CATEGORIES

Näin bikinimuoti muotoutuu kaupunkikelpoiseksi

3.4.2017

Muotiviikot järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Helmi/maaliskuussa katsastetaan syksyn sävelet ja syys/lokakuun vaihteessa kurkistetaan jo seuraavan vuoden kevääseen. Tämän kevään muoti on siis saanut alkusoittonsa jo viime syksynä. Muotiviikoilla kansa pitää silmällä huippusuunnittelijoiden yhteneviä muotisuuntauksia ja nousevia trendejä. Sen jälkeen nähtäväksi jää mitkä catwalkeilla nähdyistä trendeistä siirtyvät sulavasti myös seuraavan vuoden kävelykaduille. On minusta aina mielenkiintoista seurata miten yllättävät ja vieraaltakin tuntuvat muotivillitykset löytävät tavan toimia arjessakin. Tässä siitä hyvä esimerkki: bikinitopit tai braletit

All bralette-tops (1.-9.) from Zara’s current collection

Viime syksynä monet muotilehdet julistivat bikitoppien/bralettien olevan saapuvan kevään muotihitti. Minusta kyseinen muoti kuulosti lähinnä huvittavalta. Kuka oikeasti pukee bikinitopin pukuhousujensa pariksi, vaikka kuinka Altuzarra, Tory Burch, Victoria Beckham ja muut muodinluojat niin mallinsa pukivatkin? Mutta kuluneen talven aikana tämä muotilavoilta lähtenyt trendi on häkellyttävällä tavalla löytänyt tyylin taipua tavallisenkin muodinkuluttajan päälle. Espanjalainen ketjuliike Zara on poikkeuksellisen taitava luomaan huippumuodista kaupunkikelpoisia kokonaisuuksia. Nyt Zara on alkanut täyttymään näistä bikintopeista, mutta niistä on tehty käyttäjäystävällisempiä. Kangasta on hieman enemmän ja nämä jo vähän kropattuja toppeja muistuttavat braletit puetaankin paitojen päälle! Alle voit laittaa puseron, college- tai kauluspaidan. Tyyli on vapaa.

Viime viikolla näinkin jo ensimmäisen braletin collegepaidan päälle puettuna. Vastoin ensivaikutelmaani kyseisestä muodista se näytti ystäväni Kaisan päällä todella hyvältä. Pitsirintsikat ovat jo pitkään vilahdelleet paitojen alta minkä takia uskallan ennustaa, että bikinitoppimuotia nähdään kevään edetessä enenevissä määrin.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Mulla oli just se musta bandeau bikinitoppi pukuhousujen kanssa toissa vkloppuna :D

    • I could never! :D