CATEGORIES

Bloggaajien suosikit: 3 näyttävää talven takkitrendiä

30.12.2017

Vielä tovi eletään vuoden kylmintä aikaa milloin talvitakit näyttelevät suurinta roolia pukeutumisessa. Kamelinvärinen villakangastakki ja musta toppatakki ovat klassikoita, mutta tänä talvena hillittyjen valintojen rinnalla on loistanut rivi näyttäviä tähtitakkeja. Ne tekevät asun ja ovat valopilkkuja pimeänä vuodenaikana. Alle listasin kolme näyttävää trenditakkia, joita on näkynyt erityisen paljon muotia seuraavien päällä viimeisten kuukausien aikana. Tähtitakkien avulla voi hetkessä elävöittää kokomustan asun pimeänä talvipäivänä. Tästä mallia näyttävät upeat blogikollegani.

Sofia, Kaisa, Alexa

Leotakki on klassikko sen räväkkyydestä huolimatta. Muhkean kissan parina toimii erityisen hyvin kokomusta, siniset farkut sekä valkoiset, harmaat ja kamelinväriset neuleet. Tänä vuonna erityisen hyviä leotakkeja on näkynyt mm. Bubbleroomin ja Hollies Stockholmin valikoimassa.

Sara, Elisa, Kriselda

Jos todella haluaa säväyttää valitse väriä! Katukuvassa on viimeisen kuukauden ajan pilkahdellut vaaleansinisiä (kevään ehdoton hittiväri), pinkkejä, keltaisia ja jopa vihreitä tekoturkiksia. Paras valikoima lienee H&M valikoimassa.

Kaisa, Alexa, Metti, Milla

Hetken suloisin takkitrendi on teddytakki aka pileetakki. Suosikkivärit nallelle ovat kerma sekä kamelinruskea. Myös pinkkejä nallekarhuja on näkynyt yllättävän paljon. Itsekin intouduin pukemaan vaaleanpunaisen teddytakin mustien nahkahousujeni kanssa. Erityisen paljon kuolailen vielä tuota Millan kamelinruskeaa H&Mn halinallea. Siinä pysyy lämpimänä kylmempänäkin talvipäivänä!

Kuvan kaikki takit H&M

Mikäli innostuit näistä  takkitrendeistä, kannattaa kurkata vanha kunnon Hennes & Mauritz. Heidän valikoimastaan löytyy tällä hetkellä erittäin hyvä valikoima hetken tähtitakkeja. Mikä näistä trendeistä on sinun suosikkisi?

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • T

    Oma suosikkini on tekoturkikset hulluissa väreissä. Kun nämä ensi kerran tulivat kauppoihin pidin niitä kauheina, mutta aikani niitä ihmeteltyäni aloin nähdä niiden kauneuden. Kauneus piilee leikkisyydessä. Nyt omistan sellaisen itsekin ja voi pojat, miten iloiseksi tulen näyttäessäni Keksimonsterilta pörröisessä palttoossani :D

    • Ihan sama juttu. EI ehkä sovi minulle / tyyliini, mutta voi että miten ihailen muiden päällä. Todellisia arjen väripilkkuja <3