CATEGORIES

Huumorilla eteenpäin

26.7.2019

Viimeinen päivä Arcachonissa. Huomenna suuntaamme kohti koti-Suomea. Vaikka säät ovat olleet huikeat ja puitteet moitteettomat, olemme innoissamme kotiinpaluusta. Suurin syy on valtaisa ikävä. Huomenna pojat näkevät isänsä ja minä mieheni. Emme ole olleet näin pitkään erossa sitten ajan kun muutimme Kaliforniaan ja mieheni lähti sinne edeltä hoitamaan asiat kuntoon. Nämä kuluneet kaksi viikkoa ovat tuntuneet pitkältä ajalta. Tosin mieheni on joutunut olemaan tämän ajan pitkälti työmatkoilla, joten meillä on ainakin ollut aktiiviset ja auringontäyteiset pari viikkoa täällä.

 

“Dear kids, sorry I yelled.
In my defense, you were acting like a bunch of psychos.”

 

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet aika ajoin väsyttäviäkin. Vaikka täällä on mukana isäni ja nuorin siskoni, on vetovastuu pojista luonnollisesti minulla ja poikani eivät ole mistään hiljaisimmasta ja rauhallisimmasta päästä :D  Ja kun asutaan vielä pitkä aika “toisten nurkissa”, on oma tsempin ja efortin määrä melkoinen. Vaikka on väsyttänyt ja ollut päivien päätteeksi melkoisen puhki, niin ainakin on tullut luotua poikien kanssa paljon ihania muistoja. Ollaan käyty dyyneillä, vesipuistossa, veneilemässä ja kiertelemässä Arcachonin keskustassa.

 

“They say it takes a village to raise a child.
Where can I get directions to this freaking village?”

 

 

“You know you have grown a lot as a parent when you watch your kid lick something in public and you think.
‘Eh. He’s licked worse.'”

 

Vasen
T-shirt ADIDAS
hoodie H&M
shorts GUGGUU

Keskellä
sweater YOZEN (saatu)
shorts H&M

Oikea
sweater YOZEN (saatu)
T-shirt H&M
shorts GUGGUU

Silloin kun väsyttää, turvaudun huumoriin. Netistä selailin viime viikon aikana erilaisia “Mom Quotes” toteamuksia ja nauroin joillekin vedet silmissä – niin osuvia ne olivat. Muutamia olen jakanut kanssanne Instagramin puolella. Erityisesti näin lomakuukausien aikana moni vanhempi pystyy samaistumaan näihin fiiliksiin. Ihania, mutta väsyttäviä lomaviikkoja. :D Olen nauranut joillekin äitiviisauksille niin paljon, että tulen varmasti vielä jakamaan osuvimpia lausahduksia kanssanne.

 

“I love my children equally. Except the one that sleeps. I love that one the most.”

 

Asiasta kukkaruukkuun: Olen viimeaikoina suosinut pojillani valkoista, oliivia sekä beigen ja ruskean eri sävyjä. Ihanan pehmeä väripaletti näin kesällä. Urbaanin cool. Mutta aika vähän on näitä värejä pojille saatavilla. H&M:llä on ollut parhaat valikoimat sen saralla. Pidän myös kovasti tuosta suomalaisen YOZEN merkin college-paidasta (pr-lahja saatu). Pehmeä päällä ja ja hyvän mallinen. Tykkään, kun paidat ovat hieman pidempiä. Niin mielelläni tekisin joskus vielä oman lastenvaatemalliston. Urbaanin cooleja vaatteita mukavuus edellä.

Joten täällä Ranskan-loma tulee pian loppuunsa, mutta innolla palaamme takaisin kotiin ja omiin ympyröihin. Isää on jo suuri ikävä ja ihanaa päästä takaisin omiin rutiineihin <3

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jenni

  Voi luoja että repesin noille Mom Quotesille :D Mun pojat ovat 11 ja 12, ja pahin koohkausikä on jäänyt taakse (vaikka kyllä ne vielä välillä yltyvät kunnon niskapainiin haha). Mutta niin muistan ton, kun oltiin menneiden vuosien lomamatkoilla uhmaikäisten kanssa toisten nurkissa, ja kaikki oma energia meni lasten kyttäämiseen, etteivät tyyliin kristallilamput tipu katosta. Mietin tuolloin, että miten kaikilla voi olla niin rauhalliset lapset ja mulla kaksi kaistapäätä :D Nyt niistä on kasvanut aivan uskomattoman kohteliaita ja reippaita nuoriamiehiä, joiden hyvästä käytöksestä saadaan jatkuvasti palautetta <3

  • Hanna Vayrynen

   Aaaah miten ihana kuulla!!!! <3 Kuvailit mun fiilikset NIIN NAPPIIN!!!!! <3 Ja ihana kuulla, että kaikesta vouhkaamisesta huolimatta niistä kasvaa ihan ok yksilöitä :D Mutta jestas sitä hyssyttelyn ja komennuksen määrää toisten nurkissa :/

 • Hanna Järvi

  Hei Hanna,
  kiitokset mielenkiintoisista ja mukavista Arcachon blogeistasi. Paikka tuntuu houkuttelevalta ja huikeelta, joten alan suunnitella sinne matkaa. Olisitko ystävällinen ja ohjeistaisit mikä olisi mielestäsi paras paikka vuokrata “talo” tai hotelli meren rannalta. Netistä kun ei ihan aukene parhaimmat paikat. Mielelläni kuulisin ehdotuksesi kun olet siellä biettänyt aikaa. Kiitos etukäteen!
  Ystävällisin terveisin Hanna

 • Hanna

  Olispa huippua, jos pääsisit tekemään oman lastenvaatemalliston! Täällä ainakin jäädään innolla odottamaan tämän unelman mahdollista toteutumista. Ja monet ajatukset tuttuja, kun mies koko kesän töissä. Vaikka ”vaan” kaksi poikaa meillä. :D Aurinkoista kesää!

 • Haidi

  Teidän Ranskan reissua on ollut kyllä ihana seurata! Välittynyt kunnon lomafiilis ja minkä määrän ihania muistoja pojatkin ovat kanssasi saaneet <3 kotiinpaluu on kyllä varmasti odotettu, kun saa koko perheen yhteen paikkaan. Ihanaa loppu kesää Suomessa!