CATEGORIES

Koko perheen uudistunut Forum

16.10.2013

*Yhteistyössä Forumin kanssa*

Helsingin ydinkeskusta on muuttunut entistä lapsiystävällisemmäksi. Nimittäin perinteikäs Kauppakeskus Forum on käynyt läpi valtaisan remontin ja 3. kerrokseen on avautunut uusi maailma perheen pienimmille. Kukontori on saanut näyttävän lasikaton ylleen ja entinen pieni Yrjönkadun puoleinen sisäänkäynti on laajentunut kokonaiseksi palveluvaltakunnaksi.

IMG_6969streetstyleoutfitootdIMG_6769streetstyleoutfitootd IMG_6947streetstyleoutfitootd

Hiljattain kävin pikkuperheemme kanssa vierailemassa uudistuneessa Forumissa. Tila on houkuttelevan avara ja valoisa, sillä näyttävä lasikatto sallii päivävalon silitellä uutuuttaan hohkaavaa lattiamarmoria. Palveluita on tuotu runsaalla kädellä. Kolmannessa kerroksessa on nykyään ravintolamaailma ja rivi lastenvaateliikkeitä. Valikoimissa on mm. tuttu H&M, Seppälä ja Name It, mutta myös erikoisliikkeitä kuten lastenkenkiä myyvä Rainbow Sea sekä esteetikon silmää hyväilevä Drama Box. Myös s’Oliver on saanut oman liikkeensä 3. kerrokseen. Löytyy seasta yksi sisustuskauppakin – nimittäin ruotsalainen suursuosikki Granit!

IMG_6793streetstyleoutfitootd IMG_6803streetstyleoutfitootd

Ravintolamaailmassa on otettu pienet myös hienosti huomioon. Esimerkiksi Italo-ravintolan perältä löytyy hurmaava lastennurkkaus, mistä löytyy Photoplay-konsoleita, valtava liitutaulu sekä leikkikeittiö vaikkapa murusten omille teekutsuille. Meidän takatukkainen hurmuri ihastui omaan pikkutuoliin Photoplayn äärellä, missä sai mm. väritellä maatilan tuttuja eläimiä.

IMG_6765streetstyleoutfitootd IMG_6754streetstyleoutfitootd

Minun ja pikkuherran ehdoton suosikki 3. kerroksesta oli Hattivatti Vaunuparkki! Poikkeuksellisen kauniisti ja inspiroivasti toteutettu vaipanvaihtopiste, mistä löytyy kaikkea hetken hengähdykseen. Pienet pikakiitäjät voivat istahtaa vaikkapa muurahaiskekoon taikka kivelle katsomaan tv-ruudussa pyöriviä Muumilaakson seikkailuja.

IMG_6913streetstyleoutfitootd IMG_6926streetstyleoutfitootd IMG_6824streetstyleoutfitootd IMG_6827streetstyleoutfitootd IMG_6850streetstyleoutfitootd IMG_6852streetstyleoutfitootd

Pikkunälkään löytyy myös jos jotakin herkkua. Hattivattiparkin välittömästä yhteydestä löytyy mm. Ciao! Caffe-kahvila, missä äitikin voi hetken levähtää kahvin ja herkullisten leivonnaisten äärellä. Nurkan toiselta puolelta löytyy jäädytettyä jugurttia myyvä Kippo, mikä oli minulle oikein mieluisa uusi tuttavuus. Sen kaveriksi sai valita lisukkeita herkullisesta valikoimasta, mistä minä valitsin raikkaita mangopaloja suussasulavan suklaarouheen kanssa.

IMG_6868streetstyleoutfitootd IMG_6882streetstyleoutfitootd IMG_6960streetstyleoutfitootd

Olin helsinkiläisenä yllättynyt – oikeastaan ihan häkeltynyt, miten suuren ja hienon muutoksen Forum on käynyt läpi näin lyhyessä ajassa. Jopa 10 uutta ravintolaa ja seitsemän uutta vastenvaateliikettä löytyy uudistuneesta 3. kerroksesta, joka on mieluisa ajanvietto paikka koko perheelle. Käykäähän tutustumassa ja ihastumassa!

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Luin ton Vaipanvaihdon eka Vapianona ja ehin jo innostua :(

 • Sari T

  Wow! Näyttää todella hienolta!

 • Hanna

  Moi! Ehtisitköhän tehdä kollaasia syksyn ihanista neuleista? Vähän kartoitusta nettiliikkeistä yms :) Kiva jos ehdit ja hyvää syksyä!

 • Hei mahtavaa! Forumista onkin juuri puuttunut nämä jutut! En tiennytkään, että remontti on jo valmis :)

  Itsehän olin muutaman vuoden Forumin Espritissä töissä, eli silleen paikka on tuttu! Hyvä Forum <3

 • MLo

  Voi kuinka näyttää viihtyisältä, harmi etten asu enää Suomessa, kolmen pienen lapsen äitinä arvostaisin tuollaista lapsiystävällistä shoppailuympäristöä, olisi enemmän kuin tervetullut. Ranska on kaikin puolin ihana maa asua mutta pienet lapset kyllä mielestäni huomioidaan paremmin Suomessa tältä osin.

 • Jaana

  Näyttää ja kuulostaa oikein kivalta. :) Itse en ole viimeiseen 10 vuoteen vieraillut koko Forumissa ollenkaan Helsingissä käydessäni. Nyt näyttää tosi kiinnostavalta….pitäis vaan päästä käymään täältä Oulusta :) Kiitos hyvästä infosta tässä postauksessa.

 • marika

  Vastenvaateliiketta ? :)
  Ihanaa huomata ,että myös isot blogaajat tekevät virheitä :)
  Loistava postaus

 • Hanna

  Olen viihtynyt siellä jo useampaan otteeseen :)
  Super kätevä!! Hattivattiin pitääkin tutustua.
  Kippo on ihan paras.. Smoothiet & leivätkin hyviä jugun lisäx ;) nähdään!

 • haidi

  Hei mahtavaa tulipa taas enemmän kun tarpeeseen :D hakusassa kun on kummitytölle joululahja ideoita niin täytyykin ehdottomasti käydä tutkimassa foruminkin uudistunut valikoima :)