CATEGORIES

Hetken trendikkäin takki on ajaton klassikko

13.4.2018

Vielä hetki joudutaan odottelemaan säitä milloin ulkona tarkenee ilman takkia. Siihen asti saamme onneksemme nauttia muistakin kuin toppatakeista. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja ulkona pärjää taas kevyemmillä takeilla. Halleluja! Hetken kuumin trenditakki on säväyttävä ruututakki, joka on ajankohtaisuudesta huolimatta myös ajaton. Harmaat bleiserit ovat olleet yksi näkyvimpiä trendejä viimeisen vuoden, mutta nyt myös ruskean eri sävyt ovat vahvasti esillä. Trendikkäin ruutu onkin nyt mokkapala.

1.Zara 59,95e
2.Zara 89,95e
3.River Island 99,99e
4.Joseph 945e

Itse ostin oman ruskean takkini (tämä!) alkuvuodesta kun sen printti toi mieleen isoisäni. Tämän trendin jyllätessä saan sen yhdistelyyn rutkasti inspiraatiota. Katsohan ideoita ruudullisen takin pukemiseen Plaid Coat Pinterest-taulultani.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • A~

    Hei! Saanko kysyä, mikä koko sinulla on tuosta Soft Goatin neuleesta, joka näkyy edellisessä postauksessa? :) Pohdin sen tilaamista, ja olemme varmaan aika samaa kokoa, neule näyttää olevan vähän tuollainen over-sized malliltaan?

    Olen lukenut blogiasi pitkään, mutten ole tainnut ennen kommentoida! Kiitos tyylikkäästä ja sydämellisestä blogista <3 Odotamme mieheni kanssa esikoistamme, ja on ollut kiva seurata tyylijuttujen lisäksi perheaiheisia postauksia ja uutta podcastia! :)

    • Hei tottakai! Ja hei joo, se on oversized-malli! Omani on tosiaan vielä extra iso kun se on roikkunut henkarilla (mitä yleensä ei cashmere-neuleille suositella venymisen takia) koska itse olen halunnut tuohon neuleeseen mahdollisimman chunkyn fiiliksen :) Tuo koko on S, mutta oisin voinut ottaa myös koon M! :)