CATEGORIES

5 parasta asiaa uusimmassa Ellessä

3.5.2017

Kaupallisessa yhteistyössä: ELLE-lehti

Oma aika on hyvin kortilla. Jokainen hetki mikä ei mene lasteni kanssa, suuntautuu joko koti- tai blogitöihin. Mutta miten ihanaa se onkaan, kun joskus malttaa nipistää pienen hetken itselle. Oma arkeni on niin vahvasti digisidonnainen, että kosketeltavan lehden ajoittainen selailu tuntuu suorastaan ylelliselle. Siinä on jotain kovin rentouttavaa ja käsin kosketeltavan ihanaa. Pitäisi tehdä tällaisille hetkille useammin aikaa – ettei arki olisi vain sitä suorittamista. Pitää välillä rentoutua, että jaksaa sillä omalla loputtomalla to do-listalla edetä.

Espanjaan otin seurakseni uusimman ELLE-lehden. Varovainen toive oli, että hetken ehtisin itselleni lomalla nipistää ja viettää tovin kauniiden lehtikuvien ja mielenkiintoisten artikkeleiden parissa. Kiitos poikien synkronoitujen päiväunien, se haave toteutui! Viisi suosikkiani viimeisimmästä lehdestä oli:

1. Johannan muotikollaasit
Mitä muotikollaaseihin ja inspiraatiokuviin tulee, niin Johanna on guru! Hän osaa aina poimia mielenkiintoisimmat trendit ja parhaat tärpit niiden toteutukseen. Braletit ja balleriinat näyttivät himottavan hyviltä Johannan kokoamina! Tunnistan heti jos trendikatsaus on Johannan tekemä – ne pysäyttävät ja inspiroivat.

2. Caritan sisustuspalsta
Olen niin iloinen, että ystävälläni Caritalla on ainakin tämän kesän ajan hänen oma sisustuspalstansa ELLE-lehdessä! Olen aina ihaillut Caritan tyyliä sisustaa (taitaa meilläkin olla kohta 10 vuotta ystävyyttä takana <3). Valtaosa teistä tunnistaa hänet laadukkaan Char & the City -sisustusblogin kirjoittajana. Hänen lehteen kokoama Pastellipalatsi -sisustuskollaasi oli niin herkullinen, että tsekkasin heti kaikkien tuotteiden ostopaikat. Pastellipalatsista unelmoiden… Se harmaa matto ja vaaleanpunaiset tyynyt!

3. Saaran pintaa syvemmälle porautuvat artikkelit
Inspiroivien muotikuvien lisäksi ELLE tulee myös lähelle ihmistä. Pidin kovasti ihastuttavan Saara Ritvoksen kirjoittamasta artikkelista, jossa kurkistettiin karismaattisen Jukka Hildénin arkeen Kaliforniassa ja menneisyyteen isän alkoholismin varjostamana. Kuinka terapia on asia, joka ei saisi olla tabu. Jokainen tarvitsee joskus lisätyökaluja arkeen, sillä meillä kaikilla on omat ristimme kannettavana.

4. Peppi
Vaikea edes sanoin kuvailla, miten ihana Peppi on. Tutustuimme joskus vuosia sitten blogien ansiosta ja juttu luisti välittömästi. Vaikka meillä on ollut erilaiset elämät, niin jotenkin silti tuntuu, että olemme kaikesta silti hyvin samalla sivulla. Ihan selittömättömällä tavalla tunnen vahvan siteen häneen, vaikka harvoin ennätämme kiireisiltä elämiltämme edes nähdä. Tämän upean naisen vaatekaappiin (ja lutuisiin koiriin!) pääsee tutustumaan uusimman numeron Vaatekaappi-palstalla. Minä niin ilahduin, kun Pepin siitä bongasin.

5. Didem ja vaaleansininen kauluspaita
Tämän sesongin yksi kuumpimpia trendejä on vaaleansininen kauluspaita. Kuvankaunis Didem näyttää kolme eri tapaa, miten klassikko stailata tänä keväänä. Upeat kuvat nuoren ja lahjakkaan Janita Aution kuvaamana.

Kuten huomaatte, tämän lehden takana on kasa upeita ihmisiä. Sitä tehdään niin suurella sydämellä ja ammattitaidolla, josta isoin kiitos menee lehden päätoimittajalle Tarulle. Varsinainen supernainen. Neljän(!) lapsen äiti, joka tekee työtään kadehdittavalla tarmolla ja asenteella. Sen lisäksi että hän pyörittää melkoista arkea, on hän nainen, jolla on valtavan kokoinen sydän. Aina kannustamassa ja auttamassa muita eteenpäin. Kunnioitan ja ihailen häntä suuresti. ELLE on on upea lehti, mutta vieläkin upeampi on se tiimi, joka lehden takana päivittäin häärää.

Nyt teillä on mahdollisuus varmistaa kuukausittainen hetki omaa aikaa, ja tilata 4 numeroa ELLE-lehteä vain hintaan 15,90 (norm. 26,30)! Kun tilaat nyt lehden itsellesi (tai lahjaksi) osallistut samalla upeisiin arvontoihin, joissa voit voittaa 35000€ päävoiton tai 5000€ shoppailurahaa. Hiljainen hetki aurinkoisella mökkilaiturilla lehteä selaillen kuulostaa enemmän kuin ihanalta. Se on varma palkinto – loistavassa seurassa.

Kuvat Kira Kosonen

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anni

  Hei,
  Oon yrittäny muutaman kerran sun blogin tai metin blogin kautta mennä tohon ellen tilauslinkkoon, pystyn täyttämään omat tiedot, sitten kun koitan valita jotain maksutapaa, linkit eivät toimi :/ eli en ole tilausta päässyt tekemään

  • Voi ei! Hei ikävä kyllä nyt vkolopun aikana meillä ei toimistolla ole ketään paikalla, mutta kysyn tähän vastausta heti alkuviikosta! Onko sinulla mikä tietokone ja nettiselain käytössä?

 • Anna

  Voitko pliis kommentoida, miten kolmen lapsen päikkärit synkronoidaan ja etenkin miten nukutat heidät?!

  • :D Tää oli huikee kyssäri :D I FEEL YOU! :D Meillä ainakin ihan ehdoton on todella aktiivinen aamu. Paljon liikuntaa. SItten täyttävä lounas. Mutta mä olen meidän lapset nukuttanut myös tosi usein sisällä. Lounaan jälkeen sänkyyn, mä oon hetken vieressä. Kerron lyhyen sadun ja sit lähden. Minin toki pitää nukahtaa ennen kuin lähden. Häntä imetin siinä samalla kun vanhempia rauhotin tarinalla. TÄmä ei tosiaan ole mikään “näin nukutat lapset” ohje – koska esim täällä espanjssa kolmenä päivänä kaikki nukku ja sitten kolmena päivänä esikoinen ei nukahtanut millään :D Tosin on hän sen ikäinenkin, että jää pois hiljalleen kokonaan.

 • Aww <3 voi Hanna kiitos sanoistasi! :) Ja apua miten aika on rientänyt…! :O

  • <3 No kyllä! Niin kliseistä mutta siivillä! <3

 • i

  Itse kaipaan kirjojen lukemista niin paljon. Meillä luettiin aina paljon lapsuudenperheessäni ja olen aikuisiälläkin aina lukenut valtavasti. Olen taas päässyt hieman vauhtiin, mutta kunpa olisi enemmän aikaa lukemiselle.Luemme paljon omia lapsuuden lemppareitani taaperoni kanssa (Pippi Långstrump,Mamma mu,Alfons Åberg, Mauri Kunnaksen koiramäki etc),mutta kyllähän sitä kaipaa vähän muutakin kirjallisuutta :D

  • Sama homma. Elämä nyt sellaisten ruuhkavuosien keskellä, että kirjaa en ikävä kyllä ehdi lukemaan. Koska sen edelle iltaisin priorisoin joko hetken laatuajan yhdessä mieheni kanssa tai sitten ikävä kyllä usein on myös lasten nukkumaanmentyä tehtävä töitä. Mutta ikävä täälläkin. Iltasatuja tosin meilläkin luetaan <3 Mutta onneksi edes joskus löytyy hetkiä, että ehtii yhden lehden selaamaan! :)

 • Itsellä tulee Elleä tai muitakaan lehtiä ostettua todella harvoin. Nyt nappasin tämän saman Ellen numeron mukaan junaan lukemiseksi, ja voi että miten raikas ja ihana numero!

  Minäkin ilahduin tutuista (blogi)kasvoista lehdessä :)

  Kauniita nämä sun kylpykuvat! Kylpyamme olisi ihana kotona!

  • Eikö olekin! :) Olen ihan samaa mieltä. Ja vitsit mikä määrä ihania kasvoja siellä tulikaan tässä numerossa vastaan <3 Raikas, tyylikäs ja koskettava. Ja voi että, mekin niin olisimme halunneet kylpyammeen kotiin, mutta me halusimme ehdottomasti upotetun ammeen ja rakennuksen puolesta kuulema se ei olisi kuulema onnistunut. Nämä kuvat ovat äidin luota Espanjasta! :)