CATEGORIES

Omaa aikaa tarjolla

30.3.2013

Pääsiäisen piristykseksi minulla on taas ilo jakaa kanssanne edullinen tarjous: Nimittäin nyt olisi teillä mahdollisuus tilata Olivia hyvin edulliseen hintaan! Kolme numeroa vain 12.90e! Upeiden säiden helliessä on rentouttavaa varastaa pieni hetki itselleen auringossa lempilehteään selaillen.

Itselläni tuli hiljattain vuosi täyteen olivialaisena, joka on ollut yhden unelman täyttymys. Ihan suoraan sanottuna en osannut edes haaveilla, että jonain päivänä olisin vielä töissä lempilehdelläni. Raikas, monipuolinen ja tyylikäs Olivia, jota minulla on suuri kunnia tänäpäivänä edustaa.

Mutta mitä Olivia on?

Minulle on se on täydellinen sekoitus niitä asioita, mitkä minua kiinnostavat: muotia, kauneutta, ihmissuhteita, ilmiöitä, ruokaa, kulttuuria ja kiinnostavia ihmisiä. Sopiva paketti pintaa, kuin pinnan altakin. Täydellinen ostos naiselle, joka haluaa saada kaiken, juuri sopivissa määrissä. Tyylit ja tarinat kietoutuvat sulassa sovussa yhdeksi nautinnolliseksi lukuhetkeksi.

Huhtikuun numerossa oli ainakin minua puhutteleva kirjoitus chic litistä. Minä kun kuulun niihin, jotka eivät lajityypistä kovastikaan perusta ja tunnustaudun ennalta arvattavien dekkareiden ahmijaksi. Koen, että saan ihan tarpeeksi hempeää likkalukemista blogien parissa. Kirjalta tarvitsen jotain muuta. Mieluiten jännitystä ja arvoituksia. Ei kiitos ainuttakaan lausetta täydellisen pikkumustan hankinnan ongelmista, tai Sen Oikean saapumisesta elämään viimeistään sivulla 50. Kirjoituksen luettuani ajattelen, että ehkä minun tulee antaa näille likoille kuitenkin uusi mahdollisuus.

Se mikä lehdessä on parasta, on se oma pieni hetki. Käytän tietokonetta niin järjettömän paljon, että on ihana saada hypisteltäväksi kaunis lehti ja uppoutua toviksi sen sivuille. Oma aika on käsinkosketeltavissa. Ainakin hetken.

Joten te kaikki samoista asioista kiinnostuneet, nyt on oiva aika tarrata kiinni!

Tilaa nyt, ja saat kolme numeroa hintaan 12,90e. Tilauksen voit tehdä täällä. Mahtavaa pääsiäistä teille kaikille!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • LeAnn

  Täällä toinen Oliviasta kovasti tykkäävä tilaaja. :) Ja täytyy tunnustaa, että itse kuulun noihin chic litin lukijoihin… ;) HImoshoppaaja-kirjat ovat niitä, joissa ei tarvitse ajatella mitään eli sitä “pää tyhjä”-lukemista, mutta huumoria löytyy ihanasti tarinan joukosta. Vaikkakin dekkaritkin (lähinnä Robin Cookin kirjat) käy.

  Ihanaa lauantain jatkoa! :)

 • Emmi L.

  Olivia on kyllä ihan lempparein lehti täälläkin! Mä taas oon just sun vastakohta mitä tuleen tohon lukemiseen, luen juuri chick litiä ja jätän dekkarit hyllyyn :D

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com