CATEGORIES

Suihkuttelua

29.6.2014

Kuten olen maininnut ohimennen, reilu viikko takaperin sain nauttia illasta 15 läheisimmän ystävättäreni kanssa. Ihanat järjestivät minulle vauvakutsut jo toistamiseen. Minulta tosin oli etukäteen kysytty, mitä toivoisin tältä get togetheriltä ja suurin toiveeni oli vain kerätä mahdollisimman paljon ystäviäni kerralla kokoon ja nauraa yhdessä. Kaikki ovat tänä päivänä niin kiireisiä, että liian harvoin pääsee kaikki paikalle.

Tämä toive toteutui. Tytöt olivat sen lisäksi kiikuttaneet paikalle monia suurherkkujani. Manchego-juustoa viikunahillolla, Gaijinin Pork Buneja, Sushibaarin satumakeja, macarooneja jne. Kaiken kaikkiaan erittäin maistuva, onnentäyteinen ja iloinen ilta. Kiitos tytöt.

babyshower boy vauvakutsut-9967
babyshower boy vauvakutsut-9974
babyshower boy vauvakutsut-9961
babyshower boy vauvakutsut-9955
babyshower boy vauvakutsut-9935
babyshower boy vauvakutsut-0031
babyshower boy vauvakutsut-0047
babyshower boy vauvakutsut-9928
babyshower boy vauvakutsut-9927
babyshower boy vauvakutsut-9924
babyshower boy vauvakutsut-9912
babyshower boy vauvakutsut-9959

Juhlat tytöt järjestivät meillä, mikä oli myös toiveeni. Minulla kun oli vielä jäljellä Miss Etoilé-koristeita ystävättäreni vauvakutsuista parin viikon takaa ja kun tämä oli jo toka kerta kun tytöt olivat järjestämässä minulle vauvakutsuja, toivoin säästäväni heidät ekstravaivalta. Tosin ajoissa he meille saapuivat pistämään pöydät koreaksi <3

Kiitos. Olette kaikki hyvin rakkaita <3

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Onpa kaunista! Ihanat herkut ja koristelut ja niin söpön poikavauvamainen fiilis!!

 • Emilia

  Oletko uskaltanut syödä sushia raskaana tai vain joitain susheja joissa ei ole merilevää tai raakaa kalaa? Olen raskaana ja suuri sushinystävä ja nyt jo toisella kolmanneksella tekee tiukkaa olla ilman sushia. Synnäriltä palattuani tiedän mitä otetaan mukaan take awaynä :)

  • Laura

   Emilia, mä sain neuvolasta synnytyksen jälkeen lappusen, jossa oli rajoituksia imettävälle äidille, ja merilevä oli siinäkin! Jos siis aiot imettää niin et saa helpotusta vielä synnytettyäsikään :D Noh, onneksi on paljon niitäkin, joissa ei levää ole :)

   • emilia

    kiitos kommentistasi! Olipas ikävä uutinen! Pitää etsiä jotain levättömiä vaihtoehtoja sitten :)

 • Jennifer

  Näyttääpäs ihanalta ja mums noita tarjottavia ;)

 • meow

  Todella kaunista! Sulla on kultaisia ystäviä :)

 • Ihanan näköiset juhlat ja mahtavat tarjoilut, wau!

 • Nanna

  Voi sentään, mitkä tarjoilut! <3 Mitä noissa pork buneissa oli ja onko tuo tiramisua, jossa on mansikoita päällä? Aivan täydelliset on herkut pöydässä kyllä. :-)

 • Emmi L.

  Aivan ihanan kuuloiset ja näköiset kemut :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Haidi

  Niin ihanat näköiset tarjoilut ja koristelut! :) ohana miten ystäväsi näkivät vaivaa ja antoivat sinunkin auttaa kun kyseessä oli jo toinen kerta! (: teillä kuulostaa olleen upea ilta!

 • Emma

  Moikka!
  Ihanalta näyttää, niin sinä kuin kotisi. Mistä on tuo upea kattokruunusi hankittu? Tämäkin harakka tahtoo!