CATEGORIES

Farkkuhameiden fiilistelyä

6.7.2018

Käytän farkkuja paljon, mutta farkkuhameista en ole ennen juuri syttynyt. Kyseinen klassikko on ollut pinnalla jo pari kesää, mutta vasta tänä vuonna olen alkanut farkkuhameita fiilistellä – erityisesti valkoisena ja vaaleana farkkuna, jotka ovat trendikäs valinta joka kesä. Kauniin raikas ja samalla helpon ajaton vaatekappale, joka näyttää upealta kesäisten raitapaitojen, kuin myös pehmeämpien neuleidenkin parina. Olen omaani jo tovin metsästänyt, mutta vielä ei ole onnistunut. Hameen helma ei saisi olla liian lyhyt, eikä myöskään liian pitkä. Reiden puoliväli on melko hyvä mitta. Helma saisi olla myös hieman rispaantunut, olematta liian kulutettu. Täydelliset yksilöt olen löytänyt Gina Tricotin valikoimasta, mutta ikävä kyllä kyseinen malli on molemmissa väreissä kaikkialta loppuunmyyty. Joten täydellisen farkkuhameen metsästys jatkuu.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ilona

  Millä ohjelmalla teet nämä kollaasit?

  • Photoshop! :)

 • Petra

  Juuri äsken selasin henpan ja maukan verkkokauppaa – siellä oli just tuon ginan hamosen näköisiä, oletukseni mukaan sinunkin koossa!

  • Hei kiitos! Tsekkaan heti!!! :)

 • Lora

  Revitty farkkuhame näyttäisi olevan tämän kesän juttuja ja valikoimaa riittää, kannattaa kurkata ainakin H&M verkkokaupan valikoimaa. Rentoja ja aurinkoisia kesäpäiviä! ☀?

 • Mun kesän missio oli täydellisen farkkuhameen löytäminen. Ja löysinkin sen täydellisesti istuvan farkkuhameen Carlinglista!
  Käytin ylä asteella eli melkein 10 vuotta sitten niin paljon farkkuhameita, että nyt vasta ne iskivät taas. :D

  https://www.siirikiviharju.com/2018/07/farkkuhame-muodokkaalle-kropalle.html

 • Haidi

  Täälläkin on pikkuhiljaa lämmetty näille farkkuhameille. Niitä on nähnyt jo niin paljon katukuvassa ja ruississakin käveli vastaan monta kivaa lookia! Toivotaan, että etsimäsi täydellinen yksilö vielä löytyy :)