CATEGORIES

Elle Style Awards 2011 in pictures

14.10.2011
Noniin, nyt pientä kuvaraporttia keskiviikon Elle Style Awardseista. Tilaisuus oli upeasti näyttävä. Erityisesti minä ihailin sitä juhlakansaa. Kyllä oli toinen toistaan upeampia naisia aivan mielettömän upeissa puvuissa. Erityisen hyvin esillä oli nimenomaan musta pitsi. Sitä löytyi melkein jokatoisen juhlijan asusta. Harmikseni, olin niin lumoutunut siitä pukuloistosta, etten onnistunut kuvaamaan lainkaan illan kutsuvieraita. Onneksi Ellen-sivuilla niitä varmasti tulee näkymään. Enpä muuten saanut omasta lookistanikaan kuin yhden huonosti valaistun kuvan, joten pahoitteluni. Yritän myöhemmin näyttää kuvien muodossa asusteet, jotka loppujen lopuksi lisäsin puuteriseen mekkooni.
Yves Rocherin vieraana, sain kunnian istua hyvin lähellä lavaa, joten monia kuvia sain napsittua illan karismaattisesta emännästä, vaikuttavista palkintojen jakajista sekä illan onnellisista voittajista.
Näyttävä illan emäntä – Saimi Hoyer

Stylisti Minttu Vesalan persoonallinen ja raju tyyli herätti huomiota

Anne Kukkohovissa riittää lavakarismaa

Jani Toivola lukeutuu ainakin minun listallani yhdeksi Suomen tyylikkäimmistä miehistä, niin persoonallaan kuin vaatteillaan.

Nimekäs muotisuunnittelija Tara Jarmon ihastutti meitä suomalaisia läsnäolollaan. Onpa muuten näyttävä ja hurmaava nainen!

Vuoden meikkiartisti- palkintoa oli jakamassa elegantti Yves Rocher Suomen markkinointijohtaja Liisa Sippola

Illan tarjoilut olivat myös suussa sulavia! Maukkaan buffetin lisäksi Yves Rocherin standilta löytyi chilisuklaahuulia. Näistä tulisuudelmista löytyi kyllä potkua!:)

Illan artistina ihastutti upea Chisu. Ehdottomasti yksi tämänhetkisiä lempiartistejani

Vuoden hiustaiteilijan tittelin vei Miika Kemppainen

Väliin mahtui lyhykäisiä illan voittajien taidonnäytteitä muotinäytösten muodossa.

Vuoden mallin pokaalin vei hu
rmaava Julia Johansen

Muodinsanansaattajan palkinnon sai alan rautainen ammattilainen Leena Aro

Vuoden blogilla palkittiin Indiedays, jonka toimitusjohtaja Esa Suurio puhui kauniisti bloggaajista ja kiitti upeaa kaartiaan.

Vuoden miespukeutuja oli tänä vuonna monen tytön suosikki – sympaattinen Antti Tuisku

Vuoden naispukeutuja palkinto meni glamuuria uhkuvalle Chisulle

Vuoden 2011 mallisto meni Tiia Vanhatapiolle, joka piti hyvin tunteikkaan ja liikuttavan puheen muistaen rakkaimpiaan

Yhden kuvan sain napsittua itsestänikin. Kuvassa saan olla ihanien Yves Rocher naisten kanssa, keskellä säteilevä Liisa Sippola ja oikealla hurmaava M.

Sen pituinen se! Oli kyllä hienoa olla mukana. Kiitos Elle ja kiitos Yves Rocher – oli kunnia saada olla mukana todistamassa tätä muodin juhlaa!

Tänään voit katsoa tämän palkintogaalan myös televisiosta. MTV3 näyttää illan huippuhetken tänään illalla kello 21.00.

Last Wednesday I got to attend the Elle Style Awards 2011 in Helsinki. The event was well organized and full of fashionable people in the most amazing ensambles. The guests were actually so amazing, that I completely forgot to take pictures of this evening’s fashionistas as I was so mesmerized. Luckily, you can admire these gorgeous dresses from Elle Finland’s own internet pages. Here are a few pics of this evening’s winners and performers. Final thanks to Elle and Yves Rocher for this experience, was a splendid night of fashion.

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • l a u r a

  Siis noita kuvatekstejä on mun mielestä uuvuttavaa lukea, jokaisen nimen edessä ei tarvis olla ylistävää kuvailua vaikka ihmise kuinka ihania olisivatkin.("säteilevä Liisa Sippola", "hurmaava M", "glamuuria uhkuvalle Chisulle", "sympaattinen Antti Tuisku", " rautainen ammattilainen Leena Aro", "hurmaava Julia Johansen", "upea Chisu", jne.)Muuten yleensä sun postaukset on parhaita! Selkeitä ja ytimekkäitä, jaksan lukea tekstitkin mitä yleesä en muissa blogeissa edes tee..

 • Anonymous

  Heii, kuvasi ovat todella laadukkaita, mikä kamera sinulla on käytössä, ja otatko kaikki kuvat samalla kameralla? :)

 • Inanaa

  Helkku: Kiva, että säkin pääsit nauttimaan Tara Jarmon -tilaisuudesta, minäkin olin siellä. Tara on todella lämmin ja valloittava persoona, kauneudesta puhumattakaan. :)

 • Lennu

  Katselin juurikin maikkarilta ko.ohjelman.Voin olla ylpeä että kotikaupunkini kasvatit Antti Tuisku ja Tiia Vanhatapio pokkasivat palkinnot:)

 • Anonymous

  PSSSST:Miika Kemppainen oli vuoden 2011 hiustaiteilija ei suinkaan meikkitaiteilija, sen sarjan voitti vanha kunnon pensselisetä Suono. :)

 • S.C.

  Wow, lucky you!!! Oli varmasti mahtava kokemus ja tollaseen tapahtumaan olisin itsekkin mielellani mennyt =)Ihanaa v.loppua sinne <3http://iseesc.blogspot.com/

 • Anonymous

  Kiva kun olit kirjottanut tekstiä kuvien väliin, koska nyt munkin tuli katsottua kuvia sen sijaan että olisin vain skrollannut näytön alas, mikä usein tapahtuu tuollaisen kuvamäärän kanssa :)

 • Reetta

  Kiitos kun jaksoit jakaa meille näin monta ihanaa kuvaa ja videota gaalasta. Kiva kun vinkkasit myös siitä että parhaat palat tulee telkkarista, olisin saattanut missata sen. Jani on mun mielestä myös aivan ihana persoona ja Tanssii tähtien kanssa ohjelmassa on loistanut edukseen. Chilisuklaahuulet näyttää hyvältä ja olikin varmasti aika maistuvia :) Hauska idea kyllä kosmetiikkafirmalta. Ainiin ja olet itsekin tietysti ollut taas kauniina liikenteessä.

 • Helkku

  Tuolla olis kyllä niin ihanaa olla mukana, ehkä vielä joku päivä :) Oon kanssas täsyin samaa mieltä Tara Jarmonista, siinä on erittäin upea ja ystävällinen nainen! Olin mukana hänen mallistonsa esittelyssä torstaina, ja vaihdoin muutaman sanan hänen kanssaan. Niin ihana ja sydämellinen ihminen, ja se mallisto oli tosi kaunis! :)

 • Inanaa

  Kiitos tästä, harmikseni en voittanut mistään kutsua gaalaan. Keväästä alkaen olen uponnut syvälle muodin, kosmetiikan, blogien ja kaiken kauneuden syövereihin. Oli siis kiva katsoa näitä makupaloja ja imeä itseensä kaikkea ihanaa. Jatkanpa eksymälläni tiellä, jos vaikka ensi vuonna pääsisi itse mukaan. :) Ja p.s., sain pukeutua eilen siihen ihanaan Elloksen mustaan puseroon, jossa se nauha. Tilasin myös sen kamelin värisen, mutta hiusteni värin takia ei sovikaan mulle. Ajattelin, että vaihdatutan sen viininpunaiseen, ssen tiedän sopivan itselleni kuin nenä päähän. <3

 • Sofié

  Kyllä mä olisin Saralle tai sulle palkinnon antanut ;)Janista olen kyllä kanssasi ihan samaa mieltä :)