CATEGORIES

3 x hiustrendi

28.2.2018

Saapuvan kevään hiustrendi on bandanat. Niiden käyttöön ja sitomiseen on lukuisia eri tekniikoita. Vasten odotuksiani minäkin innostuin tästä trendistä ja kuvin havainnollistaen päätin kokeilla mikä sitomistyyli sopii minulle parhaiten. Tässä seuraavaksi teille kolme erilaista tapaa käyttää bandanaa.

Hiukset vapaana

Pidän hiuksiani paljon auki, mistä syystä käytän todennäköisesti bandanaa eniten pantana. Näissä kuvissa kiepautin pallohuivin tuplasti päälaen yli ja sidoin pienelle solmulle niskasta. Bandanaa voi käyttää monin eri tavoin jos viihtyy hiukset auki. Voit myös sitoa huivin hiusten päältä pannalle (esimerkki), jättäen päälaen näkyviin. Tai vaihtoehtoisesti solmia huivi päälaelle runsaaksi rusetiksi (esimerkki). Tähän kun lisää vielä isot aurinkolasit ja näyttävät korvarenkaat niin kesän chic lomatyyli on valmis.

Ponnarilla

Tämä on ehkä helpoin ja nopein tapa hyödyntää huivia hiuksissa. Sidot huivin vain kerran solmulle ponnarisi ympärille ja asu saa hetkessä henkäystä 70-luvulta.

Nutturalla

scarf ZARA
blouse FILIPPA K
jeans LEVI’S
necklace THOMAS SABO / saatu

Tämän tyylin tunsin vähiten omakseni. En muutenkaan usein käytä nutturaa (paitsi kotona iltaisin kun haluan hiukset pois tieltä), mistä syystä tässä tyylissä minua tuskin nähdään. Minusta hyvännäköiset nutturat ovat löysiä ja jopa huolittelemattoman näköisiä. Oma hiukseni eivät siihen oikein taivu (tai en vaan osaa) ja tämä Pikku Myyn nuttura on niitä harvoja versioita mitä pystyn kyhätä.

Eli mitä todennäköisimmin tulette näkemään minulla bandanan käytössä hiukset auki. Siihen on monia erilaisia sidontatekniikoita ja erityisesti odotan mahdollisuutta koota chicin kesätyylin, jossa on mukana vielä näyttävät korvakorut ja mustat aurinkolasit. Vielä on vaan ihan pikkunen tovi kesään! :D

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • White

  Hei Hanna, pidätkö vielä yöllä kauniita hiuksiasi sillee tarrapapiljotin ympärillä? Miten teet tuon kotona-pois-silmiltä-nutturan? Itse jos saan latvat kerran noin kauniisti käännettyä niin ne eivät enää nukutun yön jälkeen kyllä ole niin..ja kai tässä täytyy kokeilla kahden vilperin kanssa noita papiljotteja muutenkin kun fööni on pölyttynyt jo hyvän tovin kaapissa..

  • Pidän! <3 Voin laittaa tästä taas postauksen – edellisestä kun on aikaa! :) Se helpottaa HUOMATTAVASTI ja tukka säilyy suht kuosissa monen päivän ajan että sille tarttee tehdä mitään! :)

   • White

    En kyl tiiä ketään muuta bloggaajaa kuka olis noin sydämellinen ja nopea vastauksissaan. Sie voisit tossa asemassa olevana olla niin irti maasta.
    Kolmen pojan huolehtiva äiti ja mitä ilmeisimmin ihana vaimo ja vielä, vielä vastaat siun lukijoille noin. Jospa kaikki ottas siusta mallia <3 mie taidan alkaa aattelee What would Hanna do <3

    • voi herranjestas miten kauniisti näet minut. Kiiitos niin suuresti! <3 Ja ylpistyminen on tyhmää – se kertoo vain omista epävarmuuksista. Te lukijat olette minulle huiman tärkeitä ja haluan teoillani sen osoittaa <3 Kiitos että olet <3

 • Sanna

  Hei Hanna! Tämä ei liity kyllä nyt tähän postaukseen, mutta olisinko voinut kysäistä sinulta hiukan Los Angelesiin liittyvää :) Olemme menossa lastemme kanssa kesäkuun alusta pariksi viikoksi Los Angelesiin ja ensinnäkin, sinulla on varmaan kokemusta, millainen sää siellä on tuohon vuodenaikaan? Olisiko sinulla kertoa hyviä vinkkejä hotelleista? Kiitos paljon ja mukavaa kevättä :)

  • Voi apua minulla on ihan hurjasti vinkkejä! En edes ehdi saada kaikkea kirjoitettua :O Voitko laittaa minulle viestiä instassa niin sanelen sulle piiiiitkän viestin? <3

 • Anonymous

  Minustakin tuo hiukset auki näyttää ehdottomasti parhaalta :) Pakko kysyä että oletko hoikistunut tässä viime aikoina vai onko nuo farkut hoikentavat? Toki olet hoikka aina ollut :) Itselläni voisi olla tarvetta hoikentaville farkuille :D

  • Kiitos, niin minustakin! :) Ja siis toki tässä on hiljalleen taas senttejä lähtenyt kun nyt on raskaudet lusittu ja hiljalleen alkaa lähteä se kaikki ekstra niistä. Eli siis en usko että ihan viimeaikoina olen mitenkään erikoisen paljoa hoikistunut, mutta pikkuhiljaa :) Jos vielä toivoisin raskaaksi ja pysyttelisin samassa tahdissa edellisten kanssa niin nythän olisin taas raskaana :/ Joten – ei kiitos ja nyt tästä edes kroppani on minun :D Käypä kokeilemassa farkkuja onko ne sitten hoikentavat! :D

 • Jade

  Kiitos ideoista. Sinulle käy hyvin ellei jopa parhaiten tuo kolmas vaihtoehto. Omat hiukseni eivät ole aivan yhtä pitkät, mutta aion ehdottomasti kokeilla numero kolmosta joku päivä. Se antaa vähän ehkä boheemia vivahdetta päivän asuun.

  • Siis nutturako?! :O Kiitos kovin, itse kun en kokenut sitä lainkaan omakseni. Mutta kyllä, pidän hurjasti huivin tuomasta vivahteesta.

 • Ai ihan vaan on pikkuinen tovi kesään :D Tänään kun vein Eveä päiväkotiin aamulla, niin olihan ilmassa mukana sellainen kiva lämmin tuulenhenkäys, NOT! Näistä kivoin tyyli oli ehdottomasti tuo hiukset auki versio :) Voisin sitä itsekin kesällä kokeilla. Kivaa kesänodotusta <3

  • Pikkuriikkinen :D Joo just näin. Why do I live in a place where air hurts my face?! :D Minäkin pidän siitä eniten ja sitä samaa teille! :)

 • Haidi

  Täälläkin auki oleviin hiuksiin sopivat sidonnat tulee ehdottomasri eniten käyttöön! Hiukset auki on vaan eniten se oma juttu :) onneksi tapoja on monia niin saa vaihtelua! Nytkun löytäisi vielä sen oman täydellisen huivin kesäksi!

  • Sama juttu. Mä niin tykästyin tuohon Zaran polkadot huiviin. Kaksi trendiä samassa :D Mutta erityisesti mustavalkoisen klassisuus ihastuttaa.