CATEGORIES

Hyvää vappua!

1.5.2015

Siellä heräillään vappupäivään, kun täällä vasta lopetellaan aattoa. Tosin täällä Atlantin toisella puolen emme viettäneet iloista työväenjuhlaa mitenkään perinteisin menoin. Arjen täyteisen päivän päätteeksi kävimme ilta-auringon värjäämällä rantahietikolla juoksentelemassa perheen kesken, kaikilla kuitenkin Suomi, ystävät ja läheiset vahvasti mielessä. Iloisten vapuntoivotusten lisäksi yritän lähettää täältä sinne myös kasapäin aurinkoa – pikana.

atthebeach-1152 atthebeach-1090 copy atthebeach-1028vappu

Big brother’s outfit
t-shirt BENETTON
shorts ZARA

Little brother’s outfit
t-shirt NEXT
shorts RALPH LAUREN
shoes ADIDAS

Hyvää ja iloista vappua ihanat!

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Voi mitä ihania söpöläisiä! Olet niin taitava kuvaaja Hanna – erityisesti vangitsemaan tämän kaltaisia ihania hetkiä <3

  • Melisa

    Iloista vappua myös sinne! Suloisia teidän pienet miehet. Täällä on saatu nauttia vappupäivän auringosta, mutta eilen aattona sää oli todellä kylmä. Toivottavasti pian lämpiää, rannalle olisi kiva jo päästä.

  • Hei Mrs. V! Poikasi ovat kyllä supersuloisia. Eihän tänne blogin puolelle uskalla enää tulla, kun alkaa vauvakuume heti nousta ;) Pojat varmasti nauttivat, kun pääsevät hiekalle leikkimään ilta-auringon lämmittäessä. Ihanaa vappua sinnekin! http://www.arcticvanilla.com/

  • Laura

    Hyvää vappua teillekin sinne ihana! <3 :)

  • Samoin teille sinne aurinkoon! :)

  • Voi miten söpöt veljekset raitapaidoissaan <3 toivotavaan, että se aurinko löytäisi tännekkin ja ihanaa vappua sinnekkin vaikkei se perinteisesti sujukkaan :)