CATEGORIES

Be inspired

3.6.2009

Karl Lagerfeld suunnitteli hiljattain Englannin kansallisbaletissa pian alkavaan The Dying Swan-balettiin upean tutun.

Tutu on tehty hulppeasta 2500 höyhenestä ja sen tekemiseen meni runsaat 100 tuntia.

Tätä upeaa luomusta tulee pitämään yllä georgialainen balleriina Elena Glurdijdze.

Kiitokseksi Karl Lagerfeldin upeasta työstä, balleriina improvisoi näytöksen Chanelin Haute Couture Salongissa Pariisissa.

Enjoy – and be inspired!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Anonymous

    No voi ei!! Oli tarkoitus mailata sinulle jo heti, kun tämän blogin aloitit, mutta sitten se jostain syystä ja ja aloin ajatella sitä tässä taas. :(Ilmoitathan sitten jossain jos taas otat uusia lukijoita?!

  • Mrs. V

    Olen tanssinut pienempänä balettia ja minua yritettiin saada kansallisbalettiinkin, mutta äiti koki sen liian rankaksi nuorelle tytölle. Minulla kun oli niin paljon kaikenlaisia intressejä:) Mutta kyllä, nautin katsoa ihmisiä jotka osaavat asiansa ja baletissa yhdistyy osaaminen ja estetiikka:)Jotenkin tuo kuva ja tuo video vaan inspiroi minua. Niin kaunista.Ikävä kyllä en ota tällä hetkellä uusia lukijoita "oikean" blogini puolelle, sillä kysyntä on ollut niin huima että alkoi jo ahdistamaan. Pahoitteluni tästä.

  • Anonymous

    Harrastatko tai oletko joskus harrastanut balettia, vai onko se muuten vain lähellä sydäntä, vai saiko tämä huomiosi enemmän tuon Karl Lagerfeldin puolelta? (: Tuli vain mieleen kun on hieman tälläinen erilainen postaus. Kiitos muuten upeasta blogistasi olen jäänyt sitä ihan innolla seuramaan. Täytyy varmaan laittaa hieman sähköpostia, jos vaikka pääsisi lukemaan tuota sinun toistakin blogiasi, kun niin mielelläni enemmänkin lukisin (:(: