CATEGORIES

Kevään hittivärit

5.2.2018

Helmikuu vierähti käyntiin kylmänä ja aurinkoisena. Sen myötä katse alkaa hiljalleen kääntyä kohti kevättä ja sen tuomia trendejä. Tämän viikon aikana tulen listaamaan hetken vallitsevia muotituulia enemmänkin.

Kuten joka kevät, pastellisävyt ovat tänäkin vuonna vahvasti esillä. Tipunkeltainen, hattaranpinkki, minttu, laventeli ja huurteinen sininen täyttivät kevät/kesä 18 muotinäytökset. Vaaleanpunainen on pitkään ollut muodin aallonharjalla, mutta tänä keväänä erityisesti vaaleansininen ja liila ovat nostaneet profiiliaan. Sosiaalisessa mediassa ja katumuotisivustoilla on viimeaikoina näkynyt erityisen paljon lempeän liloja neuleita sekä näyttäviä vaaleansinisiä housupukuja ja talvitakkeja. 

Itse innostun erityisen paljon vaaleansinisestä. Olenhan käyttänyt vanhaa kunnon MOB-takkiani runsaasti (asu1) (asu2)(asu3). Liila on näyttävä ja selvästi nouseva trendi, mutta jotenkin en koe väriä omakseni. Jään siis ihailemaan sitä muilla. Tosin koskaan ei saa sanoa ei koskaan. Yksi lempiasujani on colour blocking aikakaudeltani milloin käytin Guccin liilaa toppia (asu1) (asu2) koko rahan edestä!:D Sama toppi löytyy kaapista edelleen <3

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Itse olen tänä talvena kävellyt vaaleansinisenä http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2017/11/what-to-wear-for-nordic-winter-perfect.html ja viihtynyt frozen-huurteisena. Laventeli sen sijaan on ehdottomasti kevätvärini <3 Keltainen on aina ihana väri, sitä rupean yleensä käyttämään pääsiäisestä eteenpäin. Vaaleanpunainen on ollut jo monta vuotta suosikki, joten kyllä sitäkin löytyy vaatekaapistani. Suosikkini yli muiden on kuitenkin raikas valkoinen! :)

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Härregyyyyyyyyd miten kaunis takki!!!!!! Ja hei sama minulla – vaikka itsekin pidän kaikista luettelemistasi väreistä on omakin suosikkini valkoinen. Se raikastaa asun kuin asun.

 • Laura

  Joo, minä muistan tuon lilan topin :) Mulla oli into tuohon oranssin ja pinkin yhdistämiseen joku aika sitten. Nyt tykkään vaaleanlilasta, vaaleansinisestä, noh pastelliväreistä siis ylipäätänsä :D Niin ja keltainen, mikä ihme mulla on nyt siihen : D hahaa

  • No nyt onkin sille taas loistava aika sillä kevät on pastellien aikaa! :) Ja voi että – colour blockng <3

 • Haidi

  Jos vihdoin saisin aikaiseksi hankkia itselleni vaaleansinistä takkia! Ihaillut niin monissa asuissa :)

  • H&M on nyt yksi todella kaunis villakankainen yksilö!

 • Sara

  Joskus on kiva lukea näitäkin juttuja, vaikka ne syvällisemmätkin ovat nekin hienoja.

  Oi, violetti on minun lempivärini. Itseni tuntien sitä ei kannata ostaa kovin ”suurena pintaan”, mutta jokin yläosa, ehkä neule tai paita, on pakko kotiuttaa.

  • Ihana kuulla – pyrin tasapainottelemaan näiden kevyempien ja vähän puhuttelevampien postauksien välillä. Nyt tämä viikko mennään kuitenkin vähän trendipainotteisemmalla puolella! :) Mutta hei nyt on aika toimia joa violetti lempiväri! Nyt on paljon tarjontaa :)

 • Frida

  Ihanaa kun kirjoitat kevään trendeistä, olen jo vähän kaivannut näitä postauksia :)

  • Voi ihana kuulla että nämä kevyet pintapostaukset houkuttelevista kevään trendeistä on myös haluttuja! :)

 • Nanneessi

  Oih, tuo ihana lila toppi! Voisit tulevana kesänä taas käyttää sitä ;)

  • Eikö! :D Jos vaan mahdun siihen vielä niin todellakin!! :D

 • EmmiU

  Ah ihanat pastellivärit! ?? jotenkin niin karkkisia. Juuri tilasin hm:ltä toppatakin, aivan ihana vaaleansininen. Ehkei enää tänä talvena ole niin käyttöä, mutta taas ensi talvena kyllä!
  Huomasin myös ruokakaupassa käydessä, että Prismaan oli tullut söpöjä tipunkeltaisia farkkuja. Tosin en ole koskaan ostanut sieltä vaatteita niin laadusta ei tiedä ???

  • Oi miten ihanalta uusin takkihankintasi kuulostaa! En tiedä miksi mutta minua himottaa hurjasti taas sellainen oikein hattaranpinkki toppatakki! :D Ja hei itsellänikään ei ole kokemusta Prisman vaatevalikoimasta – mutta mukana ovat ainakin trendeissä! :)

 • Multakin löytyy viime syksynä ostettu vaaleansininen takki, kohta pääsee sitäkin käyttämään, itsekin olen enemmän innostunut siitä kuin lilasta. Mutta vaaleanpunainen on mulle silti ylitse muiden siitä ei pääse yli eikä ympäri :”D

  • Kyllä! Vaaleansininen ja vaaleanpunainen ovat molemmat ihanan raikkaita väreitä, mutta huurteisuutensa ansiosta myös ihanan sopivia tällaisiin talvipäiviinkin! Lilaa tulee varmasti näkymään paljon tänä kevättalvena! :)