CATEGORIES

Red Trend

27.10.2017

Yksi syksyn suurimpia trendivärejä on punainen. Olen aina ollut tämän kauniin ja voimakkaan värin fani, joten sen ollessa pinnalla on saanut inspiroitua tulipunaisen monista näyttävistä käyttötavoista. Punainen on vallannut muotitietoisten vaatekaapit. Housupuvut, jättisuuriet neuleet, kengät ja takit loistavat nyt punaisena kuin ruusupuska täydessä kukassa. Power red onkin hetken suuri trendi – eli punaista kauttaaltaan puettuna.

Huomiota herättävä power red look näkyi monen suuren muotitalon 2017 syysmalliston keskiössä. Miten ihailinkaan Oscar de la Rentan ja Givenchyn kokopunaisia housupukuja ja asuja, Jil Sanderin herrasmiestakkia ja Fendin ylipolvensaappaita rohkeasti punaisessa nahassa. Mikäli tämä trendi on nostanut sinunkin punaisen himon uudelle tasolle, poimin alle muutaman ihanuuden Zaran tämänhetkisestä valikoimasta.

Kollaasin kaikki vaatteet Zaran tämänhetkisestä valikoimasta

Päälläni olettekin nähneet tuon Zaran punaisen housupuvun. Pidän kovasti bleiserin rentoudesta ja housujen liehuvuudesta. Luottovärejäni pukeutumisessa on musta, valkoinen, beige ja harmaa, mutta voimakkaammista väreistä koen punaisen omimmaksi. Se toimii mielestäni erityisen hyvin mustan ja kultaisen parina, mikä on yksi lempiyhdistelmiäni. Olen nyt tovin pohtinut pitkän ja punaisen villakangastakin ostoa. Miten ihanasti se toimisikaan kokomustan asun piristäjänä. Sellainen näyttäisi löytyvän esimerkiksi Zarasta, mutta punaisen ollessa näin pinnalla valikoimaa varmasti riittää.

All style pictures sources can be found from my Red Outfit -Pinterest board

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Haidi

    Punainen on ollut iselleni juhlamekoissa yksi luottoväri tummansinisen ohella. Mutta miksipä sitä ei arkeenkin toisi :) äidilläni on pitkä punainen villakangastakki, jonka muistan lapsuudesta todella hyvin! Se oli tyylikäs ja tiesi aina sitä, että äiti oli lähdössä juhliin :D