CATEGORIES

Must have mustard

29.6.2018

Heinäkuu vasta kolkuttelee ovella, mutta silti tämä kesä tuntuu olleen yksi parhaista miesmuistiin. Nämä aurinkoiset ja helteiset säät ovat saaneet minut himoitsemaan erityisen paljon yhtä väriä: sinaapinkeltaista. Erityisen kaunis se on silloin, kun siinä on vielä aavistuksen topaasin jalokivimäistä hohtoa. Tästä innostuneena keräsin 10 suosikkituotetta, joilla luoda upea keltaisenhohtoinen asukokonaisuus.

Tällä hetkellä minua viehättää sinaapinkeltaiset mekot ja uimapuvut. Täydellisen uimapuvun löysin ginasta (kuvassa ja vilahti myös eilisessä instastoryssä) ja yksi suosikkimekkojani ikinä on tämä siskoltani aikanaan lainaama Zaran mekko. Erityisen hyvältä sinaapinkeltainen näyttää paritettuna valkoisten, kultaisten ja konjakinruskeiden asusteiden kanssa. Lisähehkua kokonaisuuteen tuo myös kauniin päivittynyt hipiä – joten muistahan aurinkosuoja! Itse suosin enemmän aurinkoöljyjä niiden levittyvyyden ja tuoksun takia. Pitkäaikainen suosikkini on Clarins aurinkoöljyt, mutta aurinkolinjaston uudistuttua en ole löytänyt heiltä sopivaa tuotetta itselleni. Nyt kokeilussa onkin Piz Buinin vastaava. Etsinnässä on vielä tuollaiset täydellisen rennot konjakinväriset slip on-sandaalit, jotka on helppo sujauttaa jalkaan rantalomalla ja samalla täydellisen tyylikkäät kaupungilla kävelyyn. Viimeistele kokonaisuus vielä näyttävillä korvakoruilla ja trendikkäällä hiushuivilla ja ultra chic kesäasu on valmis. Ihanaa inspiroitua hehkuvasta auringosta ja kesästä!

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ilona

  Millä ohjelmalla teet nämä kollaasit??

 • tainav

  Kai tuo hinta on väärin noissa sandaaleissa,ei kai se 50 euroa ole;)?Mietin vaan,että muuten varmaan säntäis ostamaan:)jos olis 50 e

 • Haidi

  Keltainen on yksi niistä väreistä mitä ihailen muilla, mutta en itse laittaisi päälleni! Väri on jotenkin niin pirteä, eikä vain sovi minun todella vaalealle iholle :D

  • Ymmärrän, itsekin jotenkin näen värin hehkuvan erityisen kauniisti päivettynyttä ihoa vasten – en itsekään tästä syystä käyttäisi kovinkaan talvisaikaan kun ihoa kalpeampi :/ Eli ehkä kanssasi samaa mieltä – erityisesti kesäväri, koska erityisen kivan näköinen tummemman ruskean rinnalla?