CATEGORIES

Sunday Funday

4.3.2014

Taas on palattu koti-Suomeen! Oli jälleen kerran loistava reissu. Eilinen päivä meni hujauksessa, kun aamusta iltaan yritettiin maksimoida laatuaikaa ystävättäreni kanssa. Tuli tehtyä ja mentyä siinä määrin, että minua tänään ihan oikeasti pyörryttää. Rautatabletteja löytyy onneksi kaapista, sillä minulla taitaa kaiken jälkeen olla alhainen hemoglobiinikin.

Eilen ihailtiin Aalsmeerin kukkamerta ja kierreltiin pitkin sateisia Amsterdamin katuja. Kuvia otin molemmista runsain mitoin. Niitä ennen jaan pienen suloisen hetken sunnuntailta. Pääosin aika meni kuitenkin pikkumiehiämme ihaillen, jotka ihanasti keskenään leikkivät. Kompikset <3 Oppi poikani huiman määrän uusia juttuja vuotta vanhemmalta pojalta. Kotiinviemisiksi tarttui mm. liuta ruotsalaisia sanoja :D

alkmaar 2014 kiddies (3 of 25)TITLE alkmaar 2014 kiddies (16 of 25)HEARTS sunday funday alkmaar 2014 kiddies (25 of 25) alkmaar 2014 kiddies (24 of 25) alkmaar 2014 kiddies (1 of 1) alkmaar 2014 kiddies (6 of 25) alkmaar 2014 kiddies (22 of 25) alkmaar 2014 kiddies (4 of 25)HEARTS

beanie: Benetton
scarf: Benetton
rain coat: Gap
joggers: Next
shoes: Ugg

Pojilla oli ihan hurjan hauskaa keskenään. Eilen koneemme noustessa ilmaan kohti Helsinkiä, huuteli poikani kaverinsa nimeä hädissään. Sydäntä raastavaa. Hänellä oli selvästi mahtava viikonloppu. Niin oli vanhemmillakin. Päivät olivat pitkiä, mutta joka hetkestä nautittiin.

Olen totaalisen hurmiossa tuosta poikani keltaisesta kalastajatakista. Täydellinen kevään ja syksyn sadekeleihin. Ostin sen vuosi sitten Gapin verkkokaupasta ja olen siitä asti sitä käyttänyt, vaikka nyt vasta se on oikeastaan oikean kokoinen. Miten ihanalta se näyttäisikään sinivalkoraidallisen paidan ja tummansinisten housujen kanssa? Ihana.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Oletko lukenut uggejen vaikutuksesta lapsen jalkaan? Kannattaa tutkia ja välttää kyseisiä.

 • Papyli

  Voi kuinka söpö ja tyylikäs pikkumies :)

  • Mrs.V

   <3 Kiitos

 • Oi mikä ihana kevät! Olisipa täälläkin jo pian noin vehreää :).

  Meillekin on tulossa pikkuinen poju toukokuussa, hauska bongailla jo etukäteen kivoja vaatteita pikkumiehelle :). IHana tuo sadetakki.

 • Mukavan kuuloinen reissu teillä, ja niin ihanat vaatteet pojalla :)

 • Ihanan näköisiä kuvia! Minkälainen paikka Amsterdam on liikkua lapsen (ja rattaiden) kanssa? Pohdimme kesän reissuja ja minun tekisi kovasti mieli mennä käymään Amsterdamissa. Nyt pohdimmekin vain kannattaako matka tehdä lasten kanssa vai ilman lapsia (2 ja 5v). Olen kuullut mielipiteitä hieman laidasta laitaan. Toiset sanovat, että kadut ovat rattaiden kanssa kapeat, toiset taas sanovat, että hyvin pääsee liikkumaan lastenkin kanssa. Entä onkohan siellä leikkipuistoja kätevissä paikoissa? Nekin kun ovat lapsiperheille aika tärkeitä :)

 • E

  Moikka! Tuli näistä kuvista mieleen, oletko tietoinen, että ******* näkyy julkisesti kuvia pojastanne? :o

  • Mrs.V

   En ollut tietoinen, eikä hänkään! Joten ihan valtava kiitos huolenpidosta! Asia korjattiin! :) Jos vain huomaat jotain vastaavaa niin olen kovin kiitollinen näistä huomiosta. Iso kiitos! :)

 • Aivan ihana tuo keltainen takki, poikasi näyttää niin suloiselta <3

 • Haidi

  voih miten suloisia kuvia ja niin ihanalta kuulostava loma niin teillä aikuisilla kuin lapsillakin :) Tuo takki on niin ihana, alkaa melkein itseäkin himoittamaan keltainen takki :D

 • Mai

  Sun pitäisi laajentaa sitä tyylikonsultointia lapsiin, toi on sen verran kiva asuyhdistelmä :D

 • Takki on ihana. Ihan harmittaa, etten ostanut , kun samaa katselin L:lle. Tosin.. edellisenä vuonna oli vastaava.. eli toivoa on , että tällekin vuodelle tulis raikasta keltasta :)
  Niin söpö D <3