CATEGORIES

Forumin lastenkerroksen helmet

4.11.2013

*Yhteistyössä Forumin kanssa*

Jokin aika sitten sain kutsun käydä perinteikkäässä Forumin kauppakeskuksessa, joka oli kokenut merkittävän uudistuksen. Keskus on laajentunut huomattavasti rakennettuaan kolmanteen kerrokseen lastenaailman. Voit lukea lisää kokemuksestani tässä postauksessa. Mikäli et sitä nähnyt, suosittelen kaikkia pikkuperheitä kurkkaamaan Forumin uutuuttaan hehkuvat tilat ihan jo heidän upean Hattivatti Vaunuparkkinsa takia. Mutta inspiroivan muumihuoneen lisäksi Forum pitää sisällään muitakin helmiä, mitä et muualta löydä.

IMG_0251bestblogsstreetstyleootd copy

Saksalainen muotialan jättiläinen s.Oliver avasi ensimmäisen lastenvaateliikkeensä Suomessa Forumin ylimpään kerrokseen. Valikoimiin kuuluu niin sisä- kuin ulkovaatteitakin aina taaperosta kouluikään saakka. Minä ihastuin heidän raidalliseen kauluspaitaansa, joka oli yhdistetty suloiseen pesukarhulla somistettuun slipoveriin.

IMG_9445bestblogsstreetstyleootd copy IMG_0253bestblogsstreetstyleootd copy IMG_0261bestblogsstreetstyleootd IMG_0258bestblogsstreetstyleootd

Heti s.Oliverin vierestä löydät liikkeen nimeltä Rainbow Sea, joka on erikoistunut lasten kenkiin. Sopivien kenkien hankkiminen tuottaa monelle tuoreelle pikkukiitäjän vanhemmalle päänvaivaa. Itse olin ainakin kipeästi avun tarpeessa, kun etsin sopivia talvikenkiä omalle kiiturilleni. Onhan nyt tarpeeksi isot olematta liian isot? Mahtuuhan sukka sopivasti niin, ettei purista? Kai ovat niin lämpimät ja kosteutta pitävät talvella, etteivät pikkuvarpaat palele? Mikä koko kannattaa ottaa, kun kengät otetaan käyttöön vasta kuukauden tai parin päästä? Täällä saat asiantuntevan vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

IMG_9462bestblogsstreetstyleootd copy copy IMG_9467bestblogsstreetstyleootd IMG_9458bestblogsstreetstyleootd copy

Ja jokaiselle prinsessan äidille suosittelen kurkkaamaan Drama Box-liikkeen. Tämä hurmaava lastenvaatelikke pitää sisällään lukuisia merkkejä, joita kaikkia yhdistää käyttömukavuus, turvallisuus ja tyylikkyys. Suurin osa merkeistä oli minulle uusia tuttavuuksia; Emma och Malena, Haba, Tina Wodstrup, Zip Zap… Yksi tuttu merkkiä sieltä kuitenkin osui välittömästi silmään – nimittäin brittien suursuosikki Mamas & Papas. Rakastan heidän tuotteittensa tyylikästä leikkisyyttä sekä printtien pehmeää värimaailma.

IMG_8976bestblogsstreetstyleootd copy IMG_0296bestblogsstreetstyleootd IMG_9481bestblogsstreetstyleootd IMG_0270bestblogsstreetstyleootd FORUMDRAMABOX

Kuten sanoin – tämä on jokaisen prinsessan lempiliike.

Näiden kolmen harvinaisuuden lisäksi kerroksesta löytyy valtavirran lastenvaatemerkit kuten H&M, Seppälä, Jesper Jr sekä name it. Jesper juniorissa kävin itse hipelöimässä Ticket to Heavenin lämpöisiä talvihaalareita, Henkkamaukalla hypistelin tartaanikuvioista kauluspaitaa minimiehelle joulun juhliin ja name it:istä löytyi vaikka mitä ihanaa arkivaatetta.

IMG_0345bestblogsstreetstyleootd IMG_0339bestblogsstreetstyleootd IMG_9502bestblogsstreetstyleootd copy

Siinä olivat minun suosikkini lastenkerroksen valikoimasta. Suunnatkaa tekin Forumin lämpöön etsimään omanne!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • anna

    Kyllä kelpaa siellä Helsingissä asustella. :) Toivottavasti tänne Kuopioonkin joku päivä tulis foorumin kaltaisia kauppakeskuksia (vaikka Matkus jo onkin) ehkä viimestään sit kun minusta tulee äiti :D Matkuksessa on myös otettu huomioon lapset KAIKESSA ja kun lapset viihtyy niin potentiaaliset ostajat eli äidit ja isätkin pääsevät helposti shoppailemaan :)

  • Marsu

    Jotenkin vaan niin kamalaa sanoa tyttöjä prinsessoiksi. Sori, tämä on jotenkin mun pet peeve :D Kuinka kasvattaa lapsesta hänen oma itsensä, jos äiti hihkuu vieressä että oletpa sinä nyt PRINSESSA?