CATEGORIES

Klassiset kesäkengät

27.6.2017

Hiljattain hemmottelin itseäni hieman. Olen muutaman vuoden ajan ihaillut Chanelin klassisia espadrilloja, kuten tässä vanhassa postauksessa totesin. Kun piipahdin Helsingin Della Marga-liikkeessä kyselemässä pienen punaisen Timeless Classic -laukun perään (on kuulema vaikea löytää) niin sain huomata kesäisten espadrillojen saapuneen liikkeeseen. Hyllyssä komeili myös juuri se klassikkomalli, jota olen tovin pitänyt silmällä. Hintakaan ei ollut niin korkea kuin olin luullut (ja tuohon ensimmäiseen linkitettyyn postaukseen merkinnyt). Näillä klassikkokengillä on tapana loppua liikkeistä sesongin alkaessa, joten päätin toimia. Ostin itselleni tämän Chanelin kauniin parin nahkaisena versiona. Jalkani koko vaihtelee kengästä riippuen kokojen 39-40 välillä. Tässä kengässä päädyin kokoon 40, sillä kokoa 39 en edes saanut jalkaan. Olen käyttänyt kenkää ahkerasti nyt muutaman viikon ajan ja ne ovat tuntuneet ihanalta jalassa. Nahka on jo hieman antanut periksi, mutta kenkä pysyy silti hyvin jalassa ja tuntuu sulautuneen omaan jalkaani vain paremmin. Vaikka korkkareita rakastankin, on arkeni kolmen alle 5-vuotiaan äitinä pakottanut suosimaan matalapohjaisia kenkiä. Nämä tulevat saamaan paljon käyttöä Suomen kesäkuukausina. Ihanan kesäiset, mutta silti lämpimät jalassa. Jos sinuakin on kyseiset klassikot kuumotelleet, käyhän nyt kurkkaamassa Della Marga. Samaa kenkää löytyy mm. myös mustana sekä kankaisena versiona.

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanna

  Punnan kurssi on nyt euro-alueelta tuleville hyvä ja nahkaiset Chanelit (eri väri) Lontoossa on £460. Vinkkinä vain! :)

  • Mahtavaa! Kiitos vinkistä! <3

 • Mariia

  Saako näin vähän tökerösti tiedustella, että kuinka paljon noi ihanuudet suunnilleen kustantaa? :)

  • Toki autan infolla! Eli siis hintaa Della Margassa noilla nahkaisilla oli 620e. Chanelin omassa liikkeessä olettaisin olevan n.10% edullisemmat.

   • Katharina

    Ihanat espat. Itse ostin keltaiset Nizzan Chanelilta, siellä maksoi 520 e.
    Ihanaa minilomaa! ❤️

    • Oliko nekin nahkaiset? En tiedä onko kankaisten ja nahkaisten välillä hinnassa eroa :/ Mutta jep – della margassa on vielä oma lisänsä.

     • Euroopassa Chanelin nahkaiset espadrillokset maksaa sen 520 euroa ja Suomessa satasen kalliimmat ja syy siihen miksi en osta Dellasta mitään. Laukuissa erot ovat jo huimaavan suuria ja välirahalla maksaa jo lentoliput ulkomaille.

      Mutta klassiset espat valitsit, todella kauniit. Itse tykkään noista Chanelin espadrilloksista todella paljon ja olen kyllä kerryttänyt niitä melkoisen kokoelman eri värejä :D . Ne ovat erittäin mukavat jalassa.

     • Katharina

      Joo, oli nahkaiset. Siellä oli muitakin ihania kevätvärejä. Mullakaan ei ole tietoa onko kankaiset halvempia.

   • aila

    Kyllä tuossa maksetaan jo aika paljon tuosta Chanelin logosta… Ei tuollainen hinta ole mitenkään muuten ja millään mittarilla perusteltu. Mutta sehän on kai osa merkkituotteen houkutusta, laatua sinällään en kyseenalaista : )

    • Joo onhan se ehdottoman selvä juttu, että näiden merkkien kuten Chanel, Gucci, Louis Vuitton yms tulee iso merkkilisä. :/

 • Haidi

  Oi mitkä ihanuudet olet kotiuttanut! ? Ihana klassikko, joka varmasti tulee saamaan vielä paljon käyttöä :)

  • Kiitos paljon ihana! Niin minäkin olen siitä varma! toivoin etten liian nopeasti kuluta puhki tässä arjessa :D

 • Laura

  Hienot on! :) Itse varmaan valitsisin kankaiset , jos raaskisin ostaa :D :) heh

  • Ne kankaiset ovat ihanat! Sisko osti myös sellaiset juuri ja ne ovat upeat myös! Rennommat vielä.

 • Mä niin tarvisin jotkut toimistokesäkengät!! Alan vihdoinkin vähän kyllästyä tennareihin ja haluaisin näyttää välillä muultakin kuin siltä, että möyrin vähän väliä rahtiterminaalissa turvakengät jalassa.

  Ongelma on oikeastaan se, etten tiedä millaiset kengät haluaisin. Jotkut matalat, jotta jaksaa pitkät päivät. Sellaiset, ettei tule rakkoja. Mustat, koska töissä kengät ottaa aina osumaa. Vähän kuin nuo sun hankkimat, mutta ei kuitenkaan? :D Apua!!

  Samalla ne kengät saisi olla sellaiset, että ne jalassa voisi kököttää futiskentän laidallakin. Tosin näin kesällä menen sinne lähinnä läpsyissä, mutta joskus myös sataa. Hmph.

  Joka tapauksessa: kivat nuo sun löytämät ja haaveilemat kengät :)

  • Voi kiitos Mari! :) Hei olen kuullut paljon positiivista myös samsoen & samsoen espadrilloista. Niissä kuulema loistava hinta-laatusuhde! Varmasti löytyy perusmustanakin! :)