ei kyllä koskaan ole liikaa ?

    • Joo kyllä… kashmir on vaan niin täydellisen tuntuinen iholla. <3 Arjen luksusta.