CATEGORIES

10 x kevään 2018 top trendit

5.5.2018

Kevään hiljaa edetessä olen nostanut hetken näkyvämpiä trendejä yksitellen esille. Ilmojen puolesta alkaa näyttää siltä, että kevät on viimein täällä. Sen kunniaksi kokosin yhteen sesongin kymmenen kuuminta trendiä, joista jokainen voi ottaa inspiraatiota kevätpukeutumiseensa.

1.Sivuraita
Housut ovat saaneet sporttisen lisän näyttävästä sivuraidasta. Raita luo illuusion pidemmistä sääristä ja värikäs yksityiskohta muuten mustissa housuissa tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen. Erityisen paljon sivuraitaa näkee suorissa puvun housuissa, mutta rennompaan oleskeluun sopii myös sivuraidalliset college-housut. Myös track-housut napeilla (flash back!) kuuluu hetken kuumimpiin housumalleihin. Lisäinspiraatiota trendin ympärille löydät tästä postauksesta.

2.Ruutu
Tänä keväänä erilaiset printit ovat poikkeuksellisen kovassa suosiossa, erityisesti klassiset sellaiset. Yksi niistä on ehdottomasti tyylikäs ruutu. Harmaa ruutu on pitkään ollut pinnalla, mutta sen rinnalle on hiljalleen noussut ruskeat mokkaruudut. Lisäinspiraatiota trendin ympärille löydät tästä postauksesta.

3.Valkoiset kengät
Valkoiset kengät jakavat mielipiteitä, mutta vitivalkoisten nilkkurien suosio on silti jatkanut nousuaan. Ne onnistuvat raikastamaan asun kuin asun. Lisäinspiraatiota trendin ympärille löydät tästä postauksesta.

4.Trenssi
Vaaleanbeige trenssi on trendikäs valinta tänäkin keväänä. Erityisen paljon sitä on näkynyt hieman pidempänä ja aavistuksen väljempänä mallina. Viimeksi trenssitrendin jyllätessä rusetit ja pussahtavat hihat olivat muotia, nyt takki loistaa hyvin perinteisessä muodossaan. Lisäinspiraatiota trendin ympärille löydät tästä postauksesta.

5.Vyölaukku
1990-luvun alun fanny packit tekivät paluun modernilla tvistillä. Kankaiset laukut ja muoviset soljet ovat vaihtuneet sliipattuu nahkaan ja tyylipuhtaisiin metallisolkiin. Erinomainen asustetrendi kaikille heille, joilla on kädet aina täynnä. Lisäinspiraatiota trendin ympärille löydät tästä postauksesta.

6.Polkadot
Leikkisä ja huomion varastava pallokuosi on hetken yksi näyttävimpiä trendejä. Mustat tai valkoiset pallot on helppo yhdistää kaikessa klassisuudessaan oikeastaan minkä kanssa vaan. Lisäinspiraatiota trendin ympärille löydät tästä postauksesta.

7.Valkoiset farkut
Kevään edetessä kaduilla on alkanut näkyä enenevissä määrin valkoista. Kokovalkoiset asut henkivät kesän tuloa ja erityisesti valkoinen denim on ollut nousussa. Trendikkäimmät farkut ovat hieman vajaamittaiset jättäen nilkat paljaiksi. Rispaantunut lahje on muotitietoisimpien valinta.

8.Pastellipuvut
Kevät on pastellitrendin aikaa eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus. Tipunkeltainen, hattaranpinkki, minttu, laventeli ja huurteinen sininen täyttivät kevät/kesä 18 muotinäytökset. Vaaleanpunainen on pitkään ollut muodin aallonharjalla, mutta tänä keväänä erityisesti vaaleansininen ja laventelinlila ovat nostaneet profiiliaan. Sosiaalisessa mediassa ja katumuotisivustoilla on viimeaikoina näkynyt erityisen paljon lempeän liloja neuleita sekä näyttäviä vaaleansinisiä housupukuja ja takkeja.  Lisäinspiraatiota trendin ympärille löydät tästä postauksesta.

9.Kissan aurinkolasit
Hetken kuumin aurinkolasitrendi on kissansilmät. Sankoja on näkynyt mustina, valkoisina ja jopa punaisina, mutta veikeän viettelevä muoto on tämän trendin avainasia.

10.Kukkamekot
Tämä kevät on printtien juhlaa. Raidan, ruudun ja pallokuosin lisäksi perinteiset kukkamekot ovat merkki saapuvasta kesästä. Erityisen hyvältä hempeä kukkamekko näyttää maskuliinisten maiharien ja särmikkään nahkarotsin parina.

Kaikki kollaasin vaatteet Zaran valikoimasta