CATEGORIES

Lastenhuoneen uudet taulut

4.4.2017

*Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa*

Minulla on ollut pitkään mielessä noin tuhat ja yksi kotiprojektia, joihin haluaisin ryhtyä. Tekemistä on niin paljon, että on suorastaan vaikeaa päättää mistä aloittaa. Tosin tekemistä on tällä hetkellä arjessa niin paljon, että kodin sisustus on jäänyt räikeästi alakynteen. Mutta muistatteko kun tässä postauksessa ihastelin Desenion julistetauluja? Ilokseni he ehdottivat hiljattain yhteistyötä, minkä takia pääsin nyt ainakin aloittamaan yhden mielessä olleen projektin: lastenhuoneen päivitys.

Lastenhuoneen piensisustus ja värimaailma ei ole muuttunut juurikaan siitä, mitä sen aikanaan suunnittelin syntyvälle esikoisellemme. Värimaailma on pehmeä ja neutraali pientä vastasyntynyttä tuhisijaa miettien. Mutta nyt samassa huoneessa asuu jo kaksi pientä poikaa. Vauvanhuoneesta pitäisi saada lastenhuone. Tästä syystä huone kaipaisi kipeästi uutta ilmettä kasvaneita ja energisiä pikkumiehiä ajatellen. Suunnitteilla on itseasiassa koko kodin lattian vaihto, seinien maalaus sekä valkoisten lattia- ja kattolistojen asennus, mutta niin isosta projektista olen ehtinyt vasta haaveilla. Mutta nyt sain Desenion ansiosta otettua ainakin yhden askeleen kohti isompien poikien huonetta.

Ennen tällä paikalla oli tekemäni “rakkauden seinä“, jonka olin koonnut ystäväni Niki Strbianin meidän perheestämme ottamista kuvista ja minulle tärkeän rakkauslaulun sanoista. Nyt kyseinen taulukollaasi otettiin lastenhuoneesta pois, mutta se siirtyy meidän uudistuvaan makuuhuoneeseen. Lastenhuone sai vähän isompien poikien ilmettä, kun seinällä ei enää roiku mammalle maailman rakkaimmat vauvakuvat, vaan sopivia aiheita riehakkaille pikkupojille, jotka ovat innokkaita maailman tutkijoita. Born to be wild ja Little man cave -tekstit ovat täydellisen osuvat tähän hetkeen. Kollaasiin halusin lisätä vielä ison maailmankartan, josta voimme yhdessä opetella missä olemme asuneet, missä kaikkialla maailmassa ystäviämme asuu ja missä olemme matkustelleet. Oli ilahduttavaa, että niinkin helpolla työllä kuin tauluja vaihtamalla sai huone ihan uutta ilmettä. Plussaa saa myös Desenion helppokäyttöinen verkkokauppa. Kaikki on järjestelty fiksusti kategorioittan ja oikean kokoiset kehykset saa julisteostojen yhteydessä tilattua vaivatta.

Desenio haluaa tarjota alennuksen myös kaikille Strictly Stylen lukijoille. Alekoodilla strictlystyle saa 25% alennusta 4.-6.4. välisenä aikana tehdyistä julisteostoksista, lukuun ottamatta handpicked-merkittyjä julisteita (mm. Kate Moss, Tove Frank, Foto Factory). Suosittelen erityisesti katsomaan kultaprintilliset ja marmoripohjaiset julisteet. Wau.

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hienon näköiset julisteet! Olisi hienoa nähdä koko huone jossain kirjoituksessa – saako sellaista toivoa?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Varmasti tulee vielä jossain vaiheessa! :)

 • Kiva eläin- ja matka-aiheinen kollaasi. :) Itsekin olen mieltynyt näihin julisteisiin ja kirjoittelin myös juuri samaisesta aiheesta, mutta olohuoneen puolelle. Näillä saa todellakin käden käänteessä vaihdettua uutta ilmettä huoneeseen kuin huoneeseen. Ja itse olen saanut omat tilaukseni ihan muutamassa päivässä, joten peukku siitä kyseiselle verkkokaupalle.

 • Kirsi

  Oih, kiitos koodista! Piti tilata tauluja lasten huoneisiin, kun Metillä oli sama koodi, mutta aika umpeutui, nyt pitää olla ripeämpi :)
  Tuolla on kyllä vaikka ja mitä ihania julisteita.

  Kysyn tähän samaan, onko Chloén Drewisi minkä kokoinen?

  • Hei se on SMALL koko! Eli se suurempi tuosta mallista! :) Mediumissa on jo erilainen hihna!

 • Min favorit posters, <3

  Kram // Sofia i Zurich, http://sofiacm.com

 • EmmiMariann

  Missäs teidän lasten sängyt on? Kun ikkunan edessä on teltta, mutta eikös siinä ollut ennen sänky?:)
  Ja ihania noi julisteet! Monesti oon katsellut noita julisteita, mutta tullut siihen päätökseen, että parempi olla tilaamatta mitään, kun haluisin kaikki:D

  • Hyvin muistat! Siinä tosiaan ikkunan alla (missä teltta) oli joskus yksi sänky, mutta kun hankittiin kerrossänky niin sänky siirtyi pois ikkunan edestä toiselle seinälle (eli kuvasta katsottuna oikealla). Ja hei apua… Siellä on niin paljon ihania julisteita – varsinkin ne muotiaiheiset on kivoja!

 • Rosanna

  Ihanat taulut! Olisi kiva nähdä enemmänkin postauksia kodistanne ja varsinkin lastenhuoneesta. Meillä edessä pienen tytönhuoneen sisustaminen ja varsinkin tiipii olisi ostoslistalla. Mistä teidän tiipii on ostettu?
  Deseniolta onkin tullut jo aiemmin ostettua julisteita, mm. ilmapallojen avulla lentävä elefantti löytyy seinältä. :)

  • Hei niitä on tulossa! Nyt on tulossa pian postaus meidän makuuhuoneesta! Ja lisää tulisi hurjasti jos vain ehtisin sisustaa! :D Tuntuu että on jäänyt kodin ylläpito siivousta lukuunottamatta pahasti alakynteen. Haluaisin nimittäin tehdä kotona nyt vaikka mitä!! :D Meidän tiipii on lahja poikien isovanhemmilta. Mutta olen samanlaisia nähnyt Granitissa? Ja se elefantti-taulu on ihana! :)

 • Matto

  Kuvia katsoessani mietin onko tämä lastenhuone lapsille vai aikuisille? Mitä arvelet pienten jalkapalloilijoiden saavan taulusta, jossa lukee Little man cave?

  Ihanat värit!

  • Minusta nämä taulut kuvastavat lapsiamme hyvin! Tuskin he mitään tauluista nimenomaan saavat, paitsi tuosta kartasta on kiva opetella vähän missä mikäkin sijaitsee. Lastenhuone kun on muuten täynnä lelua, palloa maalia, telttaa yms. joista he konkreettisesti saavat jotain. Futisjulisteidenkin aika varmasti tulee. :) Nyt lapsemme ovat vielä sen ikäisiä, että heitä ei taulut niin kiinnosta, siitä syystä minusta nuo julisteet sopivat tähän hetkeen loistavasti! :) Ja kiitos! Itse tosin olen miettinyt, että maalaushommiin pitäisi ryhtyä :/

 • Haidi

  Siis juuri eilen kirosin, kun unohdin tilata julisteet Metin yhteystyön aikana, joten tämä tuli kun tilauksesta :D täytyykin illalla käydä kotiuttamassa muutama juliste uuteen kotiin!

  • OIh! Mitä julisteita sinä olet katsellut? :)

   • Haidi

    Tilaukseen lähti “this kitchen is for dancing” koska kyseinen lausahdus vain kuvastaa tapaani hengailla keittiössä musat täysillä ;> lisäksi “more issues than vogue” joka on asustellut puhelimen taustakuvana ja useamman vuoden :) mieli teki tilata enemmänkin, mutta yksiö ei mahdottomasti tauluja seinälleen mahduta!

 • Sanna

  Aivan ihanalta näytätä niin huone kuin julisteetkin!

  Tällä hetkellä oma lapsi ei ole ajankohtainen, mutta vitsit haluaisin päästä sisustamaan lastenhuonetta. No, ainakaan sitten!

  • Voi apua kun mullakin olisi niin paljon sisustettavaa tällä hetkellä tässä kämpässä mutta jestas kun sen pariin ei niinkuin mitenkään ehdi :/ Mutta kiitos kovin! Pienin askelin :)