CATEGORIES

Laukkumerkki: Camelia Roma

31.1.2019

Mistä löytää klassisia ja laadukkaita, mutta edullisia laukkuja? Kun viikko sitten keräsin kevään trendiväri nudessa erilaisia laukkuvaihtoehtoja sain kommenttiboksin puolella erinomaisen vinkin. Italialainen Camelia Roma tekee nahkalaukkunsa Italiassa ja niiden hinta pyörii n.90-120 euron tietämillä. Näyttää ja kuulostaa suorastaan liian hyvältä ollakseen totta.

Heillä on valikoimissa useita eri laukkumalleja ja jokaista mallia löytyy aina monessa eri klassikkosävyssä: mustana, vaalean beigeneä, kamelina ja vaalean harmaana. Todella tyylikkäitä ja ajattomia yksilöitä. Monet teistä kehuivat laukkumerkkiä kommenttiboksissa, mutta yksi huono kokemuskin sekaan mahtui. Yhdellä teistä oli laukun nahkainen hihna irronnut nopeasti käyttöön oton jälkeen. Toki maanantaikappaleita sattuu jokaiselle merkille, mutta olisin kiinnostunut kuulemaan lisää tästä merkistä mikäli kokemusta on. Laukut kun näyttävät ja kuulostavat erittäin hyvälle, mutta itseäni huolestutti se, ettei heidän nettisivuillaan ollut firman käyntiosoitetta tai muita yhteystietoja. En itse ole uskaltanut tilata netistä sivuilta, missä ei voi esimerkiksi soittaa suoraan asiakaspalveluun mikäli jotain menee pieleen. Camelia Roman sivuilla on vain yhteydenottolomake, mikä on melkoisen yleinen käytäntö esimerkiksi netin erinäisillä huijarisivustoilla. Mutta te keillä on merkistä kokemusta, jakakaahan ne kommenttiboksissa, sillä heillä todella on edullisia, mutta samalla tyylikkään ajattomia klassikkolaukkuja!

Valikoimissa on monia kauniita malleja, mutta pidemmän silmäilyn jälkeen itse pidän ehkä eniten näistä kahdesta vieressä näkyvästä mallista:

Laukuilla ei ole omia erottelevia nimiä, vaan melkein kaikki kulkevat tunnisteella “Leather Bag“. Vasemman puoleisen hinta on 115e ja oikeanpuoleisen 95e. Suomeen toimittaessa postimaksuja tulee päälle 10 euroa. Kyseistä laukkua saa myös monessa eri värissä. Omat suosikkini on tuo kamelinvärinen, sekä vaalea nude.

 
 
 
22 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Minä ja ystäväni olemme tilanneet tuolta laukkuja (itselläni 2 laukkua kohta vuoden olleet käytössä) ja olen ollut erittäin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen sekä tyyliin. Aitoa nahkaa ja valmistettu Italissa, hinta on kerrankin hyvä kun miettii, että samoilla tehtailla laukkuja valmistavat myös luksusmerkit (sisäänostohinta heillä myös joissain malleissaan sen 40-50e), ovh kuitenkin useista sadoista euroista useisiin tuhansiin (kalliimmissa yksilöissä toki tuotantokustannukset voivat olla sadasta eurosta max. muutamaan sataan euroon). Ensimmäisen kerran kuulin merkistä Mungolife-blogista useita vuosia sitten. Ei ole siis mikään huijarifirma kyseessä. Italiassa yms. Nahkatuotteita valmistavissa maissa voi laukkuja(/kenkiä) muille merkille (esim. Furla) tuottavissa tehtaissa olla tehtailla myös oman merkkinen mallisto, mitä veikkaan tässä tapauksessa olevan kyseessä, missä myyvät valmistamiaan malleja myös ns. Ilman kallista merkkiä. Laukuista löytyy useita arvosteluita ja esittelyvideoita esim. Youtubesta, joten en uskoisi pienenkin taustatyön jälkeen tätä huijaussivustoksi. Kiva, että nostit myös edullisemman (laukku)merkin esille. :)

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla! KIitos kun jaoit kokemuksesi! :)

 • Mari

  Kävin tsekkaamassa merkin nettisivut. Todella kauniita ja laadukkaanoloisia laukkuja tosiaan! Hieman kyllä hämää nämä laukkujen designit, näen monissa laukuissa LV, Hermes, Celine, Fendi sekä Mulberryn vastaavat laukut…Mietityttää juurikin se, että onko tämä merkki kalliimpien merkkien “copy cat”..onko heillä omia malleja ollenkaan? Hmmm. Toisaalta pidän kyllä juurikin näiden laukkujen eleettömyydestä ja siitä, että merkki ja logot eivät hypi silmille, vaikka tietäisikin laukun olevan toisen designerin inspiroima. Kerro ihmeessä kokemuksesi jos päädyt tekemään tilauksen!

  • Hanna Vayrynen

   Sama kävi mielessä. Toisaalta ymmärrettävääkin jos kyseessä todella on tehdas joka tekee myös näitä samaisia merkkilaukkuja… Kerron jos tähän päädyn!

 • H

  Olen tilannut tuolta kahdesti, eikö mitään ongelmaa ole ollut. Molemmilla kerroilla olin yhteydessä asiakaspalveluun etukäteen kysyäkseni muutaman kysymyksen ja kummallakin kerralla sain oikein ystävällisen vastauksen päivässä tai parissa muistaakseni. Erityisesti laukkujen kaunis pakkaus ja 10eurolla paketin saapuminen kotiovelle asti ilahduttivat :)

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla! Kiitos kovin kokemuksesi jaosta :)

 • Sanna

  Tulipa hyvään aikaan tämä postaus! Olen itse miettinyt Mansur Gavrielin bucket bagiä. Tässä hyvin samanlainen tuote mahtavan hintaisena. Noin periaatteessa olen valmis maksamaan laukusta enemmänkin, mutta en tiedä on bucket malli itsellä hetken villitys, vaikka toki niitä paljon näkee.

  Ihan toinen asia tuli mieleen ja haaveilen edelleen niistä Chanelin nahkaisista espadrilloksista. Osaatko sanoa miten ovat mielestäsi kestäneet käyttöä, kannattaako investoida? Onhan ne tietysti upean näköiset, mutta en raaski ostaa, jos tuntuvat ”peruskamalta” laadun suhteen.

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihanaa jos tästä löytyi hyvä vinkki!
   Ja minä olen tykännyt niistä ihan hurjasti. Olen käyttänyt todella paljon kesäisin. Sopii niin monen kanssa ja mukavat jalassa <3

 • Riikka

  Minä törmäsin merkkiin ensimmäisen kerran Mungo-Annan blogissa. Uskaltauduin tilaamaan laukun ja ei ollut kyllä ongelmia :) Tilauksesta taitaa olla pari vuotta ja laukku hyvässä kunnossa edelleen.

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla! Kiitos tästä <3

 • Nora

  Minulla on kaksi laukkua tilattu tuolta ja olen tyytyväinen laatuun ja toimitukseen.
  Rohkeasti vain tilaamaan.

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos kovasti rohkaisusta! :)

 • Salppi

  Mä löysin jotakin kautta tämän merkin jo useampi vuosi sitten. Ei mitään epäilyttävää tilauksessa, maksussa tai toimituksessa. Ostin mustan crossbody laukun ja edelleen päivittäisessä käytössä. Hihna irtosi tänä syksynä netallikiinnikkeestä, mutta se oli nopeasti korjattu! Hinta-lastusuhde on mielestäni erinomainen ?

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla! Kiitos kokemuksesi jaosta! Oletko ollut yhteydessä mahdollisesti heidän asiakaspalveluunsa?

   • Salppi

    En itse asiassa ole ollut yhteydessä asiakaspalveluun! Omalla kotikonstilla sai niin helposti korjattua, että en jaksanut nähdä vaivaa.

    • Hanna Vayrynen

     Hyvä että sait korjattua niin helposti! :)

 • LP

  Tilasin juuri tuolta laukun jota odotan innolla ja mielenkiinnolla. Onpa hämärää kun ei löydy oikein infoa… Privacy policyssa on yleensä eniten infoa ja tämän kohdalla siellä lukee näin: “Owner and Data Controller
  CPC S.r.l.s, Via del Commercio 46 – 63100 ASCOLI PICENO (AP), p.iva: IT02300740442
  Owner contact email: info@cameliaroma.com“.
  Mysteeri jatkuu nimittäin CPC S.r.l.s: http://www.cpcgroup.it/en/.
  Oivoivoi… :D

  • Hanna Vayrynen

   No siis juuri tämä, koska jos sitten sattuu huonosti niin olisi mielenkiintoista kuulla miten asiakaspalevlu pelaa. Tällaiset merkinnät olen itse aina luetellut epäilyttäviksi.

 • Irina K

  Moi!

  Itse tilasin kyseiseltä sivustolta mustan shopper-laukun viime kesänä ja olen ollu ostokseeni todella tyytyväinen! Olen kantanut laukussa läppäriä ja usein myös paksua kurssikirjaa, eikä laukku ole toistaiseksi näyttänyt kulumisen merkkejä. Laukun ulkonäkö on todella klassinen ja sen punainen sisus saa sen näyttämään kalliimmalta kuin se onkaan.

  Toimitus kesti vajaat 2 viikkoa tilausten ruuhkautumisen takia, mutta ystäväni tilatessa laukun hieman myöhemmin saapui se noin viikossa. Laukku oli todella kauniisti pakattu tässäkin postauksessa näkyvään valkoiseen pahvilaatikkoon ja erillisen säilytyspussiin pakattuna.

  Minun kohdallani kokemus jäi siis todella positiiviseksi! ?

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla! Kiitos paljon kun jaoit kokemuksesi! :)

 • Emma

  Hei! Olen tilannut Camelia Romalta nyt jo kolme laukkua (yksi äidille). Vanhin ollut käytössä kolme vuotta eikä mitään ongelmia ole ollut: laukut lähes uudenveroisessa kunnossa. Laukut tulivat kotiovelle asti kauniisti paketoituna. Koska kaikki sujunut hyvin, en tosiaan tiedä, miten hyvin asiakspalvelu olisi siinä tilanteessa toiminut.

  • Hanna Vayrynen

   Miten ihana kuulla! Kiitos kokemuksesi jaosta! :)