CATEGORIES

Strictly Style Steal – White Lace Playsuit!

24.2.2012

Itse olen kesäisin playsuit:ien suuri ystävä. Niin nopeita ja vaivattomia vetää päälle ja sitten vain maustaa kokonaisuutta näteillä kengillä ja muilla asusteilla.

Tässä kaunis playsuit asoksen valikoimasta.

Playsuit: Asos Cotton Cored Lace Beach Playsuit – 40,93e

Kun lisäät asuun vaikkapa pastellisen clutchin tai pastellista kynsilakkaa – on trendikäs ja edullinen kesäasusi valmis! Minä haluaisin lisätä hieman vaalean pinkkiä kynsilakkaa, uuden vaalean keltaisen clutchini ja nätit helmisandaalini tähän yhdistelmään ja kesäasuni olisi valmis!

Like seen earlier, the Louis Vuitton collection represents this season’s major trends immaculately. If you wish to create your own trendy summer outfit for less – asos has a great lace playsuit in their selection right now! Just accessorize with pastel details , like for example in nail polish, jewelry items or a gorgeous clutch and you are ready to go!

I’d combine this outfit with my white pearl sandals, some light pink nail polish and my new light yellow clutch! Yum!

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • liisa

  voi että, rakastan sun tukkaa. oikeen hollywoodtukka!http://liisamarian.blogspot.com/

 • Anonymous

  Aivan ihana! Lähti heti tämmöinen tilaukseen :) Kiitos paljon vinkistä!Ihanaa kevään alkua sinulle!http://youmodels.com/blogs/6-Hanna-Toivakka

 • Johanna

  Totta! Sellaiseen käyttöönhän toi olisi aivan mahtava :)

 • Anonymous

  Ihanan tyttömäinen ja tuohon asuun on helppo yhdistellä asusteita. Mutta kun tuo on pitsi playsuit niin minun mielestä asusteet kannattaa pitää simppelinä, ettei tule liian sekavaa vaikutelmaa, vai olenko ihan väärässä? :) Tuli mieleen tuosta kommentistasi että Cava voisi poimia sopivia asuja tutuilla blogin pitäjille. Eikö olisi kiva jos sinun lukijat voisivat poimia asuja sinulle, esim tehdä vaikka 1 asukokonaisuuden asusteineen kaikkineen vaikka linkittää kuvia tai selittää ja sinä voisit "valita voittajan" mikä sinuun kolahtaisi? :) Se voisi olla kivaa. Näkisi miten sinun lukijat sinut pukisivat :)

 • Anonymous

  Ehkä alle vois topin lisäks laittaa sellaset lyhyet valkoiset trikooshortsit nii vois mennä myös kaypunkimenoissa :) H&M:ssä on ainakin sellaisia ollut joskus monissa väreissä ja muistaakseni vitosen hintaan! en tosin tiedä onko tämän hetken valikoimassa. ehkä muualtakin vastaavia löytyy :)

 • Jeanette

  IHANA! rannalle niin mahtava ja hyvin korostaisi(toivottua)ruketusta ;) itse yhdistäisin aivan samalla tavalla kuin sinä kuvailit!! :)

 • Mrs. V

  Asu on nimensä mukaisesti periaatteessa tarkoitettu rannalle bikinen päälle. Eli lomakohteiden kesäasu enemmänkin? Alle vaan pastelliset biksut ja voila? :D Jos Suomessa käyttää niin pukisin alle valkoisen tai ihon värisen tuubitopin ja valkoiset/ ihonväriset bikinien alaosat. Tosin, minulle se olisi kyllä Suomessa liian paljastavaa vaikka läpinäkyvyys trendi onkin:/ Rantakohteissa / rannalle mennessä käyttäisin kyllä juurikin biksujen päällä! :)

 • Mrs. V

  Joo, mulla sama homma… Mutta siinähän tosiaan lukee "beach" playsuit. Eli periaatteessa tarkoitettu siis rannalle bikinen päälle. Eli lomakohteiden kesäasu enemmänkin? Alle vaan pastelliset biksut ja voila? :D Jos Suomessa käyttää niin pukisin alle valkoisen tai ihon värisen tuubitopin ja valkoiset bikinien alaosat. Tosin, minulle se olisi kyllä Suomessa liian paljastavaa vaikka läpinäkyvyys trendi onkin:/

 • Mrs. V

  Kiitos paljon! Halusin hieman keväisempää (ja pastellista :D) fiilistä! :)

 • Johanna

  Vaate miellyttää kovasti silmääni, mutta millaiset alusvaatteet pukisit noin pitsisen ja "paljastavan" suitin alle? :)

 • Anonymous

  Kaunis, mutta pistää vähän silmään nuo mallin alushousut, jotka kuultavat alaosasta läpi :D

 • Kata

  Onpa nätti!! <3 Ja ihana tuo sinun uusi bannerisi!