CATEGORIES

Vilac-voittaja

13.12.2014

Vielä reilu viikko on matkaa jouluun! Meillä alkaa olla jouluvalmistelut valmiina ja nyt pakataankin lähtöä varten. Sitä ennen arvon yhden onnekkaan voittajan, joka saa ilahduttaa rakasta pientä ihmistä komealla Vilac-autolla. Upean auton lahjoittaa ihastuttava leluliike Ombrellino.

Arvontaan osallistui liki 700 autoon ihastunutta ja onnetar suosi…..*rumpujen pärinää*

ombrellinovilacauto-9173voita

lukijaa nimeltä Mari! Onneksi olkoon!

Haluaisin antaa auton lahjaksi siskoni pojalle. Siskoni sai kuukausi sitten hartaasti toivomansa esikoisen. Minusta tulee pienokaisen kummi ja olisi tosi hienoa antaa ristiäislahjaksi juurikin tuo Vilac auto.

Jätin sinulle hiljattain mailia. Palaathan minulle ja Ombrellinon Paolalle paikkoin yhteistiedoillasi, jotta saadaan lelu matkaan! :)

Kiitos kaikille osallistumisesta. Pyrin järjestämään jatkossa enemmän lapsia ilahduttavia arvontoja. Ne ovat hurjan ihania ja mieltä lämmittäviä. Valtava kiitos vielä Ombrellinolle arvonnan sponsoroinnista!

Ombrellino löytyy osoitteesta pohjoisesplanadi 37 (aivan Stockmannin kupeessa)
Osan heidän klassisesta leluvalikoimastaan löydät myös Ombrellinon nettikaupasta.

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Outi

    Pakko kommentoida sen verran, että meilläkin kyseinen auto ja ai että siitä tuli magee ja tyylikäs, kun lähetin istuimen Mansen Suutareiden tytöille Tampereelle nahalla päällystettäväks (plus ohut pehmuste). Suosittelen! Lopputuloksesta on kuva nähtävissä Mansen Suutareiden facebook-sivuilla (kansiossa: Kuvia henkilöstä Mansen Suutarit).