CATEGORIES

Pikkumies harmaassa ja keltaisessa

20.1.2014

Viime torstaina olimme leikkitreffeillä ystäväni ja hänen poikansa luona, minkä jälkeen suuntasimme heidän lähellään sijaitsevaan muskariin. Meidän poika ei ole kyllä musiikkimiehiä sitten yhtään. Tai no ainakaan vielä. Erilaiset pallolajit ja liikunta yleisesti on selvästi hänen juttunsa. Jumpat ja temppuradat ovat mitä mieleisintä puuhaa. Auta armias millaisen huudon hän parautti minulle muskarin kerhotilassa kun reilut 40 lasta vanhempineen aloittivat laulun. Sain siinä hetken häntä rauhoitella, ennenkuin suostui lopulta liittymään seuraan. Heti kun musiikkihetkeen tuli liikkuminen mukaan niin johan alkoi tätäkin pikkumiestä hymyilyttämään.

sunny helsinki (6 of 20) dboy outfit sunny helsinki (3 of 20) sunny helsinki (1 of 20)

duffel coat: Jacadi
grey beanie: Benetton
cashmere scarf: from Shanghai
yellow jeans: Zara
black shoes: UGG

Viime viikot täällä on pääsääntöisesti menty haalarin uumenissa, mutta kun matkanteko sujuu autolla ja miltein autotallista autotalliin on toppahaalari liian kuuma. Löysin tämän harmaan duffelin lokakuiselta Pariisin-matkaltamme. Kauniin ulkonäön lisäksi se on todella paksu, mikä tekee siitä ideaalin Suomen säihin. Erityisesti minua vihehättää nyt keltaisen käyttö kylmemmällä säällä. Miten kauniisti se sointuukaan harmaan ja ruskean sävyjen kanssa. Äiti tahtoo myös.

32 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Eikä! Nyt hänellä on nuo töppöset jalassa. :D Varmaan tassuttelee jo vähän varmemmin? ;)
  Ihan hullua kuinka nopsaa nuo pikkuiset kasvaakaan..

 • Hanna, ei tällaisia kuvia blogiin, kiitos! Erään hoitotädin aamukaffet meni väärään kurkkuun tämän maailman suloisimman pikkukundin nähdessään! PUISTOTREFFIT ASAP – mulla on selkeesti vajarit D-boyn kanssa riehumisesta <3

  • Mrs.V

   Voi kuule! Tervetuloa vaan tänne <3

 • Jenna

  Kuinka style pikku mies!

  Hyvää kevättä koko teidän perheelle! :)

 • Taija

  Oli pakko tulla lukemaan kuinka moni kommentoi tuota asua negatiivisessa mielessä. Heti jos joku bloggaaja ostaa jotain “extraa”, esim. kauniin laukun tai lapselle kivoja vaatteita, tulee joku valittamaan että “etkö keksi mitään parempaa tapaa käyttää nuo rahat” ja voivoittelemaan kuinka typerää käyttää rahat ko. asiaan. Mä en vaan ymmärrä mikä siinä on niin kamalaa jos joku omilla rahoillaan ostaa jotain kivaa?? Jos tienaa vähän enemmän kuin muut (tai on järkeistänyt rahankäyttönsä niin että jää ylimääräistä), niin mitä – se ylimääräinen raha pitäisi laittaa aina sukanvarteen? Tai hyväntekeväisyyteen? Eikä sillä ylimääräisellä saisi ostaa mitään kivaa? Ymmärrän pointin hyväntekeväisyydestä mutta se ei kivan ostaminen sulje pois sitä etteikö voisi myös osan lahjoittaa. Ja suoraan sanottuna se että jollain on enemmän ylimääräistä rahaa kuin toisella, ei mielestäni velvoita käyttämään kaikkea ylimääräistä hyväntekeväisyyteen.

  Nojoo, lähti vähän käsistä, mutta mua syö niin että aina tullaan valittamaan toisen rahankäytöstä! Etenkin kun ei siitä kukaan oikeasti voi mitään tietää!

  • M

   Käsittääkseni kommentti ei niinkään koskenut rahankäyttöä, vaan nimenomaan ekologista ja kestävää kulutusta. Itsekin olen ihmetellyt samaa asiaa, kuin Cass ja kuulisin aiheesta mielelläni toisen näkökulman. Hyvä pointti oli mielestäni se, että monien ketjuliikkeiden vaatteet (niin lasten kuin aikuisten) tehdään usein hyvin epäinhimillisissä oloissa. Kierrättämällä lastenvaatteet esim. ystäväpiirissä tai sukulaisten parissa on mielestäni erinomainen tapa rajoittaa kulutusta ja toimia ekologisesti. Siksi olen päättänyt kieltää uusien lastenvaatteiden ostamisen lahjaksi pienokaistani odotellessa, vaikka tuttavat tietysti hyvää ajattelevatkin.

   • Mrs.V

    Anteeksi, mutta näen IP osoitteesta, että sinä (M) ja Cass olette sama ihminen :)

    Kommentoin tätä itsekin sen verran, että vaikka sitä ostaisikin jotain uutena, se ei sulje pois kestävää kehitystä. Jos kukaan ei ostaisi koskaan mitään, se olisi järkyttävä asia koko maailman taloudelle. Hienoa, että ihmiset yrittävät sitten pitää omilla teoillaan näitä asioita tasapainossa. Minulla on pojalle jotain laadukkaampia cashmere vaatteita joita olen saanut Ranskassa asuvalta tädiltäni lahjaksi. Ne ovat poikani lisäki kulkeneet jo kolmella muullakin kaverin lapsella! :) Nyt saan ne ensi syksynä takaisin kun meille syntyy seuraava. Toivon myös, että esimerkiksi tämä kuvissa näkyvä harmaa takki tulee vielä kiertämään tulevilla sisaruksilla ja ehkä jopa joskus serkuksilla <3 Harmaan värin vuoksi sopii loistavasti niin tytöille kuin pojille! :) Jacadi on muuten ihan mahtava merkki lapsille! :) Kauniita vaatteita, joista valtaosa tuotettu Ranskassa! :)

  • Taija

   Ja tosiaan siis mielestäni tosi söpö asu ja minusta on ihanaa kun lapsetkin puetaan kauniisti! :)

 • Maija

  Jotenkin niin ihastuttavia kuvia pikkumiehestäsi! Ihan sydän suli <3 Ja tyylikäs kuin mikä, ilmeisesti vanhempiinsa tullut ;)

 • Åsa-Maria

  Vaatteiden kierrättäminen, etenkin lasten on järkevää, mutta eikö jonkun ole nekin uutena ostettava ennen kierrätystä…. :)

 • nepsu

  No voi että, kun on tyylikäs pikkumies! :)

 • :)

  aivan valtavan suloinen pikkumies! :) takki on todella kauniin värinen ja sopii varmasti tulevaisuudessa pikkusisarukselle, on hän sitten tyttö tai poika :)

 • Voi kun on tyylikäs pikku herra :) 40 hengen muskariryhmästä lähtee varmasti niin paljon ääntä, että ei ihmekkään jos pikkunen säikähtää. Meillä puolestaan 10 kk poika pysähtyy aina kuuntelemaan musiikkia ja nyt aloitimmekin muskarikokeilun 5 lapsen ryhmässä, joka on kivan pieni.

  Onnea myös tulevasta perheenlisäyksestä! :)

 • Melisa

  Voi hyvänen aika, miten suloinen pikkumies. Ja aivan ihana tuo harmaa & keltainen väriyhdistelmä.

 • K

  Aivan ihana pikkumies, niin tyylikäs!! :)

 • omg

  Söpö pikku mies!

  40 henkilöä muskariryhmässä kuulostaa suurelta ryhmältä! Vaikkakin “saattajat” mukaanlukien. Ei ihmekään, kun ei napannut :) Kaikki jutut eivät käy kaikille lapsille.

 • pikkuenkeli

  oii onpas hän jo iso pikkumies kerrassaan tyylikäs asu :)

 • Cass

  Minua on aina ihmetyttänyt ihmiset, jotka ostavat aivan pienille lapsille uusia ja kalliita vaatteita. Lapsethan kasvavat niin nopeasti, että uudetkin vaatteet käyvät pian pieniksi. Itse olen päättänyt ostaa lapsieni vaatteet käytettynä siihen asti, kunnes lapset ovat sen ikäisiä, että pukeutumisella alkaa olla merkitystä tai itse ymmärtävät sen merkityksen (esim. alakoulu). Tämä on mielestäni ekologista ja säästeliästä. Enkä siis tarkoita, että pukisin lapseni nuhjuisesti, ehjiin ja siisteihin käytettyihin vaatteisiin tottakai. Erityisesti äitinä löydän vaatteisiin uppoavalle rahalle paremman käyttötarkoituksen kuin lasten merkkivaatteet, esimerkiksi ulkomaalaisen kummilapsen koulunkäynnin sponsoroinnin. Mielestäni käytetyt vaatteet ovat myös pehmoisempia lapsen iholle. Tarkoitukseni ei ole moralisoida tai missään nimessä paheksua, asia vain usein mietityttää minua. En myöskään kestä ajatusta, että jossain päin maailmaa joku toinen lapsi ompelee minun lapseni vaatteet, siksi yritän myös hillitä kulutusta.

  • piupali

   Tarkoituksesi ei ole moralisoida mutta kuitenkin ilmoitat käyttäväsi rahat mieluummin ulkomaalaisen kummilapsen koulunkäyntiin kuin lastenvaatteisiin? Eiköhän tuo juuri ollut moralisointia, ei se muuksi muutu sillä että väität ettet halua moralisoida. Minä kyllä nyt moralisoin: jos kerta olet niin jalo ihminen, niin miksi haluat jättää tällaisia kommentteja? Sitä paitsi, uusien vaatteiden ostaminen lapselle ja hyväntekeväisyyskö sulkevat toisensa pois? Valoja tauluun.

   • piupali

    Niin, ja voi elämä tuota pikkuhurmuria! <3

    • ?

     Jos vielä näkisin sen päivän kun nämä fani-/puolustusjoukot malttaisivat mielensä. :D Antaa sen kuvan kuin blogisti olisi hieman vajaa mitä tulee kykyyn vastata kaikenlaisiin kommentteihin, enkä kyllä ole Hannassa sellaista puutetta huomannut. ;D

     • lotta

      Ei minulle kyllä sellaista kuvaa blogistista tule, vaan yksinkertaisesti itseänikin pöyristyttää tällainen moralisointi kun itsekin tykkään ostaa lapselleni ihania vaatteita. Varsinkin kun on esikoinen kyseessä ja toivottavasti nämä ostokset säilyvät hyvänä seuraaville tulokkaille. Se että muut kommentoi sun ihmeellistä moralisointia (mikä sitä ei muka ollut:D) ei ole mitenkään viite bloggaajaan vaan yksinkertaisesti siihen, että sun kykenemättömyys ymmärtää muita ja muiden tapoja inhottaa ja tunteellaan saa haluamaan kommentoimaan asiaa ihan omalta kannalta.

 • Pauliina

  Voi ei, miten söpö pikkumies teillä onkaan! Ja niin tyylikkäänä liikenteessä. :) Paljon onnea myös tulevasta perheenlisäyksestä! Ja nyt kerrankin kun konnentoin, niin sanotaan tähän samaan vielä, että olet mun mielestä ihan älyttömän kaunis ja postauksien perusteella myös erittäin sydämellinen ihminen! :)

 • Voi pientä, mikä söpöläinen! Pikkuherra on supertyylikkäänä liikenteessä!

 • Anonymous

  Söötti pikkumies! :) Toppahaalari on minustakin tosiaan liian kuuma autossa istumiseen, ja sitä paitsi kyllähän, kaupungille tai muihin menoihin on kiva muutenkin pukea jotain muuta… Minäkin puen poikani (2v7kk) mieliuusti välillä siistimpiin kaupunkivaatteisiin ihan käytännön syistä ja siksikin, että näyttäväthän pikkuiset vaan niin supersuloisilta vaikkapa farkut ja neule päällä. Aurinkoisia pakkaspäiviä Sinulle ja perheellesi!

 • Haidi

  Oi ihania kuvia pikkuisestasi!<3 ja eihän kaikkien tarvitse muskarista tykätä jos ennemmin heiluu pallopelien maailmassa :D
  Ja on muuten todella kivan näköinen asu ja takki on todella söpö! Etenkin tuo keltaisen ja harmaan yhdistelmä pitää laittaa korvan taakse on sen verran ihana! :)

 • Anonymous

  Ihana! Voiko söpömpää pikkumiestä olla :)

 • Eiiih, mä en kestä! Hän on niin söpö asuineen päivineen, duffelitakkeineen.

 • Heippa! Ja onneksi olkoon vauvauutisista..itselläni on kaksi poikaa ja ehdottomasti toisen kohdalla maha kasvoi melkein tuplakokoiseksi. Ja nimenomaan maha alkoi näkyä todella varhaisessa vaiheessa. Tsemppiä masun kasvatukseen :)

  Toinen asiani koski serkkusi häitä toissa viikonloppuna. Huomasin instagramista että niitä juhlittiin samassa paikassa jossa juhlin ensi syksynä omia häitäni. Paikasta löytyy kuitenkin netistä melko vähän kuvia ja kysynkin että olisitko voinut jakaa minulle (ihan vain minun silmilleni en niitä jakaisi kenellekään) muutamia kuvia juhlapaikasta, koristelusta ja pöydästä jne.. Siis jos sinulta sellaisia löytyy. Paikka on niin suosittu että sinne on vaikea päästä käymään ennen omia juhlia ja pitäisikin kuvien ja muistikuvien perusteella osata suunnitella omat koristelut. Kiitos kovasti jos onnistuu. Sähköpostiosoitteeni on kesaheinaelamaa@hotmail.fi

  Terkuin Heidi

 • LeAnn

  Aivan upea pikkumies ja niin tyylikäs. :-) Jotenkin tuosta väriyhdistelmästä tulet sinä mieleen. ;-)
  Tuo takki näyttää niin lämpöiseltä.
  Kauniin kirpakkaa viikkoa! :-)

 • Linda

  Voi eikä kuinka suloisia kuvia!<3 Teidän pikkuinen on oikea hurmuri!;-)

 • Voi, että toi herran takki on kyllä suloinen :)