CATEGORIES

Lempikukka

16.3.2017

blouse LINDEX by Matthew Williamson
leather pants SAMSOE & SAMSOE
shoes CHRISTIAN DIOR

Tämä pusero on ollut kaapissani nyt neljän vuoden ajan. Vaikka kyseessä on aika näyttäväkin printti, en millään kyllästy siihen. Printin tummapohja tekee kukasta sopivan Suomen syystalveen. Kukkien värimaailma mahdollistaa paidan helpon parituksen niin farkkujen, armeijanvihreän, khakin kuin klassisten mustien nahkahousujen kanssa. Vuosi toisensa jälkeen sen ympärille on ihana keksiä uusia asukokonaisuuksia. Ja kun kukkakuosit nousevat tasaisin väliajoin muodin aallonharjalle, tarjoaa hetken trendit aina uutta inspiraatiota sen pukemiseen. Tällä hetkellä mieleni tekisi saada housutkin samasta printistä. Paitaa olen tosiaan käyttänyt viime vuosien aikana niin ahkerasti, että tein sen ympärille yhden Rytky Remix-postauksenkin aikanaan. Miten sinä yhdistelisit tätä kaunista puseroa?

Kuvat / Karoliina Jääskeläinen Valoon Photography

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tiina

  Pusero on kaunis ja sopii hyvin väreihisi. Kiva, että halpamerkeistäkin löytyy pitkäaikaisia ja monikäyttöisiä vaatteita. Itsekin olen ollut tyytyväinen Lindexin puseroiden laatuun. Mikä on tämä upea kuvauspaikka?

  • Kiitos kovin! Tällaiset pitkäkäyttöiset vaatteet edullisimmilta merkeiltä ovat aina “löytö”. Tai ainakin hinta-laatusuhde on erinomainen. Paikka on Tapiolan kirjasto! :) Mun vanhat kotihuudit :)

 • Julia

  Hei, mistä kaunis kaulakorusi on? :)

  • Hei se on Thomas Sabo! Ihan suosikki nyt! käytän päivittäin! Aion kirjailuttaa siihen vielä V:n!! :)

 • Saara

  Uudet nahkahousut? On tosi hyvin istuvat! Itse olen toivonut nahkahousuja jo vuosien ajan, nyt viimein ostin itselleni kun näin -50% alessa. Ja on kyllä kivat! Mielenkiinnolla seuraan, miten nahka elää käytössä. Voi olla, että niitä pitää käydä pienennyttämässä, jos materiaali antaa käytössä kovasti myöten.

  • Kiitos! Joo edelliset nahkahousuni ikävä kyllä olivat ihan muodottomaksi venyneet ja ratkeilleet saumoista niin oli uusien oston paikka! Nämä ostin muutama kuukausi sitten stockalta! Ja tosiaan, nahka materiaalina elää paljon käytössä. Edellisten kohdalla jopa yllätyin miten monista kohtaa se voi muuntautua! :D

 • Haidi

  Tämä paita on kyllä niin kaunis! Aina jaksaa ihailla :) ja vitsi miten upeat kuvat olette taas ottaneet. Täällä paita saisi kaverikseen mustan kynähameen mustilla paksumilla sukkiksille.

  • Kiitos. Luottopusero jo pitkään. Karkille kiitos kuvista! <3 JA ah – kynähame tän pariksi olisi ihan loistava konservatiivisemmalle toimistolle! :)