CATEGORIES

4 x trendikäs kesämekko

22.6.2018

Kulunut kesä on ollut mahtavan aurinkoinen (tätä ennustettua juhannussäätä lukuunottamatta), mikä on antanut vaatekaapin ihanille kesämekoille aikaa loistaa. Tänä kesänä havaittavissa on ollut neljä eri hallitsevaa mekkotrendiä, mihin muotikansa pukeutuu juuri nyt. Mikä näistä on sinun suosikkisi?

1.Pilkkumekko Zara, 49,95e
2.Napitettava mekko Zara, 39,95e
3.Paitamekko Zara, 39,95e
4.Kukkamekko Zara, 49,95e

Pilkkumekko
Kuten parin päivän takaisessa postauksessa totesin, pikkumekko on tämän kesän ykkösmekkotrendi. Kulunut kevät/kesä on ollut muutenkin erilaisten kuvioiden ja kuosien juhlaa, jota polka dot-pallot ovat dominoineet melkein jokaisessa vaatekappaleessa. Itseltäni löytyy pilkullinen pusero ja huivi, mutta himoitsen edelleen sitä ihanaa liehuvaa pallomekkoa.

Näyttävät napit
Viimeaikoina näyttävät napit ovat vallanneet mekkokansan etumukset. Erityisen trendikäs nappimekko on yksivärisenä ja napakkana puuvillaisena materiaalina.

Paitamekko
Tämä klassikko näyttää hyvältä jokainen kesä. Jos ei omasta vaatekaapista löydy ylisuurta mekoksi sopivaa kauluspaitaa, voi tehdä ryöstöretken myös miehen vaatekaapille… Asusta vielä koruilla ja ohuella vyöllä.

Kukkamekko
Kukat eivät koskaan katoa muodista. Valkoinen pohja on ihanan raikas, mutta viimeaikoina erityisen paljon on näkynyt myös tummia kukkaketoja. Väreinä sinaapinkeltainen ja ruosteenpunainen ovat olleet myös suosiossa kukkien kasvualustoina.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*