CATEGORIES

Sivuraidalla

1.2.2018

Kevään edetessä hallitsevimpia trendejä kuoseissa tulee olemaan klassiset polka dots-pallot, vintage-kukkakuosi, viimekin vuonna jyrännyt gingham-ruutu sekä aina niin näyttävät ja ajattomat raidat. Erityisen paljon tällä hetkellä fiilistelen raitaa, mutta housuissa. Jalat saavat lisäsenttejä kun housun sivuun lisätään näyttävä raita. Side stripe eli sivuraidalliset housut ovat tällä hetkellä pinnalla oleva trendi Paljon näkyy myös sivuraidallaisia track-housuja napeilla (flash back!). Itse en ole niin intoutunut vielä nappiverkkareista, mutta siistejä suoria sivuraidallisia housuja fiilistelen sitten niidenkin edestä. Saattanette muistaa nämä mustat Hugo Bossin housuni punaisella sivuraidalla, mitkä ostin viime vuonna.

Tämä pieni lisä housuihin tuo raikkaan sporttisen tuulahduksen klassiseen asuun. Juuri sellainen trendi millä itse tykkään maustaa muuten ajattomuuteen taipuvaista tyyliäni. Erityisesti ihailen kollaasissa nähtyä Olivia Palermon mustia suoria housuja keltaisella raidalla, sekä Victoria Beckhamin housuja missä sinisen lisäksi on myös ohut valkoinen raita. Noinkin ohut valkoinen viiva tuo yllättävän paljon raikkautta lisää. Omasta kaapista löytyy tosiaan jo mustat suorat housut punaisella raidalla. Tämän trendin jyllätessä niiden erilaiseen yhdistelyyn saa mahtavan paljon ideoita. Katsohan sinäkin lisää asukokonaisuuksia Sporty Trousers -Pinterest taulultani.

Kyseisiä housuja on tarjolla melkein kaikissa ketjuliikkeissä tällä hetkellä. Erityisesti Vero Moda ja Zara ovat kunnostautuneet niiden tarjonnassa. Kollaasiin poimimani kapealahkeiset housut ovat kaikki kolme Vero Modan tämänhetkisestä valikoimasta ja nuo mustapunavalkoiset nappiverkkarit Zarasta. Joten jos tämä trendi kolahtaa myös sinuun niin tiedät mistä etsiä omasi.

All style pictures from my Pinterest Sporty Trousers -board

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • EmmiU

    Voi että. Mulla tulee jotenkin nappiverkkareista mieleen Suomalainen turisti Tallinnassa, jo edesmenneessä Merekeskuksessa tinkaamassa nappiverkkareita. Sieltähän ihmiset kantoi selkä vääränä muutakin kuin alkoholia, nimittäin nappiverkkiksiä joita oli mm neonvirheitä… Ollaan menossa mieheni kanssa ensi kuussa tallinnaan minilomalle joten tiedä vaikka tulis matkalaukku täynnä verkkareita takas ??

    • EIKÄ :D Mä en ydhistä sitä tuohon ollenkaan :D Mutta en kuitenkaan näe sitä itselleni sopivimpana trendinä, mutta samalla minusta se on makea trendi! Minulle sopii tämä välimuoto: suorat housut vauhtiviivoilla :D Ja joo voisi mennä nyt kaupaksi jos niitä tänne ystäville tuot! :D

  • Iina

    No hei-Waude! Miten nää nyt jotenkin kolahti?! Hmmm..oiskohan sitä pitänyt käydä selaamassa itiksen tarjontaa ja metsästää tuollaiset kapenevilla lahkeilla olevat yksilöt.. Oisko hyvä yhdistelmä, jos hankkisi raidan värisen kauluspaidan ja sitten vaan mustalla jakulla officeen?! Pakko kyllä käydä ainakin sovittamassa! :)

    • Sama homma! Tää on jotenkin niin raikas tuulahdus ja sopii erinomaisesti klassiseen tyyliin niin ehkä siksi? Ja hei kuulostaa erittäin toimivalta kombolta!! (sydänsilmäemoji tähän) :D