CATEGORIES

Olivian sivuilla

18.4.2012

img_3790

Aiemmin tänään jaoin kuvia suurten muotitalojen näytöksistä, joissa savanni oli päässyt valloilleen. Kuten sivulauseessa postauksessa ilmaisin, ei tänä sesokina printtiä kainostella vaan niitä puetaan kauttaaltaan ja jopa yhdistellään rohkeasti keskenään! Isosiskoni Olivia-lehden huhtikuun numerosta löytyi laaja sekä inspiroiva muotikatsaus juurikin näiden viettelevien printtien yhdistelemisestä.

img_3770img_3772

Minä olen ollut melkoinen arkajalka mitä eläinprintteihin on tullut ja kokenut tarpeelliseksi rauhoittaa niiden villeyttä neutraaleilla vaatekappailella. Tänä sesonkina trendi kuintenkin on, että rauhoittavat kappaleet jätetään suosiolla kaappiin ja seepran raidat yhdistetään saumattomasti näyttäväksi kokonaisuudeksi vaikkapa lumileopardin kanssa. Olivia kirjoittaakin:

“Kun kirahvi ja käärme ovat mustavalkoisia, ei niitä seepran seurassa edes tunnista eläimiksi.”

Kylläpä miellyttää minun silmääni tämä ennakkoluuloton printtien yhdistely!

img_3774img_3777

Mainitsin myös edellisessä postauksessa, että suunnittelijat eivät vieroksuneet sekoittaa tämän sesongin dominoivia trendejä keskenään! Esimerkiksi Angelo Marani antoi leopardille pastellista pehmeyttä ja Blumarinen nuoremmille suunnaatu mallisto Blugirl näytti kuinka kauniisti villikissa istuukaan tropiikin väreihin.

img_3778img_3789

Jos Olivia-lehti ei tule vielä kotiovellesi, niin sinun on nyt vielä hetken mahdollista käyttää vain blogini kautta saatava Olivia-lehden erikoistarjous, jossa saat 5 seuraavaa numeroa hintaan 19,90€ sekä kaupan päälle vielä nahkaisen Lumi-iltalaukun! Jo pelkästään laukun arvo on 120€, joten tähän tarjoukseen kannattaa pikaisesti tarttua mikäli tahdot loistavaa löhöilyseuraa kesämökille ja rannalle kesän ajaksi!

Tilauksen voit käydä tekemässä täällä: https://soihtu.eu/tilaus/bonnier/575/116

strictly-style-oliviaan_0007

As I mentioned in my previous post, this season you are not supposed to calm down flashy animal prints with neutral colors. On the contrary, now you pair it with another bold print and go wild! My big sister, the Olivia-magazine, had a very inspirational spread about this hot trend in their latest issue. So don’t be afraid of standing out this season, this time it’s recommended!

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • ihanaa! pistin tilauksen tulemaan. :)

 • Heli

  Hei, mulle tuli eilen mieleen, että haluaisitko laittaa kuvia itsestäsi joskus kaksikymppisenä tai muuten vain useita vuosia vanhoja kuvia? Olisi todella kiva nähdä miten olet muuttunut. :)

 • Hei, en yleensä tilaaa enää lehtiä kun ei ole aikaa lukea.. mutta nyt kävin tilaamassa Olivian.. :) Kesällä varsinkin mökillä ollessa on aikaa lukea enemmän, tietokone jää vähemmälle silloin. :)
  Hauskoja kuoseja kuvien mekossa, luulen että minun Greta-mekko tulee kyllä käyttöön nyt kesällä Suomessakin. :)

 • kärsimätön;)

  ihana mrs v! <3 milloin tulee jatkoa wardrobe cornerstones postauksille?? :)

  • Voih! Ihana olet kun niin uskollisetsti seuraat! :) Hyvä kun muistutit!! Sillä minulla on kaksi postausta aiheesta ollut pitkään luonnokset kansiossa mitkä pitäisi vaan hioa loppuun! Joten yritän mahdollisimman nopeasti saattaa ne päätökseen! :)