CATEGORIES

Trend Alert: Valkoiset nilkkurit

20.3.2018

Viimeisten kuukausien aikana muotivaikuttajien päällä on näkynyt enenevissä määrin valkoisia nilkkureita. Ensimmäisiä kokonaisuuksia nähtyäni totesin, että tämä trendi ei ole minulle. Herkän värin käytännöllisyys epäilyttää. Mutta toisaalta käytänhän minä läpi kevään ja kesän valkoisia lenkkareitakin. Viimeaikoina olen huomannut kuitenkin tykästyväni tähän trendiin. Silmä on selvästi tottunut. Nyt lähinnä ihailen sitä raikkautta, mitä valkoiset nilkkurit asukokonaisuuteen tuovat.

1.Maison Margiela, 650e
2.Rag & Bone, 515e
3.Steve Madden, 149e
4.Gianvito Rossi, 850e
5.Kurt Geiger, 200e

Eniten silmääni viehättää malli, jossa on paksu, valkoinen ja suhteellisen maltillinen korko. Poimimistani esimerkeistä pidän eniten brasilialaisen bloggaajan Camila Coelhon (ylin vasen) ja amerikkalaisen Vivaluxury-bloggaajan Annabellen (keskellä oikealla) kenkämalleista. Postausta varten selasin verkkokauppojen kenkävalikoimaa ja sain huomata, että monista valkoisista suosikeistani olivat koot jo loppuneet. Eniten silmääni viehättää tuo Steve Maddenin nilkkuri, joka on myös näistä vaihtoehdoista myös edullisin. Jenkeissä se kustantaa vain 80 dollaria, mutta Suomeen tuodessa se on veroineen ja tulleineen n.150e. Zalandossakin kyseistä kenkää oli jäljellä enää koossa 42.

Mikä on sinun tuomiosi valkoisille nilkkureille? Ihanat? Vai vieläkö silmä totuttelee?

Style pictures from my White Boots – Pinterest board

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maria

  Niissä on sellainen white trash-fiilis – ”mattinykäset”

  • Ymmärrän :D

 • Ida

  Olen itse aina ollut vastaan valkoisia kenkiä. Jotenkin tule yläaste mieleen, vaikka ei itselläni ole sellaisia ollut. Kuitenkin tämän postauksen myötä minun on pakko ostaa itselleni valkoiset nilkkurit koska kyllä ne asun kanssa näyttää niin hyvältä!! En olisi uskonut :)

  • Ihana kuulla että tämä inspiroi! Mutta sama juttu, minäkään en välittänyt alkuun yhtään mutta jotenkin asukokonaisuudessa ne ovat kertakaikkisen ihanan raikkaat!

 • Ehdottomasti tykkään valkoisista nilkkureista! Kaikki kollaasin kengät näyttävät kivoilta. En kuitenkaan usko että omassa kenkähyllyssä tulee koskaan tällaisia löytymään, itseni tuntien ne olisi jo ekan käyttökerran jälkeen vähän vähemmän valkoiset :D

  • Ja totta. Todella arka väri. Mutta vinkkinä niin taikasieni toimii puhdistukseen. Samoin kynsilakanpostoaine! Niillä saa vaikeammat tahrat pois niin saa lisää käyttöaikaa <3