CATEGORIES

Kuumin asuste nyt: Vyölaukku

7.2.2018

Helmikuisella muotiviikolla jatketkaan. Nyt kun olen käynyt läpi hetken trendivärit ja -kuosit niin syvennytään myös kauden kuumimpaan asusteeseen, nimittäin vyölaukkuihin. Kun puhutaan vyölaukuista mieleeni kumpuaa 90-luvun alun kankaiset fanny packit. Niissä oli muovinen vetoketju, räiskyvä Niken, Reebokin tai Addun logo sekä iso muovinen solki jolla se loksautettiin kiinni vyötäisille. Nyt vyölaukut ovat taas asusteiden kuumin tuote, mutta 2000-luvulle sopivalla päivityksellä.

Gucci on jo muutaman vuoden ollut erityisen pinnalla ja jatkaa dominointiaan tässäkin trendissä. Merkin nahkainen GG Marmont matelassé vyölaukku oli yksi suosituimpia laukkuvalintoja syksyn muotiviikoilla. Mustan ja kullan ystävänä minua viehättää räväkät Mochinon-vyölaukut. Perinteisemmän fanny pack mallin lisäksi heillä on myös neliskanttisia malleja metalliketjuvyöllä. Pradan neliönmalliset vyölaukut myös viehättävät silmääni. Sametti ja jalokivivärit tuovat trendiin ripauksen luksusta.

Kolmen lapsen äidin näkökulmasta tämä on erittäin toimiva trendi. Laukku vapauttaa molemmat kädet tehokkaasti. Vyötäröllä kiikkuu helposti saatavilla kaikki tarpeellinen, kuten kännykkä, avaimet ja lompakko. Paljoa muuta ei mukaan mahdukaan. Uskon, että tähän trendiin tullaan kyllästymään suhteellisen nopeasti, minkä takia taidan itse jättää sen väliin. Siitä huolimatta tulen ihailemaan vyötärölle kiedottuja laukkuja muilla.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Reissussa vyölaukku kätevä.

 • Julia

  Joo ei… Ei!! Tää on just sellanen trendi jota kattelee 10 v päästä nolona tyyliin “mitä mä taas ajattelin”. Tai jossei näin tänkertasen vyölaukkutrendin kaa tapahdu voin ilolla myöntää olleeni väärässä :D Mutta mä taidan keskittyä käsi- ja olkalaukkuihin edelleen…

  • :D Sama juttu :D

 • Haidi

  Nytkun näitä on nähnyt kuvissa niin paljon on alkanut vähän tottua jo siihen miltä ne näyttää :D mutta mulla on ihan liian ysärivibat näistä, joten skippaan myös tämän trendin!

  • :D ihan sama. Silmä alkaa tottua enkä näe tätä trendiä mitenkään kammottavana, mutta itse jätän tämän samasta syystä väliin. Uskon että kyllästyn myös melkoisen pian, joten siitä syystä skippaan myös :)

 • EmmiU

  Jollakin tavalla tämä trendi kiehtoo, mutta sitten taas toisaalta ei ollenkaan. Kyllähän nuo vyölaukut ovat upeita ja näyttäviä, mutta jotenkin miellän tuon sanan vyölaukku niihin 80-90 luvun mahojen kannattimiin.
  Taidan itsekin ihailla näitä muilla.

  • Ihan sama juttu. Silmä on tottunut ja minusta se on ihan kivännäköinen. Se tuo asuun kivaa muotoa, mutta uskon, että kyllästyn myös nopeasti… Siksi jää muilla ihailuun :)