CATEGORIES

Costumen kulisseissa

3.5.2012

img_4108

Muutama päivä sitten kävin pistäytymässä Bonnierin toimistolla, missä on aina kiva käydä hoitamassa työasioita sekä moikkaamassa iloisia ja ystävällisiä kasvoja. Osa teistä on varmaankin kuullut Bonnier Publicationin lanseeraavan uuden muotilehden Suomen markkinoille? Kyllä – elokuun 22. päivä se tapahtuu! Costumen ensimmäinen numero saapuu kauppoihin!

img_4027

“Costume on Bonnierin pohjoismainen menestyskonsepti muodin suurkuluttajille, muotifriikeille ja “fashionistoille”. Se on lehti, joka keskittyy muotiin ja antaa sen rinnalla tilaa vain kosmetiikalle. Costume on Norjan suurin muotilehti, ja Tanskassakin sen asema tyylin auktoriteettina on vakiintunut. Yli puolet lehden materiaalista lokalisoidaan norjalais- ja tanskalaisversioista Suomeen sopivaksi. Jokainen kansi kuvataan Suomessa.”

-Bonnier Publications

img_4017

Itse muodin suurkuluttajana pidän tästä lehdestä huimasti. Olen aiemmin saanut siihen pintapuolisesti tutustua hyvien norjalaisten ja tanskalaisten ystävieni välityksellä, joten olen kovin iloinen, että sama konsepti rantautuu meille tänne Suomeenkin!

Toimistolla selailin vanhoja numeroita Tanskasta ja Norjasta. Kansien sisään mahtui monia taidokkaasti koottuja kauniita kollaaseja, puhuttelevia editorialeja, inspiroivia vinkkejä sekä paljon muuta. En malta odottaa, että saan käsiini Suomen version elokuussa!

img_4089img_4104img_4079

Costumen päätoimittajan kenkiin astuu pitkäaikainen bonnierlainen Sanna Sierilä. Onnea Sanna! Tällä pitkänhuiskealla ja näyttävällä naisella on rautainen kokemus naistenlehtien maailmasta, sillä hän on työskennellyt Olivia-lehden muotitoimittajana lehden perustamisesta saakka. Voimme siis odottaa loistavaa jälkeä tältäkin lehdeltä!

img_4031

Kuvissa viehättävä Costumen päätoimittaja, Sanna Sierilä.

Pyörähdin Sannan toimipisteellä, minkä seinä olikin jo täyteen muurattu Costumen inspiroivilla jutuilla…;)

img_4059img_4046img_4073

Varmasti moni teistä blogeja ja erityisesti muotiblogeja rakastavista tulee rakastumaan tähän uuteen konseptiin, sillä lehti tuntuu puhuttelevan juurikin nuoria tyylititetoisia naisia, jotka uskovat itseensä ja mahdollisuuksiinsa. Myös Bonnier on huomionut tämän kasvavan joukon trenditietoisia naisia ja demokratisoikin osan lehden sisällöstä tekemällä lehden lukijoista sen vaikuttajia ja rakentajia!

img_4043img_4042

Ah! Tämä yhtälö on juuri se puuttuva helmi suomalaisten lehtien joukossa. Todella moderni ja mielenkiintoinen konsepti, joka varmasti tulee nauttimaan suurta suosiota!

Nyt vaan kaikki odottelemaan elokuun 22. päivää kun ensimmäinen numero saadaan uunista ulos! :)

img_4011-teksti

As you know, sometime ago my blog transferred under a Finnish women’s magazine named Olivia. Olivia is Bonnier Publication’s success story in Finland and soon the major magazine house will bring in a new fashion bible to the market. Costume‘s first issue will appear on 22nd of August and is dedicated to young women, who love fashion. The concept is huge in Norway and has also established it’s position in Denmark as a major fashion magazine. Now it’s Finland’s turn!

Readers are not the target group anymore, but contributors of the magazine! Each number is created together with the Costume community. So exciting! Can’t wait for the first issue to see the day light!

26 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kuulostaa kyllä aika hyvältä. Olenkin jo odotellut Suomen lehtimarkkinoille uusia tuulia. Vähän tuntuu, että on alkanut jutut niin kiertämään lehdissä, että kiva jos tältä suunnalta tulisi sitten hiukan uusia tuulia.

 • kysymysmerkkinä?

  en oo vielä ollenkaan törmänny sun blogissa siihen että olisit kertonu sun asuinmaatas..? miksi on näin? aika outoo että kerrot raskaudesta (ymmärrän kyllä että se näkyy asukuvissa yms..) mutta et kerro missä päin asut..? outoa? mun mielestä ainakin on ellei löydy joku hyvä syy sille miks et kerro..?

 • Moikka! Tämä kommentti ei nyt mitenkään liity tähän, mutta ajattelin että sinun olisi hyvä nähdä tämä blogi jossa nämä kirjoittajat kopioivat muiden ihmisten kuvia ja väittävät että ovat itse niissä ja sieltä löytyy SINUNKIN kuva http://labymietteet.blogspot.com/2012/04/luonnollisesti-kaunis.html eikös tuossa ole yksi sinun asukuvistasi? Itse löysin tuolta menehtyneen ystäväni kuvan..

 • erkkikala

  hei käyppä kattoo tän blogin http://labymietteet.blogspot.com/2012/04/luonnollisesti-kaunis.html tää luonnollisesti kaunis-postaus, eikö tossa oo sun kuva kopsattu vai näinkö vaan väärin? :)

  • Kiitokset teille muutamille huomiostanne!:) kävin kommentoimassa kyseiseen blogiin ja pyysin kiinnittämään huomiota tekijänoikeuksiin. Toivottavasti blogin kirjoittaja ymmärtää asian ja toimii vastaisuudessa lakia kunnioittaen! :)

 • Sasha

  Jep, kuulostaa hyvältä!

 • Haidi

  Oi kun olet taas ollut kauniina liikkeellä! Ihana tuo paitasi :)

  Lehti kuulostaa kyllä juuri siltä mitä täältä puuttuu, nyt ei sitten auta kuin odottaa elokuuhun, että sen saa käsiinsä ;>

 • Costume vaikuttaa mielenkiintoiselta lehdeltä, ihanaa kun Suomessa tehdään uusia muotilehtiä.

 • maria

  http://labymietteet.blogspot.com/2012/04/luonnollisesti-kaunis.html oletko sinä tossa “eilisen päivän asu”-kuvassa?:o

 • emma

  Moi! kysymykseni ei liity kyseiseen postaukseen, mutta haluasin kysyä noista itseruskettavista tuotteista. Tilasin sinun kauttasi sävyttäviä päivävoiteita sekä itseruskettavaa. Ongelma on että naamani on saanut hyvin väriä mutta muu vartalo jäänyt vaaleammaksi. Pelkään laittaa ainetta kaulaan kun tuntuu että se jää niin helposti raitaiseksi. Miten sinä saat siitä tasaisen joka kohtaan? Voiko meikillä häivittää eroa naaman ja kaulan välillä?

  Kiitos jo etukäteen ja Hyvää loppuiltaa! :)

 • Veera

  hei mrs. v! huomasin tällaisen http://labymietteet.blogspot.com/2012/04/luonnollisesti-kaunis.html selaillessani kyseistä blogia, ja jos en väärässä ole, esiinnyt kyseisen postauksen kolmannessa kuvassa. blogin pitäjä on muidenkin bloggaajien kuvia kopioinut, joten ajattelin vaan ilmottaa sullekin tästä:)

 • -

  onko sulla hiustenpidennykset?

 • -

  onko sulla hiustenpidennykset? jos ei niin jo on upeet hiukset!

 • Siis todellakin odotan innolla uutta lehteä! Olen ihan muotilehtifriikki, joten tällaiset uutiset ovat mannaa mulle. Aitoko itse osallistua jotenkin lehden/nettisivujen tekoon?

 • Eve

  Mitä huulipunaa sulla on tässä? ihana sävy! :)

 • kaisa

  Olet kyllä Isabel Adrianin suomiversio <3 kaunis :))

 • Siiri

  Onpas upean chic päätoimittaja! Hänestä puuttuu liika yrittäminen kokonaan ja luottaa karismaansa, lisää tuollaisia esikuvia. :D

  Oliko sinulla lapsena hammasraudat?

 • Luin jo muualtakin tuon lehden rantautumisesta ja onnekseni se ilmestyy juuri Suomen lomani aikana, joten ehdin nappaamaan ensimmäisen numeron hyppysiini silloin. :D

 • Minäkin olen niin innoissaan! Tiedätkö, saako ylipäätään suomesta tanskan costumea mistään?

 • Vaikuttaa tosi lupaavalta lehdeltä! Ellen ja Olivian vakkarilukijana varmasti tutustun tähän uutukaiseen. :)

 • muru

  Odtan innolla lehteä, kuulostaa tosi hyvältä! :)

 • Elisabete

  Täällä myös odotetaan lehden ulostuloa ja mielestäni lehtimarkkinat Suomessa nimenomaan kaipaavat uusia tuulia ja varsinkin naisille ja muotia rakastaville. Onneksi tämä laadukas lehtitalo sai sinut täydentämään heidän kokoonpanoa, olen niin onnellinen puolestasi ja on kunnia saada seurata tätä teidän yhteistä tietä! Pus <3

 • Emmi

  Tekstejäsi on mukava lukea, slllä puhut aina niin kauniisti muista ihmisistä! Voi kun itsekin muistaisi. Ja näytät kuvissa upealta! Kiitos vielä kivasta blogista, täällä odotellaan vielä lisää masukuvia :))

 • Itse tilasin lehden, kun oli tarjous 3 lehteä 9,90! Elokuuta odotellessa!

 • Oi että, kuulostaa niin lupaavalta ja hyvältä :) Elokuuta odotellessa :)