CATEGORIES

Metti ja Hanna is back!

13.8.2018

Elokuu ja arki on käynnissä, mikä tarkoittaa myös sitä, että Metti & Hanna -podcast on palannut kesätauolta! Lomailimme koko heinäkuun, mikä teki todella hyvää. Tämä oli ensimmäinen kunnon lomani koko yhdeksän vuotisen blogihistoriani aikana. Nyt olemme molemmat taas aivan uudella energialla liikenteessä ja pää suorastaan pursuaa erilaisia idoita! Vitsi miten ihanaa palata arkeen!

robes / BALMUIR lainattu

Ensimmäisessä jaksossa kerromme kuulumisiamme kesälomalta. Mitä kaikkea teimme? Mikä oli tässä kesässä erilaista? Mitkä olivat kesän kokokohdat? Mitä mullistavaa Metin perheessä juuri tapahtui? Se kaikki selviää tämän viikon Kesäloma-jaksossa. Ihanaa olla takaisin nauhoitusstudiossa!

Kuvat Niki Strabian

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihanaa kun olette back! Kuuntelin kesälomani aikana monta jaksoa podcastianne. Esikoista odottaessa löytyi paljon aiheita mitkä alkaa olla pian itsellenikin ajankohtaisia! Joten seuraavaa jaksoa jo odotellessa :)

  • Voi ihana kuulla! <3 Kiitos kun kuuntelet ja lisää tulee joka viikko! <3

 • Tiina

  Kivaa! Mä olenkin jo vähän kaivannut teidän juttujanne ja niitä odotellessa kuunnellut vanhoja podeja :)

  • Ihana kuulla ja kiitos kun kuuntelet! <3

 • Sanna

  Hei, nyt on annettava rakentavaa palautetta. Tässä jaksossa ei ollut mitään uutta tai yllättävää. Kaikki aiheet (Metin kirjasuositusta lukuunottamatta) olivat jo postauksista kerrottuja. Viinitila, Ranskan loma, Belekin loma/hotellisuositus, mökki, lasten nukkumatavat, Idiootit ympärilläni, uusi arki kuopuksen mentyä tarhaan… Tuli olo että luetut postaukset olisi nyt vain kuunnellut uudelleen. Ja uskon että sama fiilis tuli monelle, sillä luulisi että podcastin kuuntelijoista suurin osa on myös lukijoita. Eli ensi kerralla olisi kiva kuulla täysin uusi aihe jota ei ole aiemmin tullut ilmi postauksissa :)

  • Moikka! Hei kiitos rakentavasta palautteesta! Ymmärrän hyvin harmituksen – tosiaan kesäloma meni niin samoissa merkeissä että tähän ei tullut paljoa mitään uutta. Halusimme lähinnä aloittaa kesäbreikin jälkeen “kertaamalla” kesän ja sitä kautta starttaamaan syksyn. Mutta hei seuraavissa jaksoissa on jo uutta taas! Eli 10 outoa asiaa/tottumusta meistä sekä toinen jakso joka käsittelee riitelyä parisuhteessa. :)

   • Yhtä uutta kuin tämä blogi..!
    *moving on..

    • Onhan tämä blogikin jo kohta 10 vuotta vanha! :D Ja ylpeä siitä miten se on kanssani kasvanut ja kehittynyt :)