CATEGORIES

Meet Gregor the Seahorse

11.8.2014

Toisen poikamme myötä ystävät ja perhe ovat muistaneet meitä mitä herttaisimmilla lahjoilla. Lähipiirin lisäksi olemme saaneet myös mitä ajatelluimpia lahjoja blogiyhteistyökumppaneilta sekä ihmisiltä, joihin olen blogini takia saanut ilon tutustua. Nyt haluankin esitellä teille Gregor the Seahorse -tyynylelun, jonka saaminen liikutti minua suuresti…

meet gregor

Kaksi päivää synnytykseni jälkeen kotiovellemme kannettiin valtava – pikalähetyksenä saapunut paketti. Minulla ei ollut harmainta aavistustakaan sen sisällöstä. Vastasyntynyttä poikaani imettäessäni innoissaan seurasin, kun siskoni ystävättäreni avustuksella kaivoi paketin uumenista kauniin mintunvihreän merihevosen, jonka nimi oli Gregor.

baby gifts gregor seahorse

Alkuvuodesta Stokken pressitilaisuudessa tapasin ikäiseni tanskalaisen naisen, jonka kanssa meillä klikkasi heti. Pian tilaisuuden alettua päädyimme juttelemaan ja kävi ilmi, että meillä oli hyvin paljon yhteistä ja jopa yhteisiä tuttujakin miestemme puolelta. Juttua jatkui niin pitkään, että lehdistötilaisuudesta oli hyvän aikaa sitten kaikki lähteneet, kun olimme viimein saaneet sanomiset vaihdettua. Tämä ihastuttava nainen jäi mieleeni ja toivoin tapaavani hänet vielä tulevaisuudessa, vaikka hän Saksassa asuikin Stokkella olevan työnsä takia.

baby gifts-1007

Paketin mukana tuli kirje, mistä kävi ilmi yllätyslahjan lähettäjä. Paketti oli saapunut Saksasta asti kyseiseltä tanskalaiselta naiselta, joka kiitti vielä keskusteluhetkestämme ja ihasteli sitä myös, miten hyvin toisiamme ymmärsimme. Hän halusi onnitella meitä perheenlisäyksestä tällä ihastuttavalla merihevosella, joka oli hänen tanskalaisen ystävänsä kädenjälkeä. Lastenhuoneemme väreihin kauniisti istuva Gregor ihastuttaa nyt siellä päivittäin 2-vuotiasta taaperoamme sekä auttaa minua myös imetystyynynä.

baby gifts-1014

Mammahormonit huipussaan juuri laitokselta kotiutuneena tuli liikutuksesta tippa linssiin. Kuinka kauniisti muisti tämä ihana nainen myös keskusteluhetkemme melkein kuuden kuukauden takaa ja sen päälle vielä halusi onnitella meitä henkilökohtaisella lahjalla suuren tapahtumamme johdosta. Gregor istuskelee nyt lastenhuoneessamme, missä hän päivittäin ihastuttaa lapsia olemuksellaan, mutta myös muistuttaa äitiä tästä ihanasta tanskalaisesta naisesta ja tietynlaisesta naisten välisestä sisaruudesta, jota on upeaa kokea täysin ventovieraan kanssa.

baby gifts

Kuinka kaunis ele ja ihana Gregor! Lastenhuone komeilee nyt beigen, vaaleansinisen ja mintunsävyissä, mitkä sopivat pienille pojille vielä kivasti, ennenkuin aletaan vaatia dinosauruksia ja muita heille mieluisampia värejä. Tarkkasilmäiset saattavat huomata, että perheenlisäyksen myötä huoneen järjestys on hieman muuttunut. Vaipanvaihto piste löytyy nykyään tuolta oikeasta kulmasta, minkä ylle ripustin tanskalaisen Miss Etoilén-merkin paperikoristeita, jotka ilahduttavat pikkusilmiä vaipanvaihdon yhteydessä.

baby gifts-1022

So a huge thank you to you Christine. I’m absolutely smitten by Gregor and so very taken by your more than kind, lovely and thoughtful gesture. Will remember you every time I look at him. Was truly a pleasure meeting you. All the best to you and hope to meet you again.

Gregor toivottaa kaikille ilahduttavaa viikkoa! <3

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kate

  voi mikä aivan ihana pehmo :) oispa minullakin, tosi söpö!!

 • Dear Hanna, you are more than welcome!
  Im happy you like him and I hope your sons will too.
  It was such a pleasure meeting you and I wish you all the best for the future for your wonderful family and cutest dogs (can’t believe we have that in commom too!)
  I hope meet again – take care!

  • Mrs.V

   Christine… Thank you so much for your more than kind words and your amazing gesture. I was so taken by it <3 I didn't even have your e-mail address, so thank you for giving it to me now! Was such a pleasure meeting you and to be on the same page about everything in an instant. Truly hope to meet you again. Let me know if you have business in Finland <3 Hugs, Hanna

 • Johanna

  Olipa liikuttavan ihana postaus! <3 Suloinen Gregor ja upea ystävyyden ele.

 • Voi ei, IHANA :) <3

 • Saaramaria

  Ihana ajatus ja ihana Gregor!
  Joskus elämässä lyhyetkin tapaamiset pystäyttävät pidemmäksi aikaa, aika huikeaa, että löytyy yks kaks tuntematon ihminen, jonka kanssa kuitenkin juttu luistaa kuin olisi tuntenut kauemminkin. Paljon on varmasti myös kiinni omasta asenteesta, jolla tilanteissa on, onko avoin ja valmis antamaan itsestään myös. Tuollaiset hetket ovat hienoja.

  Ihania vauvantuoksuisia päiviä sinne! (ja voimia taaperon perässä pysymiseen samalla :) )

 • Melisa

  Voi miten ihana yllätys <3

 • Elisabete

  Voi kuinka kaunis ele! Voin kuvitella liikutuksesi tämän kauniin elen myötä, sillä minä jo liikutuin pelkästään tekstin lukemisesta. <3

 • Voi miten mahtava lahja ja tarina!!! Onnea täältä Teksasistakin teidän koko perheellenne! Elämä poikien äitinä on ihanaa! Ei turhanpäiväistä draamaa :-)!

  Katriina

 • meow

  Upean lahjan olet saanut :)

 • Onpa upea lahja ja ajattelevainen nainen sen takana! Onneksi maailmasta vielä löytyy hänen kaltaisiaan ihmisiä <3

 • Haidi

  Oi miten ihana! Niin söpö ja mikä väri :) ja eleenäkin jo niin kaunis, että wau! Aivan ihana, tuli jotenkin tosi hyvä mieli tästä postauksesta. Ja tuo lastenhuone on kyllä upea (:

 • Voi miten ihana ihana lahja ja ele, tuli ihan täälläkin liikuttunut olo:’) <3 <3 Miten ihana muisto tuo onkaan todella pitkään!! :)