CATEGORIES

Let’s do the polka!

6.3.2018

Saapuvan kevään trendit ovat valtaosaksi hyvin klassisia. On ruutua, harmaata bleiseriä ja trenssitakkia, mutta erityisen paljon käynnissä olevilla muotiviikoilla on näkynyt palloja eli polka dot-kuosia. Tämä on trendi johon olen itsekin hurahtanut. Mustavalkoinen toimii aina ja tämän myötä havahduin siihen, ettei kaapissani ole mitään pallokuosillista. Nyt etsinnässä onkin valkopohjainen pallopusero tai mustapohjainen pallohame. Alle poimin muutaman upean yksilön.

white shirt with red dots SELF-POTRAIT
black dress *SISTER JANE
white shirt with black dots *VERO MODA

Kollaasissa näkyvä Self-Potraitin punapilkullinen paita on ollut erityinen hitti tänä keväänä. Parhaillaan käynnissä olevilla Pariisin muotiviikoilla se nähtiin mm. superbloggaaja Aimee Songin päällä. Samaisen paidan olen hiljattain bongannut myös Atlantic Pacific-blogistaan tunnetun Blair Eadien päällä. Kaunis paita kiinnostelee minuakin, mutta mielellään haluaisin kokeilla tuota Self-Potraitin Ruffle-paitaa ennenkuin ostan. Kyseinen malli on heillä vakio, kangas ja printti vain muuttuu. Ihana trendi! Klassinen, mutta samalla piristävän leikkisä.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jade

  Luettuani otsikon ajattelin että nyt on hiukset saaneet polkka-mitan!

 • Muista vilkaista pesulappu

  240 puntaa polyesteripaidasta?! En ymmärrä, miksi tosi monet kalliit merkit myyvät tekokuituisia vaatteita..

  • aila

   Samaa mietin…olisi kyllä ihan nounou vaikka olisi silkkiäkin : D En ole ollenkaan tuollaisen tyylin enkä kauheasti pallokuosinkaan ystävä. Ihan liikaa tapahtuu yhdessä vaatteessa. Jossain minulla on tosin keltainen silkkihommeli, jossa ihan pieniä mustia pilkkuja. Hmmm….

 • Haidi

  Täälläkin kaivattaisiin pilkullista hametta kaappiin tummansini valkoisen kaveriksi, mutta vielä ei ole onnistanut etsinnöissä :)