CATEGORIES

Safari in my feet

13.7.2012

Takaisin aavikolle!

Jokunen viikko sitten kartoitin panosta/pihistä meiningillä safarihenkisiä kenkiä. Postauksen yhteydessä totesin, että omasta kaapista löytyy melkoinen arsenaali tähän trendiin sointuvia pareja, sillä savannin sävyt ovat niin monikäyttöisiä.

Kenkäkaapistani löytyy suklaanruskeaa, hiekan vaaleita sävyjä, kimaltelevaa kultaa, oliivinvihreää sekä villejä eläinkuosejakin. Neutraaleilla sävyillään ne käyvät lähes asun kuin asun kanssa ja tarvittaessa viimeistelevät Afrikan lämmöstä muistuttavan kokonaisuuden.

Asusteina safariteemassa sopivat kaikki kullanhohtoisen korut ja asusteet. Tyylin viimeistelevät myös ruskeat nahkaremmit ja vyöt.

Kengät vasemmalta oikealle:
Moda in Pelle, Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Cesare Paciotti, Jimmy Choo

Kengissä suosin joko näyttävää korkoa tai ei korkoa ollenkaan. Täten näitäkin kenkiä löytyy kaapistani niin korollisina kuin matalapohjaisina sandaaleina ja balleriinoina.

Kengät vasemmasta nurkasta myötäpäivään suunnaten:
River Island, Mulberry, Tory Burch, Marc Jacobs, Tory Burch

Siinä ne olivat! Kaikkia kuvissa vilahtaneita kenkiä käytän tasaisen ahkeraan, tosin mulberryn ruskeita balleriinoja eniten. Vähiten käyttöä vielä toistaiseksi ovat saaneet eläinprinttiä olevat parit.

As I have been blabbering about the safari trend, I promised to showcase my own collection of shoes suited for the look in question. Warms shades of sand, chocolate brown, golden tones and olive greens are the way to go. Because of their neutral and soft look they look good with almost any outfit. Therefore, they are extremely versatile and I use them constantly. The shoes seen in the pictures above are all great choices when going for that safari look, but they slo go together with almost everything. So when thinking about spending or skimping, I am glad that I did spend on many of these gorgeous pieces <3

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • ellu

  ONNEA TEIDÄN KOKO PERHEELLE IHAN TOSI PALJON!!! <3 Perjantai 13. tais olla teille jotain muuta kuin epäonninen päivä?

 • Kauniita kenkiä :)
  Itse huomaan sortuvani aivan liian helposti moniin “näyttäviin” kenkiin, vaikkei niitä oikeasti tarvitsisi olla kovinkaan montaa – sen sijaan täytyisi satsata enemmän juuri pareihin, joita voi käyttää monenlaisessa asussa.
  Ehkä sen joskus oppii? :’)

 • jessicaspf

  voih, ihania kenkiä!! jossain aiemmassa postauksessa mainitsit olleesi kirpparilla myymässä vaatteitasi.. onkohan tätä tapahtumassa mahdollisesti milloin seuraavan kerran? pidän niin paljon vaatteistasi ja harmitti kun en paikalle viimeksi päässyt…

 • Saaramaria

  Itse olen myös joko balleriinatyttö tai sitten korkokengät kunnon korolla, välimuodot eivät vain jotenkin sovi :) Saako Helsingistä jostain noita Mulberryn balleriinoja? Aika usien tulee Helsinkiin asiaa ja ne vaikuttavat kyllä sijoituksen arvoisilta kengiltä :)
  Nuo nudet Tory Burchit ovat kyllä todella kauniit!

 • Oijoi! Muistan nuo Moda In Pellet siitä postauksesta jossa sinulla oli se taivaallinen Ted Bakerin takki..(?) Edelleen kateellinen :)

 • Ah, nuo Moda di Pelle:n leopardikorkkarit ovat täydelliset! :) Huomaan olevani tosi tarkka siitä, millaista leopardikuvion tulee olla jotta kelpuutan sen kaappiini: noissa kengissä se on just eikä melkein!

 • Oii, aiheutit taas tykytyksiä ;D Ihanoita kenkiä <3