CATEGORIES

In transit

7.1.2016

Perillä ollaan! Melkein 20 tunnin matkustamisen jälkeen olemme turvallisesti kotona Manhattan beachillä ja meidän viimeinen kuukausi maailman toisella puolen pyörähtää käyntiin. Matka meni loistavasti, jopa kolmen pienokaisen kanssa. Ystäväni Metti perheineen lensi kanssamme Los Angelesiin ja nyt meillä onkin mukava kolmen viikon yhteinen perheloma edessä. Seuraavista viikoista otetaan kaikki irti! :)

in transit-9382 in transit-9449 in transit-9417in transit-9388 in transit-9381

BOYS’ OUTFIT

knits GAP
jeans NAME IT
shoes ADIDAS

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mahtava kuulla, että teidän matka meni hyvin. Nauttikaa viimeisestä kuukaudesta <3 tulee varmasti ihana perheloma. Me matkataan miehen kanssa parin viikon päästä Floridaan <3 jei!

 • Ihana kuulla, että teidän lento sujui hyvin, ja söpöjä kuvia olet saanut pienistä matkan päällä :) innolla jään odottelemaan postauksia perheloman ajalta, sillä Mettinkin blogi kuuluu omaan vakkarilukulistaan! tsemppiä jetlagin taltuttamiseen :)

 • Haiha

  Kommentoinpa nyt tähän uusimpaan aikaisempia postauksia.

  Aivan supermahtavia kuvia nuo talvikuvat! Saisipa itsekin joskus ikuistettua tuollaisia.

  Sairastelusta: 6-8 flunssaa vuodessa pikkulapsella ei kyllä ole mikään “normaali” määrä ainakaan minun tuttavapiirissäni. (En usko, että perheeni ja tuttavapiirini lapset ovat mitään superyksilöitä terveysasioissa.) Jos joku on noin paljon kipeänä, on jo ehkä jokin muu ongelmakin, esimerkiksi tavallista huonompi vastustuskyky. Itse pidän lapsellakin “normaalina” määränä pikemminkin paria flunssaa tms. Kylmyys ei edes sinänsä yleensä aiheuta sairastumista. Niin kuin joku jo totesikin, teille tuli ongelmia varmaankin pitkän lentomatkan takia. Ilmeisesti olette jo parantuneet, kun matka meni hyvin; kipeän pikkulapsen kanssa matkustaminen ei nimittäin ole herkkua, huh.

  Itse nautin näistä pakkasista, mutta varmaan aurinkokin ja sopiva lämpö tekisivät terää, sitä en kiellä! :)

  • Sini

   Itseasiassa 6-8 flunssaa / mahatautia / vuosi on pikkulapsella hyvinkin normaali määrä. Terv. lastentauteihin erikoistuva lääkäri ?

   • Haiha

    No luojan kiitos minun ja tuttavapiirini perheissä ei onneksi (ainakaan tavallisena vuonna) päästä tuollaisiin lukemiin! Mistähän noin suuret vaihtelut voivat johtua? Osaisiko lastentauteihin erikoistuva kertoa sen? Päivähoito on monesti mainittu syyksi tautien leviämiseen, mutta kyllä valtaosa tuntemistani lapsista käy hoidossa.

    • Sini

     Enpäs kyllä osaa näin äkkiseltään sanoa. Vaihtelua toki varmasti on. Aikoinaan esikoisemme oli todella terve ennenkuin meni päivähoitoon 3,5-vuotiaana ja siitä alkoikin kunnon tautiralli meidänkin perheessämme. Ensimmäisen tarhavuoden jälkeen sairastelu kyllä väheni, mutta edelleen pöpöt kiertävät aika tehokkaasti kaikissa kolmessa lapsessamme. Nyt keskimmäinen tarhan aloitettuaan tuo ne kotiin ja sairastuttaa sitten tietysti kaikki muut ? sanoisin, että tällä hetkellä meillä keskimäärin 5 flunssakuumetta + 1 pakollinen oksutauti / vuosi / lapsi. Mutta aikoinaan tosiaan ehkä 1 flunssa (jos sitäkään), kun meillä oli yksi lapsi, joka oli kotihoidossa. Vastustuskykyhän kehittyy ajan myötä ja joillain se on vain parempi heti alkuunsa.