CATEGORIES

Kevään trendiprintti

21.2.2017

1. Massimo Dutti jumpsuit 89,95e
2. Zara dress 49,95e
3. Zara skirt 49,95e
4. H&M dress 39,99e
5. *Saint Tropez floral shirt 54,99e
6. H&M jumpsuit 19,99e

Mikä trendi?
Kevään saapuessa raitatrendin rinnalla loistaa runsaat kukkakedot. Kukkakuosia puetaan pelottomasti päästä varpaisiin. Erityisen trendikäs on retrohenkinen kukkaprintti, minkä päävärejä ovat poltettu oranssi, ruskea ja sinaapinkeltainen. Henk.koht pidän hillityimmistä sävyistä, kuten yllä olevaan kollaasiin kokosin. Kukat kukkivat muodissa tasaisin väliajoin, mistä syystä monen vaatekaapissa kyseinen trendivaate jo on. Muotitietoinen valitsee päälleen Marimekkoa, joka tuntee tämän trendin kuin omat taskunsa.

Missä näkynyt?
Kukat kukkivat näyttävästi mm. Michael Korsin, Isabel Marantin, Guccin, Tory Burchin, Balenciagan, Pradan ja Chloén kevät/kesä 2017 näytöksissä. Kyseistä printtiä on näkynyt paljon myös parhaillaan käynnissä olevilla muotiviikoilla. Street Style-sivustot ovat täyttyneet erinäisten muotivaikuttajien puettavista kukkakimpuista. Erityisen paljon pidän Atlantic Pacific -blogia pitävän Blair Eadien päällä nähdystä housupuvusta.

Miten puet?
Päästä varpaisiin puettuna kukkainen maxi-mekko on helppo valinta. Kun hempeän mekon parittaa räväkän nahkatakin kanssa saa kokonaisuus makeaa kontrastia. Mikäli kukkien räikeys epäilyttää valitse printti, jossa kukat ovat pieniä ja värit neutraaleja. Kokonaisuutta saat rauhoitettua yhdistelemällä kukkaprintillisen hameen yksivärisen paidan kanssa, jossa toistuu sama värimaailma. Lisäinspiraatiota kukkakuosin pukemiseen löydät Florals Pinterest-taulultani.

All style pictures from my Florals -Pinterest board

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Kukkaprintti! Aina ekana tulee mieleen 90-luku! Silloin sain ilmeisesti yliannostuksen kyseisestä printistä ja karttanut sitä hyvin lahjakkaasti. Olisikohan ollut 5v siitä kun olin ystäväni kanssa keväällä köpiksessä ja lähestulkoon jokatoisella vastaantulijalla oli jalassaan kukkakuosiset housut. Silloin puhuttiin että ostetaan myös kukkahousut,sitä kuitenkaan tekemättä. Hankin kylläkin reilu vuosi sitten kukkakuosisen läpikuultavan kauluspaidan ja siitä tykkään kyllä kovasti. Ollaan ensi viikolla taas menossa ystäväni kanssa köpikseen-jospa tällä kertaa sitten mukaan tarttuisi myös ne kukkabyysat ;) Leppoisaa sunnuntaita!

  • :D Siis sehän on juuri niin, että jos jossain tietyssä vanhassa trendissä on ollut vahvasti mukana, niin sitten vanhemmalla iällä sen uudestaan tullessa voi olla vaikea enää lähteä mukaan – juurikin noiden vanhojen vibojen takia! :D Mulla kävi näin choker-korujen kanssa ja siinä tuli juteltua, että monilla muillakin oli samainen ongelma vastaavien trendien kanssa :D Some things are supposed to go around and NEVER come around again! :D

 • Anna____

  Ihastuin itse Guccin kukalliseen bomberiin nii lujaa että se oli pakko hankkia. Tähän saakka raidallinen paita on ollut värikkäin omistamani vaate… onneksi kukat toimivat täydellisesti mustan kanssa.

  • Ihan mahtavaa, että löytyi vaate, joka kolahti täysillä! Se toimii varmasti hyvin mustan kanssa ja on taas tänä(kin) keväänä erityisen muodikas! :)

 • Aura

  Toi Massimo Dutin haalaria on ihan super makea? Jotain kukkaprinttiä on pakko saada täksi kevääksi/kesäksi, mutta hinta on omaan budjettiin vähän turhan suolainen. Pitää metsästää jotain halvempaa tai tyytyä pelkään paitaan. Se sun Lindexin on esim tosi ihana!

  • Eikö olekin! Samaa printtiä oli muistaakseni mekkonakin? Ainakin puserona! Minä olen jo monet vuoden tuota LIndexin yhteistyömalliston puseroa käyttänyt ja vieläkin se jaksaa ihastuttaa! :) Onnistunut yhteistyö siis! Mutta jos paita kolhataa nin kurkkaa massimo duttin puseroversio tuosta jumpsuitista! :)

 • Olen etsinyt jo ties kuinka kauan kukallista, pitkähihaista mekkoa. Joka olisi myös oikean pituinen (mitta juuri polvien yläpuolelle) ja jossa olisi v-aukko. Kuten huomaat, on aika tarkat kriteerit :D Eipä ole tullut vastaan kun tuntuu, että liikkeet myyvät vain maxipituutta tai sitten todella lyhyitä mekkoja. Ehkä tänä keväänä tärppää…

  • Hei nyt tänä keväänä varmaan voisi tärpätä! Sillä varmasti kauppoihin tulossa lähikuukausien aikana valtava määrä kukkaa! :)

 • JohannaN

  Juuri tilasin Mangolta kukkamekon. Huh, onneksi! Ajattelin että se on so last season, mutta onneksi ei! Sekin on kyllä aika hillitty, mutta omaan makuuni ihan tarpeeksi räväkkä. Nyt vain pitäisi miettiä miten sen puen ja uskaltaa laittaa vaan päälle.
  Kivaa viikon jatkoa! :)

  • Oi ihanaa! Kokeileppa mustaa biker-nahkatakkia sen kanssa! Siitä tulee kiva kontrasti!

 • Haidi

  Kyseistä printtiä kyllä tulee ihailtua joka kevät, mutta vieläkään ei ole omaan vaatekaappiin eksynyt. Saa nähdä jos nyt viimein löytyisi itsellekkin se oikeanlainen printti :)

  • Mäkään en ole vielä löytänyt kivaa tummalla pohjalla olevaa kukallista maximekkoa – nyt yritän löytää tänä sesonkina! Koska tuo tummapohjainen Lindex pusero joka mulla on (siitä Matthew Williamson yhteistyöstä) niin käytän edelleen! :)